Máte zkušenosti s lékem Utrogestan?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2481
17.11.09 12:04

ahoj Nepalko,

já chodím do gennetu a všechny doktory, co jsem navštivíla, tak právě říkali o té malé šanci na úspěch, tak jsem trochu skeptická :cry: , ale v koutku duše pořád doufám, že to vyjde :wink: Kam chodíš ty ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
17.11.09 12:09

Lucije 28,
já chodím na Obilnák a jsem spokojena vychází mně vstříct potřebuji mít jen lékařky.Pokus oznásilnění v dětství tak nesnesu chlapa. Tad to budu snažit se nějak vyřešit regresí a uvidím co a jak. Už jsem na to pomalu zapoměla ,ale vrátilo se to když jsme zjistili ,že děti normálně nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
18.11.09 22:20

Tak jak beru tento hormon mam stále nafouklé břicho a nemám ani hlad a chuť k jídlu. Dále jsem si chtěla dnes koupit docela obyčejný aplikátor na tyto tablety ,ale samostatně se neprodávájí.taky mám pocit jako bych měla trochu zastřené smysly a trošku opožděné.Tak jsi snad zítra nepopletu léky a nepůjdu za to do krimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
19.11.09 08:28

ahoj Nepalko,

co to je Obilňák ?? 8-) .. Oni v těch CAR jsou ochotní snad všude (aspoň v těch soukromých), třeba na Podolí jsem slyšela různé ohlasy …, ale co člověk, to názor. Já jsem fakt OK po tom ustrogenu, jen mne pobolívá podbříšek a občas mne bolí na pravé straně.. :cry: Když jsem byla po IUI, tak mne pekelně bolelo na pravé straně (stejná bolest, jako když jsem mívávala cystu), tak jsem hrozně bála, že OVU neproběhla, ale naštěstí to přešlo. Jak se cítíš ty po IUI ? Bolí tě něco ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
19.11.09 09:57

ahoj Lucije,
ja chodim taky do Gennetu a oni obecne na IUI moc neveri, statisticka uspesnost je u nich myslim kolem 20%, take mi rikali, at tomu moc sanci nedavam.. ale ze te poboliva podbrisek a na prave strane, to muze byt naopak dobre znameni! ze se tam zacina neco dit. Ja to po IUI nemela (bylo neuspesne), ale ted po IVF jsem to mela, a dopadlo dobre :-) tak drzim palce. Kdy si mas delat test?
Co ty Nepalko, je lip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
19.11.09 11:33

ahoj Nicky,
já se právě bojím, že na pravé straně je to špatný znamení :cry: , proč na pravý ??? Když (podle mne) by to mělo být právě v podbříšku (zatím v tom nejsem znalec)…,takže mám strach.. No, na IUI jsem byla 14.11. a test si budu dělat až 29.11., takže mi to přijde taky moc brzy, že by teď ještě nic nemělo bolet …A jsi spokojená s Gennetem ? já ano a po kolika IUI jsi šla na IVF ?
Nepalko, jak jsi na tom ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
19.11.09 12:10

Ahoj holky,
já se k vám přidám, ikdyž toto patří spíš do diskuze IUI, ale ono se stejně asi probírá vše a všude… :lol: Já byla na své 1.IUI 11.11.09 a už 5 den po IUI jsem měla stejné příznaky jako u MS. Akorát mě více bolí v kříži a někdy jako kdyby mě vzal ,, houser", jsem rozežraná :lol: , bolí mě v podbřišku, ale spíš na levé straně-tam jsem měla tenhle měsíc folikul, a mám divné bodání v rozkroku…ale to vše mám i před MS, tak nevím… k tomu ještě mám pocit, že mám zvýšenou teplotu, ale před chvíli jsem si v podpaží naměřila jen 35,8 tak si myslím, že to spíš dostanu… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
19.11.09 12:22

ahoj Lucije,
ja ted koncim 5ty tyden a napravo mi picha porad, je to pry zpusobeno rustem delohy a vazu. Dost jsem se toho sama bala, tak jsem si nasla nejaky clanek :
https://www.emimino.cz/…enstvi-4293/ zacalo mi to hodne brzo po ET, uz tak tri dny po transferu. Myslim ze to muze zacit uz kdyz se embryo zacne zahnizdovat. ..tak snad ti to doda optimismus :)
V Gennetu jsem od cervence a jsem moc spokojena s dr Langerovou, i u dr Danese jsem byla spokojena, koho mas za doktora? Byla jsem jen 1× na IUI a pak na IVF, jsem spokojena prave proto, ze to slo tak rychle..je mi ale 34, tak u me hral roli i vek ze spechali, u tebe to neni potreba, jestli plati tech 28 :) kolik IUI ti navrhli, ze budes absolvovat pred IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
19.11.09 12:39

ahoj Stepi,
ja jsem taky sledovala teplotu od ovu do TT a tak 1-2× denne jsem citila, ze narostla, a mela jsem 37, ale ne cely den, fakt jenom obcas, tak jeste zkus merit. drzim palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
19.11.09 13:00

nicky33 - děkuji za radu. :wink: Já tu teplotu pociťuji spíš jako takovou chvilkovou horkost v obličeji :oops: a pak mám zase tváře a čelo studené… nevím hodně se ty stavy střídají, tak už jsem z toho jelen! :roll: No stejně musím čekat a čekat a čekat… na TT :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
19.11.09 13:28

Nicky, moc Ti děkuji za odkaz, přesně tak mne to bolí, někdy i nalevo, ale ta pravá strana to je někdy moooc, ale v pohodě 8-) , tak budu doufat, ale nechci v to moc věřit, abych nebyla moc zklamaná, až to dostanu :zed: Já taky chodím k Mudr. Langerové a jsem nad míru spokojená. Navrhli mi 3× IUI a pak IVF, ale já se nějak IVF bojím, přemýšlím hodně, že když se to nepovede, tak zkusím před IVF ještě laparku.. Je mi už 29.. Já se zase moc nechci pozorovat, já jsem si pak schopná strašně moc věcí vsugerovat :roll: IUI mi dělal Mudr. Daněk, taky příjemný lékař. Jen, když jsem byla na UTZ u Mudr. Brandejské, tak její způsob „vyšetření“ se mi moc nezamlouval.. :-( Taková drsná byla, ale samozřejmě, že jsem byla ticho :mrgreen: Štěpi - držím palečky, aby ti to vyšlo a měla //, já taky jenom musím čekat a čekat, ježiš, už aby to byl příští víkend a já tam viděla vysněný //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
19.11.09 14:07

lucije28-moc děkuji za podporu… já to čekání taky tak nesnáším!!! :-x Takovou dobu v naději a pak třeba přijde MS a je po všem! Modlím se kudy chodím, aby při nás stáli všichni :andel: aby to vyšlo! A přeju vám to ze :srdce: všem, holky!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
19.11.09 14:53

tak od pondělka beru tento lék ,ale budu ho muset asi vysadit. Celé čtyři dny mám nafouklé břicho nejsem schopna jíst a dnes ani pít. stále mě skáče vše ze žaludku a je mi pěkně soufl asi z toho hladu.Dost střašně brkám a prdím prsa trošku bolí a tím ,že nedokážu jíst tak mám 3 kila dole. Dnes jsem volala do ambulance co mám dělat ,že to takhle dál nejde tak to vzala moje doktorka a řekla ,že tomám vysadit a doufá ,že to vyjde.Dnes jsem si ho v poledne vzala nakonec horem a čekám nějakou tu motolici ,ale jsem stále v pohybu v práci. celé dopoledne jsem se dost i třásla vnitřně mám z toh vyšší tlak než ja který je zvyklý můj organismus.taky mám nějaký druh návalů. Večer uvidím co s tím práškem zda ho mám brát a být hlady a pak zkončit na pohotovosti fakt nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
19.11.09 15:11

holky, koukám, že jsme na tom všechny stejně, já test až 29/11 no, to nepřežiju takovou dobu :nevim: my to ale tady spolu zvládneme… :dance: Všechny moje kamarádky jsou těhu nebo mají mimi a já nic, ale ono to jednou přijde… :wink: Přítel mne pořád hladí bříško a říká, to cítím, to vyjde :mrgreen: , ale ta 20% šance, ta mne tolik naděje nedává :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
19.11.09 15:20

luci, musíš sí říkat, že do 20% šance spadáme i my! :mrgreen: Je to fakt o nervy, ale co mám dělat jiného, když nejde na to nemyslet… tak se nervuju! :roll: Ale jedno je jisté… než si uděláme TT, tak budeme prd vědět! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí