Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@z.pepa Ne, jakože se neolizuje s kolegyní v noci po akci. Malokdy se tady zastávám žen, ale tohle mi ok nepřijde
@Hanča1234 píše: Více
Ale on tvrdí, že k políbení nedošlo, navíc, když mu vlezla do mobilu, tak si to potvrdila i ve zprávách, ale ona chce věřit tomu, že se to stalo.
Zarliva stihacka… kdyby mi manzel cenzuroval kamarady a lezl do mobilu, dlouho by mym manzelem nebyl… nejsem jeho majetek, jsrm dospela a svepravna a skym se budu bavit a o cem, je ciste moje vec.
@neumisa a vnímala by si to stejně, kdyby si měla s mužem třeba špatné období a on by to řešil s kamarádkou?
Za mě, jsou nějaké hranice a přes ty bych nikdy nešla.
@neumisa píše: Více
Souhlasím s tebou a s Pepou. Můj má spoustu kamarádů i kamarádek, já mám víc kamarádů než kamarádek. On jde občas s nimi na akci, já jedu třeba k Jurovi, oznámím, on řekne pozdravuj ho, kdy se vrátíš…
Zakladatelka je strašná stíhačka, taky mi přijde nemocná, to musí být strašný, ty výslechy. ![]()
Ano, vnimala bych to stejne. Ono je obcas fajn slyset nazor nekoho jineho. Dokonce i manzel je svepravny, takze s kym se bavi, to je jeho vec.
@Betty MacDonald a říkáš třeba Jurovi že je manžel k hovnu a nepostaví se mu? Nebo kde je ta hranice?
Taky mám kamarády, vlastně víc než kamarádky ale neřeším s nima věci které by mohli partnera poškodit nebo zesměšnit…
Ale mně to přijde úplně normální ![]()
V tomto případě si myslím, že zakladatelka toho svýho dohnala do cizí náruče
tvl, ten podrobný raport, úplně se mi sevřel žaludek ![]()
@Betty MacDonald no, tak to je něco jiného někoho stíhat ve dne v noci.
Kdyby tato situace nastala, jistě bych se svěřila. Bez úmyslu někoho zesměšnit, ovšem.
@Betty MacDonald chudák manžel… Pokud si teda myslíš že pokud by se tohle stalo a ty by jsi to někomu řekla takže to není zesměšnění
..
Myslim, ze ma Pepa pravdu. Mne by to bylo fuk. Vsak zeny to delaji uplne normalne.
Ale ja nejsem zarliva hysterka. Jsem si vedoma sve ceny a na nikom nevisim.
Nemaji deti, nema cenu to udrzovat, kdyz to nefunguje. Ale ta zarlivost ji dozene i v kazdem dalsim vztahu, kdyz to nebude resit.
"…Ještě ten včera zavolal kolegyni a řekl ji, že prostě se budou bavit jen v práci… "
Proč se mi tohle nezdá, to jí to nemohl říct až ráno v práci? Mně večer volat kolega, že mu přítelkyně zatrhla se se mnou bavit, tak si poklepu na čelo. ![]()
@Silverine247 píše: Více
Presne tak. To by nikdo normalne neudelal, jen z donuceni.
A uprimne…ja bych to neudelala ani z donuceni, nechtela bych vypadat jako blbec pred kolegy.