Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
marra píše:
tAK ZENY HLASIM,naletej bavorak,a talir VELKEJ jednohubekdeprese nas nesmi zaskocit
![]()
co vy?nedelejte Zagorky
pošli mi dvě jednohubkyyy
já tu mám tak možná rohlík, kterým si ucpu ústa abych přestala remcat jak jsou ty Vánoce letos báááječný a za odměnu lol:
marra píše:
Mirus nenervac pripni je špendlíkama
Miruš chceš s česnekovkou nebo s klobaskou?startuju expres holuba ![]()
No pockej pockej,na sadros to funguje,osobne vyzkouseno
hele jinak zkus sekundak,ten zabere vzdycky ![]()
MirušeProdigy píše:MonnyDee píše:Mončo já taky, ale dítě mi už spí tak si naleju. David teď opravuje to auto s kamarádem potmě někde v uličce v Praze, no to jsem zvědavá co vykoumaj. Doufám že až po 3 hodinách zjistí, že to opravit nejde, že mi ho kámoš aspoň doveze domůmarra píše:Jsem sama doma, nemůžu
Holky pojdme se nad vsim povznest,hromadne si otevreme kazda doma lahviku neceho ostreho,a ozerem se,at je nam aspon blbe,kdyz uz nic![]()
![]()
marra píše:
No pockej pockej,na sadros to funguje,osobne vyzkouseno![]()
hele jinak zkus sekundak,ten zabere vzdycky
Miru, a záclonu už máš navlečenou jo??? Tak nějakej hřebík a čímkoliv to zamlátit
![]()
marra píše:
Miruš chceš s česnekovkou nebo s klobaskou?startuju expres holuba
já mám takovej hlad že bych sežrala i toho holuba ![]()
A koukám že tady zakladatelce lehce spamujem ![]()
Záclona na drzáče přibitá do zdi
a pak že to nepude, se toho jn moc bojim
ALe teda hledat v garáži, kde se nesvítí a je tam plno krámů jen za pomoci světla z mobilu hřebíky a kladívko, to bylo o nervy ![]()
Miru,já tu dojíždím zbytky od oběda,rejže s tochou omastečku,a teď je na řadě polívka od včera,bo dítě snědlo v Globusu 3 rohlíky,tak se aspoň zadarmo najedlo
![]()
Dneska jsem dostala pohlídek od holčiny z Emimi,kterej sem vůbec nečekala,a udělal mi ohromnou radost ![]()
…jinak co koukám,zas nové diskuse,že chlap nedostal výplatu… ![]()
momi33 píše:
Monny,ty taky depkuješ?![]()
Jojo, už to tak bude… ![]()
Hele, ty nevíš o někom tady kdo by půjčil auto? Nebo nemá cestu do Prahy? ![]()
Momi já se pustila do cukroví který nám dala koupené teta o víkendu. Na to že je kupované je fakt mňam ale jak se mi to mísí v žaludku s vínem začíná mi bejt
Ne že bysme tu neměli co jíst, ale manžel je pořád v praze a má nákup s sebou
Je tu banán a mandarinky, ale baňoch nechám malé na zítra po na mandarinky chuť nemám, to je samá voda ![]()
Mirus nenervac pripni je špendlíkama