Netěším se na Vánoce 2011 :-(

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
marra
22.12.11 19:19

Mirus nenervac pripni je špendlíkama :pankac:

• Citovat
  • Upravit
9859
22.12.11 19:19
marra píše:
tAK ZENY HLASIM,naletej bavorak,a talir VELKEJ jednohubek :pankac: deprese nas nesmi zaskocit :cert: :mrgreen: co vy?nedelejte Zagorky :lol:

pošli mi dvě jednohubkyyy :lol: já tu mám tak možná rohlík, kterým si ucpu ústa abych přestala remcat jak jsou ty Vánoce letos báááječný a za odměnu lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
22.12.11 19:20
marra píše:
Mirus nenervac pripni je špendlíkama :pankac:
:lol: :lol: :lol: jako na zeĎ? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
22.12.11 19:21

Miruš chceš s česnekovkou nebo s klobaskou?startuju expres holuba :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
marra
22.12.11 19:22

No pockej pockej,na sadros to funguje,osobne vyzkouseno :pankac: :mrgreen: hele jinak zkus sekundak,ten zabere vzdycky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
36544
22.12.11 19:26
MirušeProdigy píše:
MonnyDee píše:
marra píše:
Holky pojdme se nad vsim povznest,hromadne si otevreme kazda doma lahviku neceho ostreho,a ozerem se,at je nam aspon blbe,kdyz uz nic :cert: :pankac:
Jsem sama doma, nemůžu :roll: :mrgreen:
Mončo já taky, ale dítě mi už spí tak si naleju. David teď opravuje to auto s kamarádem potmě někde v uličce v Praze, no to jsem zvědavá co vykoumaj. Doufám že až po 3 hodinách zjistí, že to opravit nejde, že mi ho kámoš aspoň doveze domů :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
22.12.11 19:26
marra píše:
No pockej pockej,na sadros to funguje,osobne vyzkouseno :pankac: :mrgreen: hele jinak zkus sekundak,ten zabere vzdycky :mrgreen:
:mrgreen: no na sádroš jooo, ale ne do zdi, do které klepnu a rozsype se mi půl domu :lol: To je právě ten háček… pak jsem ještě přemejšlela že vezmu primalex, mám tady do něj nějaké barvy, štětku a přemaluju ty hnusný rámy oken třeba na červeno :pankac a nebo ještě líp-polepím vánočním papírem :pankac: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.12.11 19:27

Miru, a záclonu už máš navlečenou jo??? Tak nějakej hřebík a čímkoliv to zamlátit :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
22.12.11 19:30
marra píše:
Miruš chceš s česnekovkou nebo s klobaskou?startuju expres holuba :mrgreen:

já mám takovej hlad že bych sežrala i toho holuba :mrgreen:

A koukám že tady zakladatelce lehce spamujem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
22.12.11 20:24

Záclona na drzáče přibitá do zdi :mrgreen: a pak že to nepude, se toho jn moc bojim :lol: ALe teda hledat v garáži, kde se nesvítí a je tam plno krámů jen za pomoci světla z mobilu hřebíky a kladívko, to bylo o nervy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
22.12.11 20:28

Miru,já tu dojíždím zbytky od oběda,rejže s tochou omastečku,a teď je na řadě polívka od včera,bo dítě snědlo v Globusu 3 rohlíky,tak se aspoň zadarmo najedlo :oops: :oops: :lol: :lol:
Dneska jsem dostala pohlídek od holčiny z Emimi,kterej sem vůbec nečekala,a udělal mi ohromnou radost 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
22.12.11 20:28

Monny,ty taky depkuješ? :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
22.12.11 20:29

…jinak co koukám,zas nové diskuse,že chlap nedostal výplatu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.12.11 20:35
momi33 píše:
Monny,ty taky depkuješ? :hug: :hug:

Jojo, už to tak bude… :roll:
Hele, ty nevíš o někom tady kdo by půjčil auto? Nebo nemá cestu do Prahy? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
22.12.11 20:36

Momi já se pustila do cukroví který nám dala koupené teta o víkendu. Na to že je kupované je fakt mňam ale jak se mi to mísí v žaludku s vínem začíná mi bejt :poblion: Ne že bysme tu neměli co jíst, ale manžel je pořád v praze a má nákup s sebou :roll: Je tu banán a mandarinky, ale baňoch nechám malé na zítra po na mandarinky chuť nemám, to je samá voda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová