Upřímný vzkaz dospělým a puberťákům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
196
23.11.17 18:47

@Denisa56 Já ho do ničeho nezatahuji. Žádné názory mu neříkám. A problémy s jinými 13, 14 letými kluky, to on několikrát viděl na vlastní oči, tak jak by to mohl nevědět, když to viděl…
A oni ho nechráněj. Měsíc držet doma jako rukojmého není ochrana, ale týrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.17 18:47

@asdf001 ty za sebe klidne muzes udelat rozhodnuti, co zverejnit. Jednak mas trestnoptavni odpovednost, jednak se v tvem veku predpoklada urcita vyspelost. Kamarad je dite, a otazka toho, co z jeho zivota bude viset na siti, nalezi jeho rodicum. Tak jednoduche to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
23.11.17 18:50

@Denisa56 Ano. V některých rodinách je nutné kontrolovat děti na sociálních sítích, když ti rodiče nejsou ochotní dítěti vysvětlit, co je nebezpečné a proč. To mně rodiče vysvětlili, co je na internetu nebezpečné a hlavně proč to je nebezpečné a tak to chápu a prostě to nedělám a nikdy jsem neměl potřebu to dělat, nikdy jsem si na fb nepřidal někoho, koho neznám a nikdy neměli rodiče přístup do mých účtů (s výjimkou vodafonu a banky, kde to je potřeba).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
23.11.17 18:51

@Svetluska.Lulu Ano. V některých rodinách je nutné kontrolovat děti na sociálních sítích, když ti rodiče nejsou ochotní dítěti vysvětlit, co je nebezpečné a proč. To mně rodiče vysvětlili, co je na internetu nebezpečné a hlavně proč to je nebezpečné a tak to chápu a prostě to nedělám a nikdy jsem neměl potřebu to dělat, nikdy jsem si na fb nepřidal někoho, koho neznám a nikdy neměli rodiče přístup do mých účtů (s výjimkou vodafonu a banky, kde to je potřeba).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
23.11.17 18:52
@asdf001 píše:
@Denisa56 Já ho do ničeho nezatahuji. Žádné názory mu neříkám. A problémy s jinými 13, 14 letými kluky, to on několikrát viděl na vlastní oči, tak jak by to mohl nevědět, když to viděl…
A oni ho nechráněj. Měsíc držet doma jako rukojmého není ochrana, ale týrání.

Jéžiš :roll: RUKOJMÍ, RUKOJMÍHO mě to škube obočím úplně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26336
23.11.17 18:55
@Anna766 píše:
Jéžiš :roll: RUKOJMÍ, RUKOJMÍHO mě to škube obočím úplně :zed:

nerej, má přece samé jedničky a studuje prestižní gympl… to takové staré struktury jako my nemůžou pochopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.17 18:58
@asdf001 píše:
@Svetluska.Lulu Ano. V některých rodinách je nutné kontrolovat děti na sociálních sítích, když ti rodiče nejsou ochotní dítěti vysvětlit, co je nebezpečné a proč. To mně rodiče vysvětlili, co je na internetu nebezpečné a hlavně proč to je nebezpečné a tak to chápu a prostě to nedělám a nikdy jsem neměl potřebu to dělat, nikdy jsem si na fb nepřidal někoho, koho neznám a nikdy neměli rodiče přístup do mých účtů (s výjimkou vodafonu a banky, kde to je potřeba).

Jiste, ze je to potreba. To, ze s ditkem promluvim, jeste neznamena, ze dite do dusledku porozumi - treba rozdil mezi facebookem a youtubem, frekvenci a ton prispevku a podobne. Po nekolikate, to, ze ty v 16 rozumis a aplikujes to, o cem s rodici mluvis, neznamena, ze tvuj kamarad je toho schopen taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
23.11.17 18:58

@Svetluska.Lulu Já jsem to chápal i ve 12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25138
23.11.17 18:59

@Anna766 sup s tim do speku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
23.11.17 19:01
@asdf001 píše:
@Keyllah Kamarádili jsme se tři měsíce. Byli jsme spolu venku většinou čtyři dny za týden. Tyhle věci jsem mu neříkal. Nikdy to jeho rodičům nevadilo, i když mě od vidění znali a věděli, že mi je 16. Rozhodně nejsem psychopat, nejdřív si na netu zjisti, co to slovo znamená a pak ho používej.

Zkus se hodit do klidu. Jestli tak, jak se chováš a vystupuješ tady, chováš i v reálném životě při kontaktu s lidmi, tak se opravdu nedivím, že si od tebe začal klučík udržovat odstup a že z tebe asi nejsou jeho rodiče nadšení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
23.11.17 19:04
@asdf001 píše:
@Svetluska.Lulu Já jsem to chápal i ve píše: Více

Já já já já já…
Víš kolik dětí vědělo co smí a nesmí, má a nemá…třeba bavit se s někým neznámým…a přesto se nikdy nevrátily domů? To jsou strašně vážný věci. A rodiče to ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
23.11.17 19:09
@asdf001 píše:
@Svetluska.Lulu Já jsem to chápal i ve píše: Více

Ty jsi marnej případ, klasickej puboš, kterej si myslí, že je nejchytřejší a všichni kolem jsou tupci. Tak když jsi byl už od dětství tak nadprůměrně vyspělý a inteligentní, že rodičům stačilo něco ti jednou vysvětlit a ty jsi si to už navždy zapamatoval a nikdy, opravdu vůbec nikdy jsi neudělal něco, co se nemá, nezkusil chuť zákázaného ovoce, prostě od útlého dětství výkvět ctbosti a inteligence, tak mi řekni, jaktože nejsi schopen pochopit, že pro dvanáctiletého kluka fakt nejsi vhodný nejlepší kámoš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22295
23.11.17 19:09

Mam pocit, ze zakladatele uz vyrazili ze vsech existujicich pubertackych netovych stranek, tak si nasel rodicovske forum a jede tam dokola, jak kolovrat.
Ja byt rodicem, tak taky sve dite budu pred nekym takovym chranit. Nikde nevidim zadnou pridanou hodnotu toho, aby se maly kluk stykal s nekym takovym. Naskakuji mi jen sama negativa.
Radeji bych, aby zakladatel byl troll, nez trotl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.17 19:16
@mado píše:
Mam pocit, ze zakladatele uz vyrazili ze vsech existujicich pubertackych netovych stranek, tak si nasel rodicovske forum a jede tam dokola, jak kolovrat.
Ja byt rodicem, tak taky sve dite budu pred nekym takovym chranit. Nikde nevidim zadnou pridanou hodnotu toho, aby se maly kluk stykal s nekym takovym. Naskakuji mi jen sama negativa.
Radeji bych, aby zakladatel byl troll, nez trotl.

Ja jeste v koutku duse doufam, ze na nas provadi socialni experiment…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
23.11.17 19:21

@mado Jenže ty být jeho rodičem by jsi neměl ani ponětí o tom, že kamarád vašeho syna má takové názory…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí