Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
dnes pečená pražma, nový brambor a okurkový salát, nízkorozpočtové jídlo, vzhledem ke schíze z kupování čehokoliv importovaného ze Španělska ![]()
mikelka píše:
dnes pečená pražma, nový brambor a okurkový salát, nízkorozpočtové jídlo, vzhledem ke schíze z kupování čehokoliv importovaného ze Španělska
no čoveče už 4 dny mi tu leží okurky ![]()
Ty wole ja dala dnes Gite k svace okurku snad ji z toho nechytne srani…
![]()
Monjie píše:
Ty wole ja dala dnes Gite k svace okurku snad ji z toho nechytne srani…![]()
pokud jsi ji omyla a příp i oloupala, tak není co řešit, já budu dělat zel.salát a ničeho se nebojím, prostě to dobře omyju a je to
Hygienik na rádiu mluvil, že největší katastrofa je, že lidi zapomínají, že nůž od syr.masa už nesmí použít na nic jiného, ani nůž, kterým třeba loupali brambory, by bez umytí neměli použít např na chleba, dtto. o talířích, prkýnkách a o nemytí rukou jakbysmet.
Prý kdyby lidi na tohle nezapomínali, tak je infekčních onemocnění polovina ![]()
zítra se chystám na bramborové knedlíky plněné gothajem se zelíčkem ![]()
Monjie píše:
ja se zitra chystam na parky v br.teste se spenatem:D
mňam díky za inspiraci, udělám, akorát se zelím, co mi zbylo od neděle
ahojky, tak ja jsem dnes uvařila bílou koprovou polívku a vepřový přírodní řízek s novým bramborem k tomu kyselý okurek ![]()
zítra nudle s tvarohem a falešnou držkovou ze sojového masa ![]()
květákové řízky,nové brambory ,jahody se smetanou a dortík s tvarohovo-smetanovým krémem (a citronovou kůrou a šťávou) s jahodami.
Tak dneska k večeři roštěná s rýží. A tím pro mě vaření na dva týdny končí, odjíždím s mimískem za tchánovcema. No ale když počítám vaření pro prcka, ale to je v poho, vždy se nějaká zeleninka (nebojím se taťka má zahrádku) nahází do kastrólku a je to hnedka ![]()
Tak zítra hermelín v bramboráku + nějaká ta zeleninka,
třeba okurek ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat