Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@asdf001 píše:
@Svetluska.Lulu Ano usměrňovat výchovnými opatřeními. A usměrňovat rozhodně neznamená měsíc držet doma. To není usměrňování. Zjisti si, co znamená slovo usměrňovat.
Uprimne? Kompletni zakaz styku s jednym neduveryhodnym, znacne starsim klukem, muze byt jedine ucinne opatreni. Zvlast, pokud maji rodice pocit, ze se na jejich kluka nalepis pri prvni prilezitosti. Tim bych ze sve strany diskusi na tema prava rodicu omezovat svoje dite ukoncila.
@Svetluska.Lulu 80% jsou svině, které týrají svoje děti, omezují je, vyžívají se v zakazování čehokoliv, co se jim zachce a ještě jim lžou, že je mají rádi. Děti povstaňme! Adultokracii svrhněme!
@Svetluska.Lulu Já nejsem nedůvěryhodný. Na rozdíl od mnoha jeho vrstevníků mu rozhodně nedám cigaretu ani chlast. Co je na mě nedůvěryhodného. A zakazovat na základě věku je pouhé zlovůle rodičů, kteří se v tom v tom případě zřejmě i sexuálně vyžívají, protože jinak to není možné. Pokud je to tak, tak si zaslouží na věky hořet v ohni pekelném.
Už na Necyklopedii píši článek o revoluce proti adultokracii
@asdf001 píše:
@Svetluska.Lulu Já nejsem nedůvěryhodný. Na rozdíl od mnoha jeho vrstevníků mu rozhodně nedám cigaretu ani chlast. Co je na mě nedůvěryhodného. A zakazovat na základě věku je pouhé zlovůle rodičů, kteří se v tom v tom případě zřejmě i sexuálně vyžívají, protože jinak to není možné. Pokud je to tak, tak si zaslouží na věky hořet v ohni pekelném.
Prokristapana kluku, o co Ti vlastne jde? Vzdyt placas 5ty přes 9ty. Mas sourozence?
Jaký mas číslo bot? V kolik ráno vstávas? Jsi pravak nebo levák? Jaky děláš sport?
Už někdo toho Chocholouška na něho zavolejte
Magoři běhající volně mezi lidmi…
Dej si bacha při své urputnosti, aby někdo proti tobě nezakročil jednoho dne rázněji.
@stock Sourozence nemám. Jsem pravák. Sportovní typ nejsem. Ostatní není vůbec podstatné a nechápu, proč se mi na to ptáte. Vůbec to s tím nesouvisí.
@asdf001 píše:
@stock Sourozence nemám. Jsem pravák. Sportovní typ nejsem. Ostatní není vůbec podstatné a nechápu, proč se mi na to ptáte. Vůbec to s tím nesouvisí.
Zkus zapřemýšlet.
Hod se do klidu. Stejne s tim, ze se s tebou ten kluk nechce bavit nic neudelas.
A to s fotkou samozrejme nebylo mysleno vazne.