Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hroznej puberťák no taky jsem si říkal, jestli nejsem sobec
No ono je jich vlastně 6. Co kdyby si záviděli? To bych byl zase sobec, ale zase pro klid v ulici
Ted mě napadá moje hlídá taky často ![]()
@růžový achát píše:
Náš mladej rozhodně neklepe, páč vidí tatínka v obýváku na gauči
Jo, tak to je ještě blbější, ten gauč. ![]()
@Mango_Lassi píše:
A mně můj furt slibuje sex, „až ty děti odrostou“. Já vím, že kecá
Já se tím taky utěšuji, že jednou bude sexu víc až syn odroste. Bude víc venku. Ale je mu 12 a mně 42…
@Kavvi píše:
Jako v kolik hodin večer z ní divně. Ale co se týká me části dne, já nejraději ráno, nebo přes den. Manželka zase večer. Vždy mě to štvalo, ale byl jsem rád, že jsem zasunul. Jak jsou děti, tak většinou vyhrává žena
Někdy poprosím sousedku. Aby hlídala děcka samozřejmě
Poprosím sousedku… ![]()
@nikitice píše:
Já se tím taky utěšuji, že jednou bude sexu víc až syn odroste. Bude víc venku. Ale je mu 12 a mně 42…
Tak to máš ještě dobrý.
@nikitice píše:
Sexu bude víc, až si na něj někoho najdeš ![]()
@aSai píše:
To mi připomíná vtip:
Novomanžel ráno po svatbě školí manželku.
„No a každý pracovní den chodím s klukama na jedno. V sedm, ať se děje co se děje, já jsem v hospodě a piju pivo!“
A zenuska prikyvuje.
„Rozumím, mam to dost podobné. Já mám zase každý večer sex. V sedm deset, ať se děje co se děje, já mám sex!“
To je dobré a pravdivé
.
U nás chlap došel k tomu, že statisticky máme sex v průměru prý jednou týdně, mně se to fakt nezdá, takže teď vedu kalendář - jen se ptal, jestli budu zaznamenávat proběhlé akce, nebo to budu plánovat i dopředu ![]()
@Do-not-touch píše:
U nás chlap došel k tomu, že statisticky máme sex v průměru prý jednou týdně, mně se to fakt nezdá, takže teď vedu kalendář - jen se ptal, jestli budu zaznamenávat proběhlé akce, nebo to budu plánovat i dopředu
Jestli se nespletl
Kolegovi řekla manželka, že má štěstí, že to dostala a on prý přemýšlel jestli to myslí vážně, když s ním dva měsíce nespala…
@nikitice píše:
Jestli se nespletlKolegovi řekla manželka, že má štěstí, že to dostala a on prý přemýšlel jestli to myslí vážně, když s ním dva měsíce nespala…
v každém případě teď má krušné časy, protože jsem zvýšila frekvenci tak, že by si rád odpočinul ![]()
@Do-not-touch píše:
v každém případě teď má krušné časy, protože jsem zvýšila frekvenci tak, že by si rád odpočinul
@nikitice píše:
Jestli se nespletlKolegovi řekla manželka, že má štěstí, že to dostala a on prý přemýšlel jestli to myslí vážně, když s ním dva měsíce nespala…
podle manzela jsme spolu spali pred pulrokem, ve skutecnosti to bylo pred rokem a pul
![]()
@nikitice píše:závidím
. Já jsem v práci a když přijdu domů, tak ten už bude usínat u TV .
my na tv nekoukáme (nikdy), ale bohužel i doma hodně pracujem ![]()
@Anonymní píše:
podle manzela jsme spolu spali pred pulrokem, ve skutecnosti to bylo pred rokem a pul![]()
![]()
to je šílený ![]()