Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Na zítra mi ještě zbyla čína s rýži a musím už konečně udělat tu cibulačku, za celý týden jsem se k ní ještě nedostala
Ještě upeču jablkový koláč ![]()
Dnes máme vepřový plátek pečený na cibuli, potřený kečupem a česnekem - pak se peče. Podáváme s brambory, rýží nebo těstovinami
Večer budu vařit na zítřek bramborové špalíčky s cibulkou a uzeným ![]()
Dnes kuře na tymiánu s bramborem, malá k tomu dostane ještě přesnídávku, já asi kyselý okurek.
Máme zapečený květák, vařené brambory a okurkový salát, zítra budou sladké knedlíky z Lidlu.
Dneska varim z mrazaku, vyvar a knedlicky. Pro malyho se zeleninou. Jako druhy asi smazak s kroketama.
dnes jsme si pochutnali na rajské polívce s domácím strouháním a zapečenýmé těstoviny se salámem, cibulí a pórkem
u nás směs s rýží a malej jen suché brambory,protože ted nic jiného nesmí ![]()
Nezkoušely jste dýňovou polévku? Teď byl rychlý a jednoduchý recept v Mamince, ale nějaké jsem četla i na netu na apetitu a asi vyzkouším!
Měla jsem ji jen jednou v restauraci a byla vynikající!
Mě dělala dýňovou polívku babička - nedávno minulý týden v pátek. Byla skvělá. Babička je ale vynikající kuchařka na takový ty alternativné pokrmy ![]()
V restauraci jsem jí měla taky, byla jiná ale taky dobrá. Babička jí dělala pro děti (6let a 1rok), takže nebyla taková kořeněná, v restauraci byla víc ochucená.
Dýni mám na mražáku, takže co nevidět se do ní taky pustím - holce to moc chutnalo.
SandraM píše:
Petko, a nedala byste sem babičky recept na dýňovou?
No, já s ní budu až bůhví kdy a ona nemá ani mobil, ani telefon
- zkusím se zeptat mojí mamky, jestli neví jak to dělala, ale nic nezaručuju.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat