V kolik hodin se večer milujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
25.1.19 22:32

@Hroznej puberťák no taky jsem si říkal, jestli nejsem sobec :oops: No ono je jich vlastně 6. Co kdyby si záviděli? To bych byl zase sobec, ale zase pro klid v ulici :jazyk: Ted mě napadá moje hlídá taky často :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.19 00:53
@růžový achát píše:
Náš mladej rozhodně neklepe, páč vidí tatínka v obýváku na gauči :P

Jo, tak to je ještě blbější, ten gauč. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6296
27.1.19 18:50
@Mango_Lassi píše:
A mně můj furt slibuje sex, „až ty děti odrostou“. Já vím, že kecá :wink:

Já se tím taky utěšuji, že jednou bude sexu víc až syn odroste. Bude víc venku. Ale je mu 12 a mně 42…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6296
27.1.19 19:16
@Kavvi píše:
Jako v kolik hodin večer z ní divně. Ale co se týká me části dne, já nejraději ráno, nebo přes den. Manželka zase večer. Vždy mě to štvalo, ale byl jsem rád, že jsem zasunul :) . Jak jsou děti, tak většinou vyhrává žena :D Někdy poprosím sousedku. Aby hlídala děcka samozřejmě :mrgreen:

Poprosím sousedku… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
27.1.19 19:59
@nikitice píše:
Já se tím taky utěšuji, že jednou bude sexu víc až syn odroste. Bude víc venku. Ale je mu 12 a mně 42…

Tak to máš ještě dobrý.

• Citovat
  • Upravit
Hroznej puberťák
27.1.19 21:39
@nikitice píše:
Já se tím taky utěšuji, že jednou bude sexu víc až syn odroste. Bude víc venku. Ale je mu 12 a mně 42…

Sexu bude víc, až si na něj někoho najdeš :lol:

• Citovat
  • Upravit
180
28.1.19 09:53
@aSai píše:
To mi připomíná vtip:
Novomanžel ráno po svatbě školí manželku.
„No a každý pracovní den chodím s klukama na jedno. V sedm, ať se děje co se děje, já jsem v hospodě a piju pivo!“
A zenuska prikyvuje.
„Rozumím, mam to dost podobné. Já mám zase každý večer sex. V sedm deset, ať se děje co se děje, já mám sex!“

To je dobré a pravdivé :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6296
29.1.19 18:43
@Hroznej puberťák píše:
Sexu bude víc, až si na něj někoho najdeš :lol:
:D :lol: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
29.1.19 19:23

U nás chlap došel k tomu, že statisticky máme sex v průměru prý jednou týdně, mně se to fakt nezdá, takže teď vedu kalendář - jen se ptal, jestli budu zaznamenávat proběhlé akce, nebo to budu plánovat i dopředu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6296
29.1.19 19:25
@Do-not-touch píše:
U nás chlap došel k tomu, že statisticky máme sex v průměru prý jednou týdně, mně se to fakt nezdá, takže teď vedu kalendář - jen se ptal, jestli budu zaznamenávat proběhlé akce, nebo to budu plánovat i dopředu :mrgreen:

Jestli se nespletl :lol: Kolegovi řekla manželka, že má štěstí, že to dostala a on prý přemýšlel jestli to myslí vážně, když s ním dva měsíce nespala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
29.1.19 19:27
@nikitice píše:
Jestli se nespletl :lol: Kolegovi řekla manželka, že má štěstí, že to dostala a on prý přemýšlel jestli to myslí vážně, když s ním dva měsíce nespala…

v každém případě teď má krušné časy, protože jsem zvýšila frekvenci tak, že by si rád odpočinul :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6296
29.1.19 19:31
@Do-not-touch píše:
v každém případě teď má krušné časy, protože jsem zvýšila frekvenci tak, že by si rád odpočinul :lol:
:dance: závidím :dance: . Já jsem v práci a když přijdu domů, tak ten už bude usínat u TV .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.19 19:43
@nikitice píše:

podle manzela jsme spolu spali pred pulrokem, ve skutecnosti to bylo pred rokem a pul :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4270
29.1.19 19:47
@nikitice píše: :dance: závidím :dance: . Já jsem v práci a když přijdu domů, tak ten už bude usínat u TV .

my na tv nekoukáme (nikdy), ale bohužel i doma hodně pracujem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
29.1.19 19:47
@Anonymní píše:
podle manzela jsme spolu spali pred pulrokem, ve skutecnosti to bylo pred rokem a pul :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

to je šílený :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria