Upřímný vzkaz dospělým a puberťákům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
196
24.11.17 08:17

@Keyllah ale já se takhle nechován. Žádné názory nikde neříkám. Takže jeho „rodiče“ o mých názorech nemohou mít tušení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
24.11.17 08:43
@asdf001 píše:
@Keyllah ale já se takhle nechován. Žádné názory nikde neříkám. Takže jeho „rodiče“ o mých názorech nemohou mít tušení

Tak předpokládám, že své vystupování a způsob mluvy neměníš podle toho s kým a kde komunikuješ. Nicméně ten možný zákaz se jeví víc a víc oprávněný, takže s tím moc nepochodíš. Navíc je tu stále ta varianta, a to dost pravděpodobná, že on už s tebou prostě kamarádit nechce. Tak to prostě v životě chodí a ty by jsi se měl začít učit, jak na takové odmítnutí adekvátně reagovat. Protože věř že, takových odmítnutí ještě bude a tvé reakce rozhodně adekvátní nejsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
24.11.17 08:44
@asdf001 píše:
Já nejsem žádný trollík! Chodím na prestižní gympl a v devítce jsem měl samé jedničky!

Na prestižním gymplu je devítka, aha :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
24.11.17 08:49

@asdf001
Za prvé, to doufám. Jemu tenkrát bylo sedm let…dávala jsem to jako příklad toho, že diagnóza leccos vysvětluje.
Zadruhé, neznám jeho rodiče. Psala jsem, co bych dělala já, v jejich kůži. Pozvala bych tě na koláč a na kakao. Šel bys?
Za třetí, podle toho, cos psal, žádnou vážnost mezi vrstevníky nemáš. A to i přes to, že jsi očividně inteligentní, sečtělý a s přehledem. Ale sociální inteligenci máš prostě pošramocenou. Možná, že kdyby věděli, že nejsi magor a pošuk, ale za tvou „divnost“ může něco, co je vrozené, kdyby jim to dospělí včas vysvětlili a pracovali s tím, mohlo by to být naopak lepší. Mimochodem, ty o svém kamarádovi taky neroztrušuješ drby a jeho tajnosti. Pokud by měl můj syn kamaráda s AS, jsem si jistá, že by to nikde nerozšiřoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
24.11.17 10:06

@růžový achát nejde o gramatiku. Celkově to vyznělo, jako když chodil na devítku na prestižním gymnáziu, což je nemožné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
24.11.17 10:18

Hele, vaši se rozvedli a mají tě ve střídavé péči?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
24.11.17 15:45

@pikola Úředně mě má na starost máma, ale většinu času trávím s tátou, u mámy většinou jen spím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
24.11.17 15:48

@Jaji77 Loni jsem byl v deváté třídě na základce a teď jsem v prváku na gymplu. Gramatika mi jde, ale tady často musím odpovídat více lidem najednou, tak si to nekontroluji a píši rychle. Jinak bych to měl dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24857
@asdf001 píše:
@pikola Úředně mě má na starost máma, ale většinu času trávím s tátou, u mámy většinou jen spím.

Proč jenom spíš? Nejste s mámou"kamarádi"?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
@asdf001 píše:
@pikola Úředně mě má na starost máma, ale většinu času trávím s tátou, u mámy většinou jen spím.

Ví tvoji rodiče o tvém trápení, tvých pocitech, tvých myšlenkách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
24.11.17 15:50

@růžový achát Sport mi vůbec nejde. Ve fotbale 1 v 1 mě porazili někteří 10 letí kluci (ne všichni)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
24.11.17 15:50

Tak jsem si to myslela dobře. Dost je v tom vidět tvoje nenávist k dospělým a že se o tebe asi nikdo moc nezajímá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
24.11.17 15:52

@stock Víc si rozumím s tátou a navíc máma je celé odpoledne a večer v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
24.11.17 15:56

@bartsch Částecně, napůl. O tom, že m3 vrstevníci neberou samozřejmě ví. O tom, že mám mladší kamarády rovněž. To, že jsem už přes měsíc neviděl nejlepšího kamaráda, jsem neřekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24857
24.11.17 15:59
@asdf001 píše:
@stock Víc si rozumím s tátou a navíc máma je celé odpoledne a večer v práci.

A máš nějakou babičkou a dědu? Já jen, že bys s nima třeba občas mohl poklabosit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí