Upřímný vzkaz dospělým a puberťákům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
196
23.11.17 21:43

@martinka28 Příští týden zavolám na bílou linku bezpečí a celý svůj život jim povím a nechám na nich si poradit, co se s mým nejlepším kamarádem stalo. Tento týden volat nechci, nebylo by mi příjemné, kdyby to slyšela moje máma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
23.11.17 21:50
@asdf001 píše:
@bartsch Tak by šel do lochu…

Třeba nešel, moc toho o životě zatím nevíš… Víc ti o tom ale psát nebudu a nepiš mi již prosím soukromé zprávy. Ty stále nevidíš, že tvá závislost na tom klukovi je nezdravá. A já se mu nedivím, že si od tebe začal držet odstup. Někde jsi psal, že nerozumíš svým vrstevníkům. Mluví v metaforách, nerozumíš tomu o čem a jak se baví. Vydedukoval sis, že oni se chovají jako starší, ale ty se chováš úměrně svému věku. Ale rozumíš si s o několik let mladšími dětmi. Ale tak to není. Tvoji vrstevníci se chovají úměrně svému věku. Ty však ne. A musím říct, bohužel, že i moje dvanáctiletá dcera je dál než ty :think: :nevim: Opravdu nikdo v souvislosti s tebou nezmínil Aspergerův syndrom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
23.11.17 21:53

@bartsch Já jsem na stejné úrovni s vrstevníky v samostatnosti nebo v tom, že věci beru už více vážně, dospěle, ale prostě nechápu řeč a komunikaci mých vrstevníků a nějaké posunky rukou či miminky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
23.11.17 21:53
@asdf001 píše:
@martinka28 Příští týden zavolám na bílou linku bezpečí a celý svůj život jim povím a nechám na nich si poradit, co se s mým nejlepším kamarádem stalo. Tento týden volat nechci, nebylo by mi příjemné, kdyby to slyšela moje máma.

Určitě zkus psychologa, potřebuješ někoho, kdo ti pomůže vyznat se sám v sobě a okolním světě. Proč tvá máma nemá vědět o tvém trápení? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
23.11.17 21:58
@asdf001 píše:
@bartsch Já jsem na stejné úrovni s vrstevníky v samostatnosti nebo v tom, že věci beru už více vážně, dospěle, ale prostě nechápu řeč a komunikaci mých vrstevníků a nějaké posunky rukou či miminky.

No, právě proto se ptám na toho Aspergera. Jsi určitě inteligentní kluk a máš vstřebaných i hodně vědomostí, ale v některých aspektech hodně vybočuješ, tápeš a jsi pozadu oproti vrstevníkům :think: V sociálních dovednostech na tom nejsi moc dobře. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
23.11.17 21:59

@bartsch Takže ty bys jí zakázal starší kamarády o čtyři roky, jen kvůli tomu, že jsou o čtyři roky starší? To potěž, chudák dcera…
@bartsch Jo mám aspergerův syndrom
"@bartsch Mně nejde o mě, já chci jen pomoct svému kamarádovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
23.11.17 22:28
@asdf001 píše:
@bartsch Takže ty bys jí zakázal starší kamarády o čtyři roky, jen kvůli tomu, že jsou o čtyři roky starší? To potěž, chudák dcera…
@bartsch Jo mám aspergerův syndrom
"@bartsch Mně nejde o mě, já chci jen pomoct svému kamarádovi

No, podívej. Děkuji, že jsi mi konečně odpověděl ohledně AS. To vysvětluje tvé počínání a myšlení. A tím pádem je zcela bezpředmětné nějak reagovat na tvůj výplod ohledně “chudáka” dcery. 8) A i nějak nadále ti cokoliv vysvětlovat :nevim: To je na odbornících.

Příspěvek upraven 23.11.17 v 22:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
23.11.17 22:29

@bartsch Já se ptám? Vy by jste dceři zakazoval kamarády čistě na základě věku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
23.11.17 22:39
@asdf001 píše:
@bartsch Já se ptám? Vy by jste dceři zakazoval kamarády čistě na základě věku?

Víš, já vyhodnocuji na základě více kritérií. Věk je jedním z nich. Ale ty bys byl nevhodný adept na kamarádství s mou dcerou nebo mým synem. Nechtěla jsem ti to říkat, ale už mě tato diskuze nebaví :think: Já jsem své dceři tvou diskuzi ukázala, my si povídáme spolu o čemkoliv, chtěla jsem znát její názor na člověka jako ty. Je ve věku tvého “kamaráda”. Je to hodná a chytrá holka, má své kamarádky, má dobré srdce, má svůj velký koníček, kde se vždy potkává i s puberťáky 15, 16, 17 let atd. Nechtěj ale raději vědět její názor na tebe, nelíbil by se ti.

Příspěvek upraven 23.11.17 v 22:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
23.11.17 22:40

@bartsch Tak napiš ten její názor ovlivněný tvojí propagandou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
23.11.17 22:42

@bartsch Nebyl bych. Jde o to, že by jste v té hypotetické situaci, která se samozřejmě nikdy nestane, nevěděl jaké mám názory. Možná by jste poznal po delší době i ten AS, když jste to poznal tady, ale mé názory, by jste nezjistil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
23.11.17 22:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
23.11.17 22:46
@asdf001 píše:
@bartsch Nebyl bych. Jde o to, že by jste v té hypotetické situaci, která se samozřejmě nikdy nestane, nevěděl jaké mám názory. Možná by jste poznal po delší době i ten AS, když jste to poznal tady, ale mé názory, by jste nezjistil.
@asdf001 píše:
Já nejsem žádný trollík! Chodím na prestižní gympl a v devítce jsem měl samé jedničky!

Tak proč máš v tom příspěvku tolik chyb? Co na tom prestižním gymplu děláš? Myješ okna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
23.11.17 22:49
@asdf001 píše:
@bartsch Tak napiš ten její názor ovlivněný tvojí propagandou

S tebou se o svých dětech bavit nehodlám. Já chráním jejich soukromí. Chráním své děti. Své jsem ti již řekla, to ti musí stačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
23.11.17 22:50

@robínek Protože se zde hodně lidí se mnou hádá a tudíž nemám čas, abych si vše kontroloval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí