Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Nebo to klidně může bt i nidační krvácení, prý je po potratu docela veliká šance otěhotnění
Ale samozřejmě, to se uvidí. Také jsem potratila v 6 tt a i když mám celé roky cyklus jako hodinky, ten po potratu byl hodně zvláštní a kratší.
@Nicky B no, rikam si, ze tolik stesti me ani nemuze naraz potkat ![]()
Tento cyklus je u me dlouhej. Bezne mivam cykly kolem 31-32 dni, ale ted po potratu jsem krvacela 14 dni, teplota dlouho klesala, takze ovulace byla az 26dc a celej cyklus bude neco jako 41 dni. Viz ten graf.
Ale zase je tam hezký propad teploty
Pravda, docela brzo, měl by být až od 5.dne. Ale kdybych zrovna tento den i špinila, tak bych si asi dělala naděje
Ale jasně, všechno přijde ve správnou dobu.
@Nicky B no ty propady teplot obcas mivam, cert vi
Treba tady.
Ona draha polovicka neoplyva pohyblivosti…ma jen 3% progresivne pohyblivejch a norma je 32+
Taky nechapu, jak jsem mohla otehotnet, odjel a rozchazely se ovu testy s bt. Takze jeho 3% cekala asi 5 dni. Nechapu to, necekala jsem to ![]()
@Janičcka92 Nevim, asi primarne vysetruji konzervativne, aspon u kolegove manzelky i pres to, ze ona ma endometriozu a srusty se ji tvori. Mne gyndar rekl, ze jedinou spolehlivou metodou je laparoskopie.
co já vím, určitě odesílají i na laparoskopii, ale až druhotně, po nálezu při hycosy.
U me ta laparka byla vicemene zbytecna, srusty ve vejcovodech nebyly absolutne zadne. Ale uvolnili srusty v panvi zvenku kolem delohy, takze aspon neco ![]()
Děkuji Vám děvčata poptam se v pondělí jak půjdu na utz. A omlouvám se že jsem Vám sem tak vnikla
![]()
@Janičcka92 nam to vubec nevadi ![]()
Ja si rikam, zda nezkusit test uz v pondeli rano 13dc, gyndar je tam rano bez objednani ![]()
Ale zase si nechci delat nadeje casnym testovanim, zivote jsem se natestovala dost a vedlo to tak akorat k depkam. Proto jsem ted pred tim potratem otalela, neverila, ze by, chtela volat na gyndu, ze mam problem s cyklem a cucela na test jak to tele, tam dalnice jako blazen, rychle druhej test, ten taky a z prace sup do lekarny pro dalsi, Clearblue Easy a tam se plusko ukazalo driv, nez kontrolni cara
A to ani nebylo z ranni moci.
jee to je krásný, taky bych to chtěla někdy zažít
snad se někdy dočkáme ![]()
určitě ano, už se nemůžu dočkat
moc držím palečky ať Vám to všem vyjde ![]()