Vánoce s tchánovcema

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3140
5.12.16 11:28

Upřímně, pokud už teď jsou vztahy s tchyní takové dost na prd a manžel stojí za tebou, což se zdá, že stojí, udělala bych si vánoce úplně přesně takové, jaké bych chtěla a na to, co si o tom myslí tchyně, bych se vyprdla. Má i další děti, co mají děti, takže sama nebude- jen jí to oznamte včas, ať s tím počítá a může se podle toho zařídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
5.12.16 13:32
@Dolby píše:
My už si stavíme svoje. Ale jde to pomalu. Manžel nacpal všechny peníze do jejich baráku. To bylo v době kdy mu říkali že bude jednou jeho, že to dělá pro sebe. No a když jsem sem přišla, tak přišli s tím, že barák dostane jedna švagrová.
Když se manžel ptal co bude s penězma které do baráku dal, tak mu řekli, že se pak se švagrovou má nějak domluvit :think: No už vidím, jak mu dá švagrová cca 500.000,Prý jedna si postavila barák, já prý dostanu barák od našich a ta druhá nemá nic. Je v nájmu v bytě. Tak dostane prý barák. Nevim jak přišla na to, že já dostanu barák od našich. Barák maji naši na půl a hlavně můj taťka není můj taťka a není jako můj otec nikde vedený, takže když se to rozebere, tak taky nemusím mít nic.

Hele, nechci být puňta a rýpat, ale proč to dělal? Kor když máte takový vztahy, tak bych do toho baráku mimo běžnou údržbu nevrazila ani korunu před tím, než by měl černé na bílém, že je vlastník nebo jinou dohodu. Pořádek musí být i v rodině :nevim:

Z vlastní zkušenosti - řešili jsme před několika lety s tchýní to samé, taky čekala, že její dům opravíme a budeme v něm žít jen tak a nebudeme řešit, že později budeme muset vyplácet manželovy sourozence. Tchýni tohleto vůbec nezajímalo, nechtěla to řešit… tak nic nebylo :mrgreen: Sice jsem byla za špatnou, ale udělat to tehdy tak, dnes bychom byli v dost velkém průseru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
5.12.16 13:49
@Moise píše:
Hele, nechci být puňta a rýpat, ale proč to dělal? Kor když máte takový vztahy, tak bych do toho baráku mimo běžnou údržbu nevrazila ani korunu před tím, než by měl černé na bílém, že je vlastník nebo jinou dohodu. Pořádek musí být i v rodině :nevim:Z vlastní zkušenosti - řešili jsme před několika lety s tchýní to samé, taky čekala, že její dům opravíme a budeme v něm žít jen tak a nebudeme řešit, že později budeme muset vyplácet manželovy sourozence. Tchýni tohleto vůbec nezajímalo, nechtěla to řešit… tak nic nebylo :mrgreen: Sice jsem byla za špatnou, ale udělat to tehdy tak, dnes bychom byli v dost velkém průseru

Dělal to v době, kdy mu říkali, že barák bude jeho. A jak on sám řekl, byl vůl že jim věřil. Bohužel už se stalo.
A bylo to v době, kdy já jsem tady ještě nebyla a pár měsíců po tom co jsem tu byla. To byl ještě naprostý klid.

Příspěvek upraven 05.12.16 v 13:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
5.12.16 13:56
@Anonymní píše:
A co ta švagrová (jejich dcera)?Nebylo by možné třeba se domluvit, že letos by tchánovci byli u ní? Proč se neprostřídat?

Ani jedna z dcer je na vánoce nechce. S jednou docela vypekli, tak ta si je už tak moc nepouští k tělu a druhá spíš bere než dává.
Proto nechce asi dopustit aby my měli svoje vánoce, jelikož ví, že ty dvě o ně nestojí. Tak my musíme dobrovolně povinně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová