Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
radúna píše:
My máme dneska gulášovou polívku (na 2 dny) a já si dám kaši z ovesných vloček a holkám krupici (ovesné vločky jím u nás jenom já).
Zítra si dáme asi bramboráky.
ovesnou kaši jim v naší rodině taky jenom já ![]()
Ahoj, tady na těch stránkách http://ekucharka.net/ se hooodně často nechávám inspirovat. Je fajn,že je tam i video k receptům a jsou to taková normální vyzkoušená jídla. Dneska jsem dělala karbenátky s kaší a zelným salátem a bylo to mňam.
kofila píše:
Ahoj, tady na těch stránkách http://ekucharka.net/ se hooodně často nechávám inspirovat. Je fajn,že je tam i video k receptům a jsou to taková normální vyzkoušená jídla. Dneska jsem dělala karbenátky s kaší a zelným salátem a bylo to mňam.
já se zase inspiruju na www.toprecepty.cz
taky mám najradši takový ty lehký,obyčejný jídla na kterých si pochutnáme ![]()
šóšannáh píše: špagáty agli olio peperoncini
Tak to je jedno z mých oblíbených, u nás bude zítra putanesca ![]()
janine24 píše:šóšannáh píše: špagáty agli olio peperonciniTak to je jedno z mých oblíbených, u nás bude zítra putanesca
Eh, můžete česky?
![]()
Jinak my dneska měli na jídlo UHO s rýží. Nevím proč, ale tuhle hnědou majdu-šťávu s masem mají obě moje holky nejradši…
.
radúna píše:janine24 píše:šóšannáh píše: špagáty agli olio peperonciniTak to je jedno z mých oblíbených, u nás bude zítra putanescaEh, můžete česky?
Jinak my dneska měli na jídlo UHO s rýží. Nevím proč, ale tuhle hnědou majdu-šťávu s masem mají obě moje holky nejradši…![]()
![]()
.
Můžem, ale nechcem, takhle to zní líp
![]()
janine24 píše:radúna píše:Můžem, ale nechcem, takhle to zní lípjanine24 píše:šóšannáh píše: špagáty agli olio peperoncinitaky bych uvítala vysvětlit co to jíte
Tak to je jedno z mých oblíbených, u nás bude zítra putanescaEh, můžete česky?
Jinak my dneska měli na jídlo UHO s rýží. Nevím proč, ale tuhle hnědou majdu-šťávu s masem mají obě moje holky nejradši…![]()
![]()
.
![]()
taky bych uvítala vysvětlit co to jíte ![]()
radúna píše:janine24 píše:šóšannáh píše: špagáty agli olio peperonciniTak to je jedno z mých oblíbených, u nás bude zítra putanescaEh, můžete česky?
![]()
.
UHO??co to jé ![]()
Mamina87 píše:radúna píše:UHO??co to jéjanine24 píše:šóšannáh píše: špagáty agli olio peperonciniTak to je jedno z mých oblíbených, u nás bude zítra putanescaEh, můžete česky?
![]()
.
Univerzální Hnědá Omáčka - oblíbené jídlo školních jídelen…
. Je to vlastně šťáva k přírodnímu řízku. Buď z br. kaší nebo rýže,…
.
janine24 píše:radúna píše:Můžem, ale nechcem, takhle to zní lípjanine24 píše:šóšannáh píše: špagáty agli olio peperonciniTak to je jedno z mých oblíbených, u nás bude zítra putanescaEh, můžete česky?
![]()
.
![]()
UNIVERSÁLNÍ HNĚDÁ OMÁČKA
![]()
JÁ DNES DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY…
BYLY NAPROSTO VYNIKAJÍCÍ! a díky nové pekárně skoro bez práce! udělala těsto i pudink!
jé dukátové buchtičky taky bych si dala ![]()
špagáty - špagety ![]()
aglio - česnek
olio - olej (olivový samo)
peperoncino - chilli
Mamina87 píše:kofila píše:já se zase inspiruju na www.toprecepty.cz
Ahoj, tady na těch stránkách http://ekucharka.net/ se hooodně často nechávám inspirovat. Je fajn,že je tam i video k receptům a jsou to taková normální vyzkoušená jídla. Dneska jsem dělala karbenátky s kaší a zelným salátem a bylo to mňam.taky mám najradši takový ty lehký,obyčejný jídla na kterých si pochutnáme
Tak se taky přivtírnu
na top receptech hledám inspiraci pořád
jsou tam výborný recepty ![]()
nnella píše:Mamina87 píše:Tak se taky přivtírnukofila píše:já se zase inspiruju na www.toprecepty.cz
Ahoj, tady na těch stránkách http://ekucharka.net/ se hooodně často nechávám inspirovat. Je fajn,že je tam i video k receptům a jsou to taková normální vyzkoušená jídla. Dneska jsem dělala karbenátky s kaší a zelným salátem a bylo to mňam.taky mám najradši takový ty lehký,obyčejný jídla na kterých si pochutnáme
na top receptech hledám inspiraci pořád
![]()
jsou tam výborný recepty
a dáváš tam i svoje?já tam mám zatím jenom jeden recept
![]()
Zítra mám v plánu žampionové rizoto, syn protestoval, kde je MASO, tak jsem mu řekla, že maso (játra) bylo dva dny po sobě, tak prý játra nejsou maso
Ale má smůlu, po Vánocích a před rodičákem je hluboko do kapsy ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat