Vadí mi můj přítel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1163
9.1.18 03:01

@Myssicka
Tak to bych nevydrzela :palec: ale treba k tem trenkam i priroste a uz nebudes nikdy muset prát :mrgreen:.
:think: drzim ti palce, nenech si to libit. Opravdu hlavu vzhuru a do boje! Delas to pro vasi budoucnost, jinak tady za par let budes psat ze se ti rozpadlo manzelstvi, protoze je tvuj chlap lenoch a ty okolo nej jenom skaces. Kdyz to vydrzis a prosadis se, budes si s partnerem jednou krasne uzivat klidecek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
9.1.18 04:03
@Anonymní píše:
Poslední dobou sem si uvědomila, že mi vadí můj přítel. Jsme spolu 8 let a pár měsíců. Nejak sem zjistila, že sem nejšťastnější, když zůstane dýl v práci nebo jde s klukama někam. Zkratka mi vadí jeho přítomnost. Nebavi a nezajímá mě co dělal, s kým byl. Nebavi mě to poslouchat.Jsem většinou myšlenkama mimo. Prijde domu a už sem na nervy, jdu umyt nadobi nebo jdu na WC s mobilem. Proste se snažím mu vyhnout. Samozrejme si toho všimnul. Ja nevím proč to tak je. Jestli je to tím, že se mi,,přejedl za ty roky".Jak není doma, je klid, neřeším kde se valí synovy hračky a další prkotiny.Jak slyším klíč v zámku, už sem na nervy, co zas bude přítel řešit. Zkratka jak je doma, mám po náladě a jen kmitam.Uz sem v kreci a nastvana. Rikam si, že už to došlo moc daleko.Na co být s někým, s kým nechci být a sem z něj na nervy. Jenze máme dítě a snažím se tedy ten vztah udržet, přesněji řečeno v něm setrvat.On se též nesnaží nějak se mi znova zalíbit. Pry mě miluje, ale já tomu nevěřím. Přijdu si jak v pasti a nevim co dělat. Nektere dny jsou fajn, ale většinou si říkám, proč zrovna já, musím být s někým, s kým být vlastně ani nechci. Nekdy si říkám, že by bylo fajn, kdyby ten vztah ukončil on.Ale zase, nechci aby syn mel pak 2,domovy, každý týden byl s jedním s rodičů. Je to těžké. Byt dá s dítětem taky nechci.Jsem z toho všeho unavena a nevim co delat. Doufala sem, že to nějak bude řešit partner, ale tomu asi nedochází jaký nás vztah poslední dobou je.Sexu se též vyhýbám co to jen jde. Pritom mi to chybí, ale s ním nechci proste. Zazil někdo tuto fázi vztahu? Dá se s tím ještě něco dělat? Anonym jelikož nejsem hrdá za to co cítím.

Ano, stalo po 3 letech vztahu. Nastesti jsme nemeli deti, tak jsme se rozesli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nina1778
9.1.18 06:37
@Anonymní píše:
Poslední dobou sem si uvědomila, že mi vadí můj přítel. Jsme spolu 8 let a pár měsíců. Nejak sem zjistila, že sem nejšťastnější, když zůstane dýl v práci nebo jde s klukama někam. Zkratka mi vadí jeho přítomnost. Nebavi a nezajímá mě co dělal, s kým byl. Nebavi mě to poslouchat.Jsem většinou myšlenkama mimo. Prijde domu a už sem na nervy, jdu umyt nadobi nebo jdu na WC s mobilem. Proste se snažím mu vyhnout. Samozrejme si toho všimnul. Ja nevím proč to tak je. Jestli je to tím, že se mi,,přejedl za ty roky".Jak není doma, je klid, neřeším kde se valí synovy hračky a další prkotiny.Jak slyším klíč v zámku, už sem na nervy, co zas bude přítel řešit. Zkratka jak je doma, mám po náladě a jen kmitam.Uz sem v kreci a nastvana. Rikam si, že už to došlo moc daleko.Na co být s někým, s kým nechci být a sem z něj na nervy. Jenze máme dítě a snažím se tedy ten vztah udržet, přesněji řečeno v něm setrvat.On se též nesnaží nějak se mi znova zalíbit. Pry mě miluje, ale já tomu nevěřím. Přijdu si jak v pasti a nevim co dělat. Nektere dny jsou fajn, ale většinou si říkám, proč zrovna já, musím být s někým, s kým být vlastně ani nechci. Nekdy si říkám, že by bylo fajn, kdyby ten vztah ukončil on.Ale zase, nechci aby syn mel pak 2,domovy, každý týden byl s jedním s rodičů. Je to těžké. Byt dá s dítětem taky nechci.Jsem z toho všeho unavena a nevim co delat. Doufala sem, že to nějak bude řešit partner, ale tomu asi nedochází jaký nás vztah poslední dobou je.Sexu se též vyhýbám co to jen jde. Pritom mi to chybí, ale s ním nechci proste. Zazil někdo tuto fázi vztahu? Dá se s tím ještě něco dělat? Anonym jelikož nejsem hrdá za to co cítím.

Ja mam uplne to same. Mam 4 mesicni holcicku a je to muj splneny sen a pritel je dokonaly otec a me po hmotne strance nic neschazi takze jakoby nemam duvod byt nespokojena. Ale jsem. Mam stejne pocity jako ty. Rano vstanu a uz se mi to honi v hlave. Ano nekdy jsou dny kdy nekam vyrazime a je to moc hezke ale jinak to same dokola. Myslim ze bych nutne potrebovala nejaky ventil. Bud treba tanecni kurz nebo aspon kamaradku. Uz mam toho taky dost

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.1.18 07:15
@Myssicka píše:
Tohle se hrozne lehce rekne, ale hur dela. Kdybych nebyla v podobne situaci, asi bych napsala to, co ty. Ale co delat, kdyz ten chlap se proste zapojovat nebude, protoze to je zenska prace a vytirat podlahu je pod jeho uroven? Ten muj treba nesnasi bordel v kuchyni a tam uklizi, nekdy triska nadobim, abych to slysela, kdyz vedle uspavam nase dite. Ale koupelna, zachod, podlaha, tam by nam mohly behat krysy a to mu je jedno. A vetsinu bordelu ma na svedomi on. Kdyz ho obcas pozadam, at nase robatko vykoupe, tak bud se mu nechce, nebo ji musim predmyt a on ji jen da do vany, nebo mi rekne, ze ja jsem matka. Kdyz ho pozadam, at jde ven s kocarem, tak se mu opet nechce, nebo mi vyhrozuje, ze max pul hodiny, protoze je zima. A nejde to po dobrem, nejde to po zlem, promuvy do duse, vyhrozovani rozvodem, nic neni platny. A kdyz se clovek kvuli domacim pracem rozvadet nechce?

Můj taky povětšinou řekne, že jemu se nechce. Nechtel s malým chodit na procházky s kočárem, já orvala kolikrat cizího chlapa co kočár vezl. Dobre, on radši uklidil a s kočárem sem šla jezdit ja než by v klidu nechal uklidit mě. Ale teď pomáhá minimálně, to se změnilo. On je znamení býk a fakt se to s ním poslední dobou neda. Vlastne ustupují já, aby jsme se zrali co nejmíň. On ví, že já se snažím tu rodinu udržet. Je to těžko, snažím se volit vždy nejmenší zlo. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14080
9.1.18 07:31
@Anonymní píše:
@Jana525 Kolikratu říkám, že není můj otec, aby mi rikál co a jak.mam dělat. Je únavné furt přemýšlet co a jak říct, aby se neurazil. Kolikrat mu řeknu, že je mi blbě, jen aby mě neobtěžoval svýma kecama. Snazim se být mimo domov, když už je on doma. Treba jdu po práci do školky a pak jsem k mojí máme. To zas má kecy, že malého neviděl. Pritom když mu malého privedu a jdu někam sama, tak má zas řeči, že se mu vyhýbám. Kdyz jsme spolu tak se buď pohadame a nebo se jeden z nás urází a nemluvíme spolu.

Je tu zase jiná diskuze, kde si dotyčná ztěžuje jaký je ten její salámista, vyměňte si je na nějakou dobu :-)

Myslím, že reálně nedostává vůbec šanci něco napravit, už jste najetá v kolejích kdy ho nesnášíte. Jak to asi může dopadnout? Za nějaký čas už nebudete schopni spolu vůbec promluvit, dřív nebo později si on nebo Vy někoho najdete…

Jediná cesta je asi poradna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sturnus_vulgaris
9.1.18 07:42

Anonymní, já se vůbec nedivím, že máš vůči příteli už averzi, pokud se chová tak, jak popisuješ. Tak trochu si kálí do vlastního hnízda. Nemyslím si, že by byl např. oblíbený u kamarádů, kdyby jim pořád předhazoval, co dělají blbě (a ještě čekal, že z toho budou mít radost). Podle mě jádro pudla je v tom, že on se k Tobě nechová hezky. Pochopila jsem, že už nejsi na MD/RD, ale zřejmě si, jako většina z nás, během té doby automaticky převzala většinu domácích prací, což je samozřejmě nudné a stereotypní, a ještě slízáváš ne ocenění, ale kritiku, kam se hneš. Myslím, že je na čase se přestat pranýřovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.1.18 07:48

@sturnus_vulgaris Mezi kamarádama se chová stejně jako se choval ke mě na začátku vztahu. Jenzee má jistou, když máme dítě, tak má zřejmě zato že se nemusí snažit.

• Citovat
  • Upravit
7478
9.1.18 07:52

@berďana Ne,ze bych s tebou nesouhlasila…ale je pekny protimluv psat, ze se nema o chlapa takto starat, ze neni dite a zaroven zduraznit, jak je treba ho vychovavat a jak sis sveho vychovala.To se zase jezi chlupy me :kytka: Ja se svym muzem veci, ktere mi nevyhovuji vykomunikuju, oba k nim mame co rict, vyjadrit se a domluvime se. Rozhodne nemam pocit, ze bych ho vychovavala, pripadne on me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sturnus_vulgaris
9.1.18 07:54

Já jsem to s těma kamarádama myslela trochu jinak. Jakože kdyby se tak, jako se chová teď k Tobě, choval ke kamarádům (nebo třeba v práci ke kolegům), že by na něj asi taky měli averzi. Ale on (vědomě nebo podvědomě) ví, že se takhle chovat k těmto lidem nemůže, že by mu to neprošlo. Ten partner je ale často takový „hromosvod“ blbé nálady. A ano, může to být i proto, že cítí, že Tě má jistou (pravděpodobně si říká, že s dítětem nejsi na seznamovacím trhu žádné terno, konec konců na nějaké eskapády nemáš ani čas, chodíš-li do práce a staráš-li se o dítě). Jo, ono pár pánů tu v diskuzi psalo trochu ukřivděně, jakože „chudák chlap nedostane už šanci, protože na něj máš averzi“. No já nevím. Opět kladu otázku: A proč ta averze vznikla?

Ač je na té „druhé šanci“ kus pravdy, mám bohužel zkušenost, že ten chlap se probral až na základě velmi drsného upozornění (protože ta slušná a méně drsná přehlížel, bagatelizoval, atp.), kdy už ta šikmá plocha byla opravdu hodně nakloněná ve prospěch toho rozchodu.

Celou diskuzi jsem četla až teď, předchozí příspěvek byl první nástřel poté, co jsem si přečetla Tvůj úvodní. Ale ani doplnění v diskuzi mě nepřivedlo ke změně názoru.

• Citovat
  • Upravit
7478
9.1.18 07:55
@Anonymní píše:
@sturnus_vulgaris Mezi kamarádama se chová stejně jako se choval ke mě na začátku vztahu. Jenzee má jistou, když máme dítě, tak má zřejmě zato že se nemusí snažit.

Uz jsem ti to psala, ty proste musis zmenit SVUJ postoj. Bud se znormalizujete nebo pudete od sebe. Stejne k tom smerujete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.18 07:56

@Josef_t Můj je taky kolikrát salamista.Co má řešit, neřeší. Resi jen komíny. Ja uvařím a on se mě ptá, jake koření sem dala a že on by dal to a to. Posledne zase blekotal, že sem do polívky mohla víc nakrájet brambory, jakože na menší kousky.Dala sem větší schválně, bo minul zas byly malé a prý moc meke.Koho by takový vztah bavil? Pak si večer myslí, že mám chuť ještě s ním sexovat. :roll: Večer se tak akorát těším až jde chrapat.Ja si to radši udělám sama, nezvs někým, kdo se chová jak pitomec.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.1.18 07:58

Řeší koniny ne kominy.Me to ten mobil upravuje ty slova. Jeste syn do mě mluví :mrgreen:.Teď sem zrovna s malým na OCR.

• Citovat
  • Upravit
14080
9.1.18 08:00
@Anonymní píše:
@Josef_t Ja si to radši udělám sama, nezvs někým, kdo se chová jak pitomec.

Najděte si milence, s největší pravděpodobností to bude ještě větší „pitomec“ než kterého máte doma :-)
Nemyslím to vážně, pokud to vnímáte takto, tak jen hrajete o čas, ale asi dosáhnete jen toho, že se vztahy mezi Vámi ještě zhorší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.18 08:01
@anupati píše:
Uz jsem ti to psala, ty proste musis zmenit SVUJ postoj. Bud se znormalizujete nebo pudete od sebe. Stejne k tom smerujete.

On pro ten vztah nic neudělá. Tvrdi ze chodí do práce, stará se a prý co chci víc, když jiní ani nemají. On se chová jak ignorant, on ať se mění. Uz sem zkoušela jít do útoku a nic nedělat, nebo mu říct vem si hadr a jet, když se ti nelíbí to a to.Me pokaždé akorát bolí žaludek, jelikož j pak protivný a nakonec hadr veme a ještě mě, řekne že sem neschopná a lina.Vse otočí proti mě.

• Citovat
  • Upravit
1163
9.1.18 08:03
@anupati píše:
@berďana Ne,ze bych s tebou nesouhlasila…ale je pekny protimluv psat, ze se nema o chlapa takto starat, ze neni dite a zaroven zduraznit, jak je treba ho vychovavat a jak sis sveho vychovala.To se zase jezi chlupy me :kytka: Ja se svym muzem veci, ktere mi nevyhovuji vykomunikuju, oba k nim mame co rict, vyjadrit se a domluvime se. Rozhodne nemam pocit, ze bych ho vychovavala, pripadne on me.

Ty to beres moc pritazene za vlasy. Jiste ze jsem si s manzelem vyrikala, co mi vadi a co ne. Je to o komunikaci. Ale zvyknout si musel hlavne on na moji domacnost. To proste tak je. A jinak, chlapa, kterej doma nehne prstem, ja tedy nepotrebuju. Muj muz to pred lety samozrejme zkousel taky, asi jako kazdej, ale rychle pochopil, ze pokud chce budoucnost se mnou, musi to jit jinak. To s tou vychovou je mysleno s nadsazkou tak se nechytej kazdeho slovicka prosimte :nevim:
Jinak, kdo chce chapat, chape.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria