Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tchyně už si určitě uvědomila, že to přehnala. Až bude míchat salát, zalituje určitě
. Vánoční atmosféra u nich bude taky o ničem. Zakladatelko, pec cukrovi s dětmi, užívej si svátky, začni připravovat rozvod a preju ať se brzy objeví nový báječný muž!
@radúna
je mi to moc líto, ale na druhou stranu jsi poznala, jak to s Tebou tchýně myslí ![]()
Držím palce a přeji odvahu do dalších kroků za spokojeným životem
![]()
Holky moje zlaté, moc vám děkuju za podporu. Já věděla, že u vás najdu rady.
. S rozvodem to asi rozhýbu já. Co se týče půjček manžela a podobných podrazů, tak si myslím, že v tom je on rozumný. Tam se nebojím, že me uvrtá do dluhů. Jen je hrozně líný něco řešit. Asi se bude divit…a je mi jasné, že i když me jeho rodina nenávidí už teď, tak až se rozběhne rozvod, to bude teprve mazec…
@radúna píše:
Holky moje zlaté, moc vám děkuju za podporu. Já věděla, že u vás najdu rady.![]()
![]()
![]()
. S rozvodem to asi rozhýbu já. Co se týče půjček manžela a podobných podrazů, tak si myslím, že v tom je on rozumný. Tam se nebojím, že me uvrtá do dluhů. Jen je hrozně líný něco řešit. Asi se bude divit…a je mi jasné, že i když me jeho rodina nenávidí už teď, tak až se rozběhne rozvod, to bude teprve mazec…
No to bude
![]()
@radúna šmarjá zbavila ses ho včas, před padesátkou a ať si teď užívá. Víš co, podobně zblbnul můj otec ve 40, chlast a „děvky“,teď je mu 60,nemá partnerku ani přátele, rodina by se mu prý teď hodila, je z něj alkoholova troska. A holky kolikrát mi tu píšou (vím, myslí to dobře), že je to rodina a neměla bych se otáčet zády. Ale to je přesně ono, takhle se cítila moje mamka, jako teď ty a prostě si kurevnik nic dobrého nezaslouží. Fakt buď ráda. Akorát teď z něj bude senilní dědek, ty máš navíc dcery, takže partacky… ![]()
Tady je vidět jak vlastně tchýně podpořila tu druhou snachu - starala se o ní a pomáhala ji aby se k ní její syn mohl pohodlně vrátit. A jistě ji ovlivňovala svými názory. Za čas ji snad dojde, že svým přístupem oba syny naučila že takhle je to v manželství správně co se týče věrnosti.
@Evakrova nedojde jí to. Ona má 75 let a celý život razila teorii, že za nevěru může vždycky a jenom milenka. Ona je ta kurwa…:-/.
Já se s ní nikdy nepřela, nemělo to smysl, diskuze nikdy nepřicházely v úvahu, vše nepříjemné vždy zametla pod koberec a odmítala se o tom dál bavit. Ale časované bomby občas bouchly. Tahle se střádala asi celou dobu, co jsem byla s jejím synem. Byť je to hodná ženská, mám jí ráda, vlastně víc než vlastní matku, tak její opičí láska a nesoudnost v tomto směru je bezedná…:-(. Bohužel.
Ale ač jí nepřeju nic zlého, přesto mě mrzí, že není schopna sebekriticky uznat své chyby ve výchově. Tím, že ona se nechala podvádět a bít a ona to vydržela, tudíž je „hrdinka“, tak tohle její synové považují za standart. No, já to takto nechci, budu sama radši než s nevěrníkem a pohl. chorobami…Naše děti musí vědět, že nevěra, lži,…do vztahu nepatří.
Zakladatelko já jsem měla zamlada takovou podvědomou potřebu, aby každý souhlasil s mým postojem a když ne, tak jsem se do změn nepoustela, je mi sympatické, že hajis svůj názor a souhlasím s tebou.
Zakladatelko, jak to dopadlo? Neobjevil se,,žebrák,, u tebe doma?
@K. Rocánková Ne, neobjevil. Byl natolik slušný, že dárky dětem přivezl podle dohody - 23. prosince. Pak jsem děti přemluvila, aby k němu jely aspoň 27. až 30. prosince. Pro tu starší to byl trest, bohužel svého otce momentálně nemůže vystát. Vánoce jsme přežily všechny tři relativně v klidu v dané situaci. Bylo to sice divné, smutné, ale klidné.
Tchyně je nakrknutá, já zavřela pomyslné dveře a ona to ví. Sranda je, že podle chování tchána - on o jejích excesech neví, neví o telefonátech, neví o citovém vydírání, kterým mě tchyně častuje. Nechávám to zatím být, ona se „karma“ už o tchynino svědomí postará.
Holka zlatá dobře jste to udělala
jsem zastáncem odpouštet cokoliv a udělat téměř cokoliv pro dobré vztahy ale toto bylo již moc
moc moc a příliš, to už ne
dobře jste to udělala, hlavu vzhůru, opět přijde lepší období
máte svou hrdost a prostě toto už ne…toto nezasloužíte
držím palce ![]()
Holky, tak pokračujeme…Dnes má tchán narozeniny. Tchyně se rozhodla, že u nich doma bude oslava - oběd pro všechny členy rodiny. Psal mi (ještě) manžel, jestli má v neděli pro nás přijet, že nás tam odveze na ten oběd. Budou tam všichni - tedy i on, jeho bratr s rodinou. No, ona se prostě nechce vzdát. Pořád nás zkouší asi dát dohromady různými způsoby. Nevím, proč bych měla jet. Ale zase: Tchán mi nic neudělal, jestli bych jela, tak jen kvůli němu…Co by jste dělaly vy?
@radúna asi bych poslala děti, popřát dědovi… ![]()
Je to celé nefér vůči tobě. Ale samozřejmě je to na tobě…