Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mroe píše: Více
Tady z donuceni nevim, spis bych to videla na okazale gesto, aby ji zavrel pusu a kolegyni to rano vysvetli - vi prece, jaka je… Nechci kazit zakladatelce radost, ze se to vyresilo, ale fakt to na me pusobi hodne podivne. Kdyz si predstavim sebe na jejim miste, tak bych z takoveho telefonatu radost urcite nemela, je to trapne. ![]()
@Silverine247 jenže, největší problém je ten, že ona mu nevěří. Podvádět ji může kdekoliv. Může potkat milou prodavačku třeba.
@Anonymní píše: Více
I kdyby ji šu-kal, tak odejít s hlavou vzhůru! Stejně tomu nezabráníš. Jsi úplně posedlá žárlivostí a nedostatkem sebevědomí…
Už to, že se „bojíš o váš vztah“ nemluví o ničem dobrém…
S někým jako ty nemůže mít vztah nikdo, kdo si nechce nechat kecat do svých přátel. Na to nemáš prostě žádné právo a je to opravdu ubohé a trapné. Velmi.
@Lucy75 píše: Více
Tak je fajn, že tady jsou takoví úžasní, dokonalí, nežárliví a sebevědomí jedinci, to mi dělá radost. Bohužel ne každý má takový dar. A oslovení stihačka… no já mám radši oslovení letadlo, jestli dovolíte. Děkuji.
Nepotřebuji se tady obhajovat, ale vzhledem k tomu, že mám s obhajobami zkušenosti, někdo bohužel ne, to mě mrzí, tak si to tady obhajím. Jasně jsem psala, že příteli do telefonu NELEZU. Všechno mi říká a mrzí mě, že tady jsou lidi, co jsou zakomplexovaní a nedokážou tomu uvěřit. Za druhé přítel kolegyni včera volal, protože mu psala jestli nejde hrát. Jen tak by jí nevolal. Chtěla jsem po Vás jen radu jak byste to brali Vy, očividně jste tady všichni sebevědomí a s nikým nemáte problém. Nechtěla jsem určovat dignozy na sebe, já se sebou žiju nějakou dobu a moc dobře si uvědomuji, jaká jsem. Nejsem dokonalá, přiznávám. Ale aspoň nemám sebevědomí takové, že tady mám potřebu urážet hned jak si něco přečtu. Konstruktivní kritiku beru, ale sorry not sorry tohle je odpad. Ale pokud Vám to léčí ego, kterého už tak máte dost, tak proč ne. Peace lidičky
samozřejmě těm, co se k tomu dokázali vyjádřit slušně, moc děkuju!
Mně by to teda vadilo hodně. Kámoška / kolegyně v práci, ok. Ale chodit s ní po práci na dezertíky, na procházky, probírat vztah, hrát online hry.. 1000× ověřeno, že tohle nefunguje, zvlášť když vztah na jedné, nedejbože na obou stranách, hapruje.
Ne, tohle bych netolerovala. A víš co? Ani se neprosila nebo dávala ultimáta ve stylu „buď já nebo ona“. Prostě bych šla od válu. Neumím si sama představit rozebírat s jiným chlapem toho svého, bylo by mi to vůči němu líto, přišlo by mi to vůči němu nedůstojné…Vy jste v tom vztahu 3, holka. Ty máš jen roli té, se kterou spí, ale i to se časem může změnit az sloučí všechny výhody do jedné ženský. Bohužel.
Hele ja chapu, ze jsi frustrovana, ale kopanim kolem sebe si nepomuzes, tenhle vykrik pusobi hodne hystericky. I komentare, ktere jsi cist nechtela, by ti mely pomoct si to cele trochu srovnat v hlave. Nekdy musis byt prisny, aby to druhemu pomohlo. Zatim to vypada, ze si pomoct nechces nechat, viz ten nahly obrat z „jeste vecer ji volal, ze se nebudou bavit“ na „nevolal by ji, pokud ona by nechtela hrat“. Ale na to asi musis prijit sama. ![]()
Tak jestli jsi chtela jen politovat a utrit slzy, tak jsi to mela napsat hned na zacatku.
@neumisa píše: Více
Já Vám teda taky moc nevěřím. Fakt by Vám nevadila chlapova kámoška z práce - po práci kafíčka, zákusky, procházky, důvěrné hovory o vztazích, online hry?? Na tohle já mám partnera. Taky mám muže kamarády, ale tady mi ta intenzita přijde hodně výrazná. A myslím si, že řada lidí tu machruje, ale kdyby se něco podobného dělo jim, nebyli by tak suverénní. Za mne tohle do vztahu nepatří a fakt to není o mém sebevědomí, popisovaná situace je dle mého za hranou. Ale to si vždy musí konkrétní pár ty hranice vyjasnit.
Kvalitní vztah je hlavně o vzájemné důvěře. Bez důvěry nemůže existovat normální vztah, v žádné rovině. Pokud ti už lhal vícekrát, tak to už nebude jenom o nějaké kolegyni. Jinak mě osobně by takový vztah manžela s kolegyní taky vadil. Mám velmi hezkého, a úspěšného manžela, takže vím o čem mluvím
. Některé ženy dokážou hrát neskutečné divadlo, a muži jsou někdy dost nedůvtipní.
Zažila jsem pár takových, které si dokázaly vymýšlet různé "pracovní " problémy, jenom aby mohly manžela kontaktovat. Občas jsem mu na toto chování v klidu poukázala, a pak už to dokázal celkem rychle rozklíčovat sám. Nikdy jsem mu nevlezla do telefonu, do počítače, nebo neprohlížela osobní věci. Pokud by mě chtěl podvést, tak to stejně udělá. A dokud nemám pádný důvod (z jeho strany) mu nevěřit, tak mu prostě věřím. ![]()
Ono, taky nemá cenu řešit coby kdyby…Až to přijde tak se to bude řešit.