Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
U nás bude opět kmínová polívka, hlava rodiny si poručila, že mu minule moc chutnala a málo na něj zbylo ![]()
lleennttiillkkaa píše:
U nás bude opět kmínová polívka, hlava rodiny si poručila, že mu minule moc chutnala a málo na něj zbylo
Hmmm, tak to já jí taky zkusím
Recept jsi tu někde psala, že jo.
Dnes bude Zapečená zelňačka
mňamka, když není maso (brambory, zelí, anglická slanina, smetana…)
lumáťa píše:lleennttiillkkaa píše:
U nás bude opět kmínová polívka, hlava rodiny si poručila, že mu minule moc chutnala a málo na něj zbyloHmmm, tak to já jí taky zkusím
Dnes bude Zapečená zelňačkaRecept jsi tu někde psala, že jo.
mňamka, když není maso (brambory, zelí, anglická slanina, smetana…)
Jojo recept bude tak 2 stránky dozadu. Jinak já chci o víkendu zkusit ty placky.
tak se jdu pustit do dnešního oběda - kuře na paprice s knedlíkem…a o víkendu nevařím ![]()
Mamina87 píše:
u nás dnes naložené kuřecí masíčko v medové marinádě
ahoj,jak děláš tu medovou marinádu???A to by mělo jít i na vepřový,ne??Už dlouho nad něčím takovým přemýšlím
jinak se omlouvám,že jsem se vám sem tak přivtírla ![]()
christy píše:Mamina87 píše:ahoj,jak děláš tu medovou marinádu???A to by mělo jít i na vepřový,ne??Už dlouho nad něčím takovým přemýšlím
u nás dnes naložené kuřecí masíčko v medové marinádějinak se omlouvám,že jsem se vám sem tak přivtírla
ahojky..já jí dělám takto:kečup,sojovka,česnek,med a špetku soli..smíchat a naložit do toho masíčko,které někdy ještě posypu grilovacím kořením..vepřové na to jde taky,moje mamina v tom někdy nakládá i v.panenku na gril ![]()
Takže zítra zbytek polívky a potom knedlíky s borůvkovým žahourem.
V neděli koprovka a snad zbyde i na pondělí
udělejte někdo ten segedín!
nebo se na něj budu muset vrhnout sama:-)
Paps píše:
udělejte někdo ten segedín!![]()
nebo se na něj budu muset vrhnout sama:-)
Když ten jsme měli poměrně nedávno a ten můj po něm zas až tak netouží
ale já ho miluju.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat