Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Včera jsme měli pečená kuřecí křídla (pikantní) a rýži, dneska bude segedínský guláš, ale syn ještě ani nenakoupil, už se hodinu vypravuje
Tak to vidím spíš na večeři.
Malá má celerovou polévku.
Příspěvek upraven 22.10.11 v 12:40
dneska zajdu s kamaradkou behem prace na pizzu a k veceri prej ty hovezi hamburgery jinak doma jidlo je vcerejsi bramboracka s houbama a minestrone k druhemu brambory a gril.kure i test.salat tak hladz neumrou:D
gorina píše:Monjie píše:Teta nekecej,ze ty jsi na neco antitalent.Ja te mit u nas doma v kuchyni tak si chrochtam blahem
btw. recept na tiramisu z cukrarskych piskotu prosim a aby na tom nebylo co pokazit jsem na moucniky antitalent:D
U nas se cely vikend nevari,jako vzorna matka jsem se zbavila Tygra na dva dny,takze nemusim varit a my dojime zbytky![]()
![]()
ne ted kazdy rano nadavam, ze nejsem vyvarovna a co mam zase do riti varit:D kdyby mel chlap obedy v praci tak furt nevymyslim, ale zas mu nemuzu dat sekanou z ochodu parky a br.inst.kasi kazdy den:D
Já dnes dělám pečená kuřecí stehna se zeleninou a k tomu těstoviny a zítra to bude s bramborama
a zejtra vari dedek tak se necham prekvapit doufam ze zas nebude bucek
![]()
U nas dneska sekana a stouchane brambory s cibulkou a pazitkou
mnam
gorina píše:
Co udelat proto,aby se gnochi nerozvarily.
Kamaradka je dle navodu hodila do varici vody a ony se uplne rozmarasily,ze z nich nic nebylo.Ja se na ne chystam ve ctvrtek,tak se ptam abych nedopada jak ona
já je házím do skoro vroucí vody (když jsou vidět mini bublinky, ne aby voda vyloženě probublávala), gnocchi vyplavou a ještě je nechám tak 3-4min..pak je vyndám a těsně před podáváním osmahnu na másle ![]()
pečené kuře alá na paprice. domácí houskový knedlík.
Dělám to jako klasické kuře na paprice, ale kuře nevařím, ale peču.
Bude i zítra
A mám koupený pórek na polívku…
Ahoj mam vytaženy vepřové maso a nevim co s toho zitra uvařit koupila sem i porek nemate nějaky týpek?a co pro 8 měsíční mimi taky s vepřového díky ![]()
a my včera těstovinosý salát s kuřecím masem a se zeleninou
a dneska brambory a smažený hermelín
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat