Urýpaná ignorant tchyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.7.22 00:59

@EEKK je to fakt s tim upevnovanim/dobyvanim pozic, jsem si jista, ze kdyb tehdy manzel dal tchyni klice od bytu nebo naseho domu, bylo by zle (sice bydli daleko, ale i tak-napr. sestrin tchan bydli stejne daleko jako ma tchyne a presto k nim domu dojel a odemkl si, protoze mel jejich klice, protoze si o ne hned na zacatku rekl, protoze dal mladym penize na byt, sice mu ho splatili, ale proste jim dal penize-byt maji splaceny a sestrin tchan ma stale klice u sebe),ted po dovolene jsme se dovedeli od tchana, ze vlastne svagr uz predtim dovedl svou pritelkyni ke svym rodicum, ze se parkrat videli, ale doslo k rozepri (nespecifikovali presne co, jen ze byla hadka mezi mladou a tchyni, kdy tchyne vycitala svemu synovi pred jeho pritelkyni, ze pry „mlada piskne a ty jedes“…holt uz ve svych vic nez 30ti prerizl pupecni snuru a nejspis z tchyniny strany to moc kurvaci),ale tchan mel zakazano o tom mluvit (hadejte od koho),no a od te doby se tchani s pritelkyni svagra nevideli a asi ani neuvidi.Ted ma svagr i s pritelkyni dojet :) tak bude veselo.

Příspěvek upraven 14.07.22 v 01:16

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.22 01:05
@Magical-eyes píše:
Po přečtení diskuse, asi začínám fandit tchýni. Podle popisu je snacha dokonalost sama, na tchýni nenechala nit suchou, tak ať aspoň někdo tlumí to vysoké skóre…

@Magical-eyes to je prece logicke, ze se vzdy musi lide obratit proti autorovi diskuze na emiminu, Vulkanci to umi vysvetlit nejlepe.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.22 01:09

@inkakřivák jen doufam, ze se nam jeste ozves, abys nam vysvetlila ten „preslap“ ohledne tve snachy, kdy v jednom komentu teto diskuze ji chvalis do nebe jak umi naslouchat a ve druhem hned na dalsi strane je mrcha, jak sama pises.Nebo jde o snachy dve? Ze ses nepochlubila hned napoprve?:-)

• Citovat
  • Upravit
42962
14.7.22 04:19
@Anonymní píše:
@inkakřivák jen doufam, ze se nam jeste ozves, abys nam vysvetlila ten „preslap“ ohledne tve snachy, kdy v jednom komentu teto diskuze ji chvalis do nebe jak umi naslouchat a ve druhem hned na dalsi strane je mrcha, jak sama pises.Nebo jde o snachy dve? Ze ses nepochlubila hned napoprve?:-)

Tady je někdo totálně nepolíben smyslem pro humor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42962
14.7.22 04:29
@Liberalissima píše:
Betty a ty se divíš, že když tě někdo dlouhodobě absolutně nerepsektujeu, chová se k tobě jak k blbci, neustále poučuje, komentuje, kritizuje, vynucuje si, aby bylo vše jen po jeho, shazuje tě před dětmi, je vlezlý a nepříjemný, že máš na takového člověka pak averzi?
To má snacha fakt být světice říznutá Buddhou, aby do sebe neustále nechala rýt a přitom to v ní nevyvolalo žádné emoce, jen laskavost k babičce?
Kdyby se takhle choval k ženské chlap, tak všechny napíšete, že je to vůl a buran a možná i psychotyran, ale od tchýně je najednou úplně stejné chování naprosto v pořádku?
Já neříkám, ať se s ní zbytečně hádá, ale je fakt tak divné, že jí to vadí a má na tchýni averzi?

Já si nemyslím, že by to bylo tak zlé, podle příspěvků výše zakladatelka bude zřejmě velmi vztahovačná a nadsázka a ironie jsou pro ni sprostý slova. Bůhví jak to je, chtělo by to i vyjádření druhé strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13320
14.7.22 04:36
@Betty MacDonald píše:
Já si nemyslím, že by to bylo tak zlé, podle příspěvků výše zakladatelka bude zřejmě velmi vztahovačná a nadsázka a ironie jsou pro ni sprostý slova. Bůhví jak to je, chtělo by to i vyjádření druhé strany.

Přesně tak. Na druhou stranu, když si jdu na někoho stěžovat, tak většinou pod vlivem emocí…a ty dost zkreslují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
14.7.22 07:32

Jsem tchyně. A moje snacha a já jsme obě stejné. Panovačné potvory, co se věčně postuchuji. A na rozdíl od tebe se asi umíme smát, sobě samým i sobě navzájem a lidem, kteří řeší každý prd jako drama. Schválně, vtip, to ti nic neříká? Takže se domluvíme na společné dovolené, a pak se porypujeme ohledně plánování. Anebo si vyčteme, že jsem ji sežrala poslední zákusek, a já ji, že se mě pokusila utopit na Rechli. Ona mě, že jsem stejně vyplavala, a já ji, že ten zákusek tam smutné koukal. Jednoduše je to potvora snacha.
Jo snachu mám jednu. A jednoho zetě, a to je taky takový kvítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.22 07:52

@inkakřivák do doby, nez tchyne zacala vnucovat svoje, vyrypavat atd, jsem nejake emimino apod ani neznala, stejne tady pisou lide, kteri maji nejake obtize nebo problemy, stejne tak i ti, kteri zde „radi“, tudiz neverim, ze mas uplne dobry vztah se svou snachou…a navic nemam opravdu povinnost „nejak prezivat“ byt i jen 4 denni nebo kratsi navstevy u nas doma, pokud se ta navsteva neumi chovat (jak radis ty),zvlastni, ze s jinymi lidmi (navstevy sousedu, kamadadu, kolegu…),ten problem neni ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.22 07:53
@inkakřivák píše:
Jsem tchyně. A moje snacha a já jsme obě stejné. Panovačné potvory, co se věčně postuchuji. A na rozdíl od tebe se asi umíme smát, sobě samým i sobě navzájem a lidem, kteří řeší každý prd jako drama. Schválně, vtip, to ti nic neříká? Takže se domluvíme na společné dovolené, a pak se porypujeme ohledně plánování. Anebo si vyčteme, že jsem ji sežrala poslední zákusek, a já ji, že se mě pokusila utopit na Rechli. Ona mě, že jsem stejně vyplavala, a já ji, že ten zákusek tam smutné koukal. Jednoduše je to potvora snacha.
Jo snachu mám jednu. A jednoho zetě, a to je taky takový kvítko.

A uz jsi snase psala/volala, co se zase resi na emiminu, at se mate cemu zasmat? :lol:

• Citovat
  • Upravit
65677
14.7.22 07:57
@Anonymní píše:
A uz jsi snase psala/volala, co se zase resi na emiminu, at se mate cemu zasmat? :lol:

Tak nejak zacinam spis fandit te tchyni. A k tem diskusim, obcas se bavim s dcerama nad nekterymi diskusemi. Pekne od plic se zasmejeme. Proc ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
14.7.22 07:59
@Anonymní píše:
A uz jsi snase psala/volala, co se zase resi na emiminu, at se mate cemu zasmat? :lol:

To já jí řeknu v sobotu, až přijede, a budem se smát spolu. Navíc ona sem občas chodí, takže je mi jasné, že tu mrchu mi vrátí. Samozřejmě věřit mi nemusíš, to je tvoje věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
14.7.22 08:04
@vokishka píše:
Tak nejak zacinam spis fandit te tchyni. A k tem diskusim, obcas se bavim s dcerama nad nekterymi diskusemi. Pekne od plic se zasmejeme. Proc ne.

Jo. A protože snacha je moje dcera, směju se tomu s ní taky. Dcera, ta jen vyvrátí oči, s tou drbeme jiné věci. Smutné je, že když sem napise ženská, že má mrchu tchyni, všichni ji věří. Když sem napíšeš, že máš prima snachu a zetě, že dobře vycházíte, jezdíte spolu i na dovolenou, třeba normálně přijede snacha sama na kafe, nebo zeť na buchtu, nebo spolu slavíme Vánoce, tak ti lidi nevěří. Jako by normou byly špatné vztahy. Přitom si fakt nic nemusím vymýšlet. Letos jedeme Polsko se synem, na příští rok už má objednané zeť tři hausbóty na Baťův kanál, oni, my a syn s rodinou. Takhle fungujeme běžně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5943
14.7.22 08:11
@Anonymní píše:

O tchyni mluvíš jako o pařezu, ale sama jsi pařez. Máš pocit, jak jsi inku nachytala, ale přitom jen nechápeš nadsázku. A když ti to tu lidi včetně inky vysvětlí, tak si jedeš dál svoje ve stylu tvé tchyně, omyl nepřiznáš a radši shodíš celé emimino a povyšuješ se tu nad tisíce diskutujících, o kterých nic nevíš. Na druhých nás často nejvíc štve to, v čem jsme si s nimi podobní. Tebe rozčiluje chování tchyně, které sama provozuješ. Chceš mít navrch, pravdu, vyhrát a udeláš pro to cokoli - klidně i ze sebe blbce bez sebereflexe. Tohle když si přiznáš a pochopíš to, moc se ti uleví a leccos ti dojde. Přitom jde o úplnou hloupost, stejně jako s těmi crocsy. Tady jsi prostě jen nepochopila vtip, to se stane každému. A stačí říct: „Aha, jsem trdlo, to mi nedošlo, už to chápu, sorry.“ Ty místo toho předvádíš, jak si chlap vybral ženu dle vzoru, který doma měl - dle své matky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
14.7.22 08:13
@Anonymní píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já se asi ani nedivím, že mezi tebou a tchyní dochází k radiovému šumu :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42962
14.7.22 08:17
@Michelle_M píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já se asi ani nedivím, že mezi tebou a tchyní dochází k radiovému šumu :D
Že jo, a chyba nebude na přijímači tchyně.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová