Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte,babenky!
Chcem sa opýtať.Som v 31tt a v 30tt mojr bábo vážilo 1900g.Koľko podľa Vás bude mať pri pôrode
?
ahojky,někde píšou a i dr mě to říkal,že by váha mimi se měla zdvojnásobit takže 4 kg ..ale je tam odchilka +- 500g takže může mít 3.5kg nebo 4kg uvidíš sama
já na tom byla stejně v 31tt malá měla cca 1900g tak jsem zvědavá kolik bude mít
Fúha tých 3,500 by som brala,ale viac si neviem predstaviť.Dr. chce sekciu vraj kvôli tej váhe.A priečnému uloženiu.
Jo je to dost už 4 kg a hlavně mimi už nevypadá jak novorozenec..
…
Ale prej se větší děti líp rodí
Ale mať takého macka,veď to mi nevojde do vecí
.Dám jej topánky a z pôrodnice pôjde pešo
.
No mě přijde, že ta noje dr. je o týden napřed:-D protože vše absolvuji dřív:-D Ale zatím vše dopadlo v pohodě…takže klepu! Já jsem celou dobu měla tlak v pohodě, poslední 2 poradny vysoký a dneska zas příliš nízký, i když je pravda, že mě od rána bylo celkem zle, špatně se mi dýchalo a bylo mi prostě divně…Ale dr. říkala, ať si z toho nic nedělám, že teď už budou změny z minuty na minutu. Kdybys slyšela ty ozvy - to byly rány:-D
Hele to se máš, že cítil hlavičku, Julie se stále neotočila, takže pokud se neotočí, tak jdeme na císaře, ale to se dozvím v pondělí. Říká se, že když se cítíš z ničeho nic dobře a aktivně, tak do týdne rodíš:-D Tak jsem na tebe zvědavá! Jo takže po bitce následovalo večerní usmiřování??? ![]()
Krásnej přízpěvek s těma botičkama a rovnou odchod po svých z porodnice:-D Třeba se narodí menší… ![]()
Míšo ty si mě pobavila stěma ozvama
sem se zasmála schutí.. No dlouho nci nebylo tak jsem ho nechala připustit
No chodí se ještě na ten hemiltnuv hmat to jde ted kámoška to ti malou otáčí ručně
Dík,Michaela
.lebo inak to nevidím a budem v kútiku duše dúfať,že bude menšia
.
Tak to teda napíšem,ak nebude mať taký apetít ako doposiaľ ;.).lebo inak bude len papať a papať a je nebudem stíhať haha.
Gloxinia: no to musíš napsat, chci vědět, jestli jste šli domů oba po svých:-O
Teri: já jsem se domluvila s dr., že toho Hamiltona dělat nebude…kdyžtak mě prostě kuchne, ale říkala, že se ještě může otočit.
třak já dnes u dr nebyla sestra mě ráno volala ž je dr nemocnej že mám dojít zítra tak uvidíme
No kamarádce se malá přetočila až 28tt tak ještě uvidíš
terykt píše:
Ahoj maminky,tak by mě zajímalo ,kolik vážilo vaše miminko ve 31tt,nebop by zhruba mělo vážit a jak bylo otočený? Jsem 31+3tt a dnes jsem byla na ULTR. kde mě paní doktorka řekla že malá má cca 1900g což mě zarazilo,jestli to není hodně a taky že malá je otočená hlavičkou dole až moc.. Tak mě zajímá jak ste to měli Vy ?
Ahoj, ja mam malou take hlavickou dolu..az v por. cestach a vahu mela v 30+5 1600g a to mi rekl, ze je o tyden dopredu, ze odpovida na 32tt ![]()