Urýpaná ignorant tchyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.7.22 07:35

@Petule030 to je asi nejlepsi reseni, dekuji.

• Citovat
  • Upravit
80475
8.7.22 07:41
@Anonymní píše:
@Uslava jak jsem psala v uvodu, prijeli k nam tchani na navstevu a co se obcerstvili, tchyne zacala rypat, nelibilo se ji, kdyz jsem dceri po probuzeni rekla „hadej kdo prijel na navstevu?“…ze rozhodne nejsou zadna navsteva, ale jsou tady u nas domaci…ohledne klicu to zkousela na meho muze, ze jim MUSI dat klice od domu, neproslo.

Taky ti mohla říct, že ta Pája ti určitě neodpoví. Očividně jsi úplně stejná jako ona. Ať tchyně řekne co chce, pro tebe je to rypani. Zajímalo by mě, jak si asi představuješ rozhovor s ní. Asi že ty mluvíš a ona se pouze kácí v bezmezném obdivu. Hádat se, že kroksy nejsou střevíce? Že pulovrik není svetřík? Vezmi si slovník a pouc se. Tvoje tchyně má pravdu. I když se ti to nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.22 08:07

Zakladatelko, já tě chápu. Bydlím u tchánů a tchýně je taky takový ignorant. Ve všem má pravdu, kolikrát tvrdí úplné nesmysly, je nevděčná a s dětma mluví jak s idiotama. Udává sousedy na vesnici za různé věci a ona je nejlepší a všechno dělá tak jak má (podle ní). Radu nemám, dost jsem s ní bojovala a vymezila si mantinely a ona už pochopila, že se s ní nehodlám o jejich pseudoproblémech bavit. Moji psychiku drží nad vodou jen to, že se výhledově stěhujeme do vlastního.

• Citovat
  • Upravit
11082
8.7.22 08:28
@Anonymní píše:
Zakladatelko, já tě chápu. Bydlím u tchánů a tchýně je taky takový ignorant. Ve všem má pravdu, kolikrát tvrdí úplné nesmysly, je nevděčná a s dětma mluví jak s idiotama. Udává sousedy na vesnici za různé věci a ona je nejlepší a všechno dělá tak jak má (podle ní). Radu nemám, dost jsem s ní bojovala a vymezila si mantinely a ona už pochopila, že se s ní nehodlám o jejich pseudoproblémech bavit. Moji psychiku drží nad vodou jen to, že se výhledově stěhujeme do vlastního.

To moc nevyslo :mrgreen:

Edit..pardon ja tam mela tulipan a ted uz je slunecnice :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65677
8.7.22 08:36
@Tarena píše:
To moc nevyslo :mrgreen:Edit..pardon ja tam mela tulipan a ted uz je slunecnice :roll:

Zase maji uz par dnu problémy. Je tam tulipan a az za delsi dobu naskoci jina kytka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
8.7.22 08:41

Ignorovala bych jí, přežila dovolenou. Kdyby zkoušela mluvit za dceru, tak bych dceru odvedla s tím, že jdeme třeba na hřiště, na procházku do lesa apod…Ale tchýni bych to nevysvětlovala, prostě bych řekla:,,Pájo pojď, půjdeme na prolejzačky." A příště bych si rozmyslela, kde trávit dovolenou. A v rámci zachování zdravého rozumu bych muži řekla, že nechci, aby tchýně s tchánem byli u nás od čtvrtka do neděle. Bohatě by mi to stačilo ze soboty na neděli a pokud dcera a muž je chtěj vidět víc, ať tam jedou spolu, ale já bych tam nejela. A pokud bych nemohla být u své rodiny(což mi přijde zvláštní, protože bych nepotřebovala svůj pokoj, prostě bych si někam dala nafukovačku),tak bych třeba spala v penzionu. S tím, že kdybych měla sraz s kamarádkami, tak by muž s dcerou mohl být u tchýně třeba. Muži a dceři bych nebránila v kontaktu, ale já bych ho omezila na minimum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3716
8.7.22 08:48

Nevychovávej rodiče. To platí i pro tchánovce. Navíc pokud sám manžel říká, že je matka tupá, tak to tak prostě ber a pouštěj ty její výlevy druhým uchem ven. Vše jiné ti akorát zkomplikuje život. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.22 09:41
@inkakřivák píše:
Taky ti mohla říct, že ta Pája ti určitě neodpoví. Očividně jsi úplně stejná jako ona. Ať tchyně řekne co chce, pro tebe je to rypani. Zajímalo by mě, jak si asi představuješ rozhovor s ní. Asi že ty mluvíš a ona se pouze kácí v bezmezném obdivu. Hádat se, že kroksy nejsou střevíce? Že pulovrik není svetřík? Vezmi si slovník a pouc se. Tvoje tchyně má pravdu. I když se ti to nelíbí.

@inkakřivák mame 2 deti, Paja jeste nemluvi a prvni uz ano, ohlede te navstevy jsemto rikala starsi mluvici. Rozhovof si predstavuju normalni jako s kymkoli jinym, obdiv nepotrebuji, ale kazdeho asi potesi, ze :lol: jen se mi nelibi, kdyz neco clovek povida a druhy mu skace do reci, to je zkratka nevychovanost…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.7.22 09:43
@Anonymní píše:

Teda spolubydleni je asi jeste horsi, to nezavidim, u nas to tak sice neni, ale navsteva vysava.

• Citovat
  • Upravit
14727
8.7.22 09:48

To je sranda, ta diskuse o botách musela být fakt výživná :D Až se příště u vás v baráku označí za domácí, tak jí rovnou vraž do ruky hadr nebo vařečku, ať se teda ve svém začne trochu realizovat a víc bych jí fakt neřešila :D Znáš to rčení o tom, když se s blbcem hádáš déle než půl minuty? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.22 10:11

Ostrihnout nebo neřešit. Víc možností není. My omezili kontakt na minimum. Aktuálně se vídáme 4× za rok na 2-3 hodiny. I tak je vše špatně. Já vše odkyvu a myslím si něco o zadní části těla, ale ona volá po rodině a pomlouvá mě. Je schopná tvrdit naprosté nesmysly, volala i doktorce od dětí. Kdybych tu popsala, co řeší, tak mi nikdo nebude věřit a budou se tu smát, co řeším za nesmysly.
Naprosto chápu, že 100× nic umorilo osla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.7.22 06:25

@Fiveone dobry tip, dekuji, uz jsme to tak jednou meli, ze jsme spali u mych rodicu, ale kdyz uz jsme 4,fakt bychom se k nim na prespani vsichni nevlezli. Predtim jsme mei pronajaty pokoj (v RD pres jednu aplikaci)a bylo to tedy super, sice prejizdeni, ale aspon vecer byl klid.Ted to bylo na popud tchyne a tchana u nich byt celou dobu, no aspon vime peo priste, vseho moc skodi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.7.22 06:36
@Anonymní píše:
Ostrihnout nebo neřešit. Víc možností není. My omezili kontakt na minimum. Aktuálně se vídáme 4× za rok na 2-3 hodiny. I tak je vše špatně. Já vše odkyvu a myslím si něco o zadní části těla, ale ona volá po rodině a pomlouvá mě. Je schopná tvrdit naprosté nesmysly, volala i doktorce od dětí. Kdybych tu popsala, co řeší, tak mi nikdo nebude věřit a budou se tu smát, co řeším za nesmysly.
Naprosto chápu, že 100× nic umorilo osla.

Kdyz asi takto lze, tak nic jineho nezbyva. U nas toto neni, tedy zatim…a doufam, ze nebude. Nechci, aby deti mely jen 1 babicku, tchyne se k detem chova hezky, akorat tedy ty reci…ale tak uvidime, co az budou decka starsi, samy snad pochopi, co je dobre a co ne. Akorat i svagr (pres 30let, bydli kousek od tchanu) si stezoval, ze po nasem prijezdu a odjezdu je to des, ze se k nemu tchyne chova, jak by neumel mluvit a zavazat si tkanicku u boty a je to horsi a horsi, sam jeste nema deti, ale uz nejakou dobu ma slecnu, ale nepredstavil ji, tchani furt na nej tlaci a teda ted si uvedomuju, ze i docela nepekne tchyne o ni mluvi (jakoby svagr treba neprijede, protoze je zase s tou a tou, kdyz piskne tak nakluse atd tak kdo vi, co rikala o me, kdyz jsem zacala chodit s muzem…ale vite co, je mi to uz po tom vsem jedno, at si rika co chce, priste budeme bydlet jinde a jen dojizdet na navstevu, at mame vsichni klid)

• Citovat
  • Upravit
22535
9.7.22 08:40
@Anonymní píše:
@Janli to uz jsem zkousela a dopadlo to tak, ze si narokovala nas dum :lol: ale asi nic jineho nezbyva.

Co to znamená NÁROKOVAT NÁŠ DŮM? Nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.22 09:27

U mě pomohlo nasytit se častějšími návštěvami moji rodiny a omezení návštěv u tchyně. Přestaň být hodná holčička, co dělá tchyni dobré chvilky, když je taková. Ona nemá jiná vnoučata?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová