V kolik hodin se večer milujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hroznej puberťák
25.1.19 12:00
@helenk píše:
Jak kdy. Co si budem povídat-když jsou děti malé, tak je to neustále, aby se nevzbudili atd. Ale když jsou dospělé, tak to neni o nic jednodušší. Chodí si domů jak chtěj a pak je to teprve honička, aby nás nevyčápli, neslyšeli… :mrgreen:
Protože staříci už sex přece neprovozují :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mavam:

No DOSPĚLÉ děti snad už bydlí jinde, ne? :lol:

• Citovat
  • Upravit
Hroznej puberťák
25.1.19 12:01
@MaleVir píše:
Včera v diskuzi jsi zmiňoval, že se občas zadaří ráno i večer, tak to ve mně zanechalo takový dojem, ale poznámky jsem si nedělal a nestalkuji tě :), tak můžu být tedy úplně mimo mísu, což bych ti nepřál… :mrgreen: :kytka: :pankac:@Hroznej puberťák s tou kontraproduktivností bych to taky tak neviděl - alespoň si @Premek_Orac vyměnil pyžamo :mrgreen: :kytka:

Občas se jednou za pětiletku zadaří ráno i večer :mrgreen: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
25.1.19 12:03
@helenk píše:
Jak kdy. Co si budem povídat-když jsou děti malé, tak je to neustále, aby se nevzbudili atd. Ale když jsou dospělé, tak to neni o nic jednodušší. Chodí si domů jak chtěj a pak je to teprve honička, aby nás nevyčápli, neslyšeli… :mrgreen:
Protože staříci už sex přece neprovozují :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mavam:

A mně můj furt slibuje sex, „až ty děti odrostou“. Já vím, že kecá :wink:

• Citovat
  • Upravit
Hroznej puberťák
25.1.19 12:04
@Mango_Lassi píše:
A mně můj furt slibuje sex, „až ty děti odrostou“. Já vím, že kecá :wink:

Staré známé pravidlo: Slibem nezarmoutíš! :jazyk: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
107637
25.1.19 12:06
@Premek_Orac píše:
@MaleVir Tak klíčové je slovo občas :-)))))
@Venetia Normálně jste sexuální maniaci :-)))) Ne, je to moc hezké. Ať to u Vás i u nás tak zůstane!

vzhledem k věku asi trochu jo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
25.1.19 12:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
25.1.19 12:11
@Hroznej puberťák píše:
Staré známé pravidlo: Slibem nezarmoutíš! :jazyk: :mrgreen:

To máš pravdu a s tím samozřejmě počítám.

• Citovat
  • Upravit
Hroznej puberťák
25.1.19 12:15
@Mango_Lassi píše:
To máš pravdu a s tím samozřejmě počítám.

To je taková oblíbená věc firem. Pošlou obchodního zástupce, kterej naslibuje hory i s horákama, a když pak přijde na realizaci, najednou spousta věcí „nejde“, nebo „byla ve smlouvě napsaná jinak“, nebo se na to „zapomnělo“, a nastává licitace. A občas i - když to teda neumíte nebo moc draho, tak mi si najdem jiného dodavatele :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
25.1.19 12:17
@Hroznej puberťák píše:
To je taková oblíbená věc firem. Pošlou obchodního zástupce, kterej naslibuje hory i s horákama, a když pak přijde na realizaci, najednou spousta věcí „nejde“, nebo „byla ve smlouvě napsaná jinak“, nebo se na to „zapomnělo“, a nastává licitace. A občas i - když to teda neumíte nebo moc draho, tak mi si najdem jiného dodavatele :jazyk:

Co se dělat, to je život. Člověk nemůže mít všecko

• Citovat
  • Upravit
Hroznej puberťák
25.1.19 12:19
@Mango_Lassi píše:
Co se dělat, to je život. Člověk nemůže mít všecko

Na to zase existuje pro chlapy jiné pravidlo:
Nemůžeš ošu… všechny ženské na světě. Ale můžeš se o to aspoň pokusit :mrgreen: :palec:

• Citovat
  • Upravit
92
25.1.19 12:20
@Premek_Orac píše:
@MaleVir Tak klíčové je slovo občas :-)))))
@Venetia Normálně jste sexuální maniaci :-)))) Ne, je to moc hezké. Ať to u Vás i u nás tak zůstane!

:think: teď nevím, zda se „občas“ vztahuje k pyžamu, „svícení“ nebo obojímu :think: , nehledě na to že „občas“ je pojem hodně relativní :mrgreen: (po občasném užívání postavil pyžamo do kouta či své postavení opět nevyužil a hodil za hlavu do kouta :think: ).

:think: Když nad tím tak přemýšlím, jaká situace je u nás doma občastější :D - no asi se pouštím na tenký led a budu doufat, že sem nezabrousí drahá polovička :mrgreen:

Ale jinak se k vašemu přání připojuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
25.1.19 12:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
25.1.19 12:23
@Venetia píše:
vzhledem k věku asi trochu jo :D
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.19 12:25

Já mám děti obě na 1. stupni ZŠ, takže relativně ještě malé. A riziko, že přijdou v tu nejnevhodnější dobu je docela velké, protože se ještě nedovtípí. Ale když si vzpomenu na sebe, když už jsem byla o něco větší cca 10 plus, už jsem moc dobře věděla o co jde a do ložnice rodičů bych nevstoupila ani omylem, abych je nenačapala. Takže si říkám, vy kdo máte doma pubertáky, tak ty už snad také vědí a dobrovolně :) by vám tam nevešli a snad předem třeba zaklepali, kdyby přeci jen „museli“ vstoupit. Nebo ne? Asi chci slyšet, že ano, že je to pak lepší, se staršími dětmi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
25.1.19 12:26
@Hroznej puberťák píše:
No DOSPĚLÉ děti snad už bydlí jinde, ne? :lol:

Jedno ano, ale chodí k nám, jako domů :mrgreen: . Druhé čerstvě dvacet, tak tady bydlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí