Vadilo by Vám to? Přeháním?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2333
3.7.26 08:27

@z.pepa Ne, jakože se neolizuje s kolegyní v noci po akci. Malokdy se tady zastávám žen, ale tohle mi ok nepřijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
3.7.26 08:33
@Hanča1234 píše: Více

Ale on tvrdí, že k políbení nedošlo, navíc, když mu vlezla do mobilu, tak si to potvrdila i ve zprávách, ale ona chce věřit tomu, že se to stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26310
3.7.26 08:41

Zarliva stihacka… kdyby mi manzel cenzuroval kamarady a lezl do mobilu, dlouho by mym manzelem nebyl… nejsem jeho majetek, jsrm dospela a svepravna a skym se budu bavit a o cem, je ciste moje vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
3.7.26 08:43

@neumisa a vnímala by si to stejně, kdyby si měla s mužem třeba špatné období a on by to řešil s kamarádkou?
Za mě, jsou nějaké hranice a přes ty bych nikdy nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42905
3.7.26 08:45
@neumisa píše: Více

Souhlasím s tebou a s Pepou. Můj má spoustu kamarádů i kamarádek, já mám víc kamarádů než kamarádek. On jde občas s nimi na akci, já jedu třeba k Jurovi, oznámím, on řekne pozdravuj ho, kdy se vrátíš…
Zakladatelka je strašná stíhačka, taky mi přijde nemocná, to musí být strašný, ty výslechy. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26310
3.7.26 08:46

Ano, vnimala bych to stejne. Ono je obcas fajn slyset nazor nekoho jineho. Dokonce i manzel je svepravny, takze s kym se bavi, to je jeho vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
3.7.26 08:47

@Betty MacDonald a říkáš třeba Jurovi že je manžel k hovnu a nepostaví se mu? Nebo kde je ta hranice?
Taky mám kamarády, vlastně víc než kamarádky ale neřeším s nima věci které by mohli partnera poškodit nebo zesměšnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42905
3.7.26 08:47

Ale mně to přijde úplně normální 8o
V tomto případě si myslím, že zakladatelka toho svýho dohnala do cizí náruče 8o tvl, ten podrobný raport, úplně se mi sevřel žaludek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
3.7.26 08:48

@Betty MacDonald no, tak to je něco jiného někoho stíhat ve dne v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42905
3.7.26 08:48

Kdyby tato situace nastala, jistě bych se svěřila. Bez úmyslu někoho zesměšnit, ovšem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
3.7.26 08:49

@Betty MacDonald chudák manžel… Pokud si teda myslíš že pokud by se tohle stalo a ty by jsi to někomu řekla takže to není zesměšnění :think:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35481
3.7.26 08:51

Myslim, ze ma Pepa pravdu. Mne by to bylo fuk. Vsak zeny to delaji uplne normalne.
Ale ja nejsem zarliva hysterka. Jsem si vedoma sve ceny a na nikom nevisim.
Nemaji deti, nema cenu to udrzovat, kdyz to nefunguje. Ale ta zarlivost ji dozene i v kazdem dalsim vztahu, kdyz to nebude resit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
3.7.26 09:49

"…Ještě ten včera zavolal kolegyni a řekl ji, že prostě se budou bavit jen v práci… "
Proč se mi tohle nezdá, to jí to nemohl říct až ráno v práci? Mně večer volat kolega, že mu přítelkyně zatrhla se se mnou bavit, tak si poklepu na čelo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42905
3.7.26 10:01
@Silverine247 píše: Více
Že jo?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35481
3.7.26 10:28
@Silverine247 píše: Více

Presne tak. To by nikdo normalne neudelal, jen z donuceni.
A uprimne…ja bych to neudelala ani z donuceni, nechtela bych vypadat jako blbec pred kolegy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí