Máte zkušenosti s lékem Utrogestan?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1682
11.10.18 14:48

Nebo to klidně může bt i nidační krvácení, prý je po potratu docela veliká šance otěhotnění :) Ale samozřejmě, to se uvidí. Také jsem potratila v 6 tt a i když mám celé roky cyklus jako hodinky, ten po potratu byl hodně zvláštní a kratší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.18 14:56

@Nicky B no, rikam si, ze tolik stesti me ani nemuze naraz potkat :mrgreen:
Tento cyklus je u me dlouhej. Bezne mivam cykly kolem 31-32 dni, ale ted po potratu jsem krvacela 14 dni, teplota dlouho klesala, takze ovulace byla az 26dc a celej cyklus bude neco jako 41 dni. Viz ten graf.

• Citovat
  • Upravit
1682
11.10.18 15:13

Ale zase je tam hezký propad teploty :D Pravda, docela brzo, měl by být až od 5.dne. Ale kdybych zrovna tento den i špinila, tak bych si asi dělala naděje :) Ale jasně, všechno přijde ve správnou dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
11.10.18 15:14

Anonymní a na laparoskopii tě poslal gyndař? Nebo v caru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.18 15:23

@Janičcka92 gyndar a po laparce vypsal letenku do caru

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.18 15:29

@Nicky B no ty propady teplot obcas mivam, cert vi :-) Treba tady.
Ona draha polovicka neoplyva pohyblivosti…ma jen 3% progresivne pohyblivejch a norma je 32+

Taky nechapu, jak jsem mohla otehotnet, odjel a rozchazely se ovu testy s bt. Takze jeho 3% cekala asi 5 dni. Nechapu to, necekala jsem to :-D

• Citovat
  • Upravit
1088
11.10.18 15:31

Tak to jo a nevíš jestli i v Caru posílají na laparku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.18 15:50

@Janičcka92 Nevim, asi primarne vysetruji konzervativne, aspon u kolegove manzelky i pres to, ze ona ma endometriozu a srusty se ji tvori. Mne gyndar rekl, ze jedinou spolehlivou metodou je laparoskopie.

• Citovat
  • Upravit
1682
11.10.18 16:16

co já vím, určitě odesílají i na laparoskopii, ale až druhotně, po nálezu při hycosy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.18 16:21

U me ta laparka byla vicemene zbytecna, srusty ve vejcovodech nebyly absolutne zadne. Ale uvolnili srusty v panvi zvenku kolem delohy, takze aspon neco :-)

• Citovat
  • Upravit
1088
11.10.18 16:23

Děkuji Vám děvčata poptam se v pondělí jak půjdu na utz. A omlouvám se že jsem Vám sem tak vnikla :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.18 16:34

@Janičcka92 nam to vubec nevadi :hug:

Ja si rikam, zda nezkusit test uz v pondeli rano 13dc, gyndar je tam rano bez objednani :nevim:

Ale zase si nechci delat nadeje casnym testovanim, zivote jsem se natestovala dost a vedlo to tak akorat k depkam. Proto jsem ted pred tim potratem otalela, neverila, ze by, chtela volat na gyndu, ze mam problem s cyklem a cucela na test jak to tele, tam dalnice jako blazen, rychle druhej test, ten taky a z prace sup do lekarny pro dalsi, Clearblue Easy a tam se plusko ukazalo driv, nez kontrolni cara :-D A to ani nebylo z ranni moci.

• Citovat
  • Upravit
1088
11.10.18 18:19

jee to je krásný, taky bych to chtěla někdy zažít :srdce: snad se někdy dočkáme :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.18 18:53

Snad jo…a dockame se nejen dalnice, ale plne naruce :hug:

• Citovat
  • Upravit
1088
12.10.18 06:34

určitě ano, už se nemůžu dočkat :andel: moc držím palečky ať Vám to všem vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí