Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
23033
3.11.11 11:32
Hromnice píše:
Monjie klid :-D to já když jsem se mojí mámě zmínila o tom, že když vařím dennodenně manželovi obědy do práce, tak my na to odpovědělě, to tam nemaj nikde hospodu :-D taky z toho byla celá paf že já dennodenně vyvařuju :lol:

v klidu jsem ale nikdo mi nebude rikat, ze moc vyvaruju. Proste nedam 100kg chlapovi k obedu parek s instantni kasi, nebo sojove maso nebo zeleninovej salat :D Hlavne ze mama obedva v praci :cert:

Příspěvek upraven 03.11.11 v 11:34

• načítám...
23033
3.11.11 11:33
MUFICE píše:
Mijunkaa píše:
Já dávám taky do rajské vždycky ještě trošku skořice na ovoňání.Monjie - já zase pekla pudinkovou bábovku a mám tu formu kde je v tom prostředku díra. No a ten pudink mi všechen pěkně jakoby vyvřel ven :zed: . Bábovka suchá, trouba zasraná :cert: . Já na :zed: a manžel si mlaskal :mrgreen: .
Nejradši peču z listového těsta, tam se nedá skoro nic zkazit, max. že to připálím :-D Takové ty jednodušší koláče už jsem taky párkrát dělala a naštěstí se mi to vždycky povedlo, asi jsem měla štěstí :-)

Jo listove testo uz vyvalene na pecicim papire to je vec. A zrovna ho maj v Lidlu v akci za 10kc:D :lol: :lol:

• načítám...
50134
3.11.11 11:34
Monjie píše:
Hromnice píše:
Monjie klid :-D to já když jsem se mojí mámě zmínila o tom, že když vařím dennodenně manželovi obědy do práce, tak my na to odpovědělě, to tam nemaj nikde hospodu :-D taky z toho byla celá paf že já dennodenně vyvařuju :lol:
v klidu jsem ale nikdo mi nebude rikat, ze moc vyvaruju. Proste nedam 100kg chlapovi k obedu parek s instantni kasi, nebo sojove maso nebo zeleninovej salat :D

Já taky denně vyvařuju, pt mě to baví a nebudu jíst doma rohlíky, potřebujeme se synem taky teplé jídlo. Chlap mi taky říkal, že vařit denně nemusím, že mu stačí k večeři rohlíky :mrgreen:

• načítám...
50134
3.11.11 11:36
Monjie píše:
MUFICE píše:
Mijunkaa píše:
Já dávám taky do rajské vždycky ještě trošku skořice na ovoňání.Monjie - já zase pekla pudinkovou bábovku a mám tu formu kde je v tom prostředku díra. No a ten pudink mi všechen pěkně jakoby vyvřel ven :zed: . Bábovka suchá, trouba zasraná :cert: . Já na :zed: a manžel si mlaskal :mrgreen: .
Nejradši peču z listového těsta, tam se nedá skoro nic zkazit, max. že to připálím :-D Takové ty jednodušší koláče už jsem taky párkrát dělala a naštěstí se mi to vždycky povedlo, asi jsem měla štěstí :-)
Jo listove testo uz vyvalene na pecicim papire to je vec. A zrovna ho maj v Lidlu v akci za 10kc:D :lol: :lol:

Taky ho kupuju :mrgreen:

• načítám...
2535
3.11.11 12:19
MUFICE píše:
Monjie píše:
MUFICE píše:
Mijunkaa píše:
Jo listove testo uz vyvalene na pecicim papire to je vec. A zrovna ho maj v Lidlu v akci za 10kc:D :lol: :lol:
Taky ho kupuju :mrgreen:

Už ho mám na nákupním seznamu :palec: .

• načítám...
19692
3.11.11 12:33

Monjie kliiiiddd,co bych za to dala kdyby mi nekdo tak vyvaroval :wink:
A holky nestraste me,ze sa vam dneska nedari delat zakusniky,ja hodim Tygra do kleca a jdu na tu BEBE strechu.Tak snad se mi nezlomi :mrgreen:

• načítám...
15054
3.11.11 12:43

u nás zbytek čočkovky a k těstovinám jsem udělala jakýsi maglajz-smetana rozehřát,šup tavený sýry,slanina,rajský protlak,bazalka a ještě posypem pak strouhaným eidamem

• načítám...
23033
3.11.11 12:45
gorina píše:
Monjie kliiiiddd,co bych za to dala kdyby mi nekdo tak vyvaroval :wink:
A holky nestraste me,ze sa vam dneska nedari delat zakusniky,ja hodim Tygra do kleca a jdu na tu BEBE strechu.Tak snad se mi nezlomi :mrgreen:

super! recept na bebe strechu tu aspon nesprasim, jak ten vcerejsi pernik :D kuju a taky maj v Lidlu a tescu levny cukrarsky piskoty a mascarpone tak se zas chystam na tiramisu:D

• načítám...
23033
3.11.11 12:47

Hele jsou tenhle rok orechy? my pojedeme na barak ke konci listopadu, doufam ze najemnici nepodarovali pribuzenstvo a nam nezbyde ani ho..

• načítám...
19692
3.11.11 12:52
Monjie píše:
Hele jsou tenhle rok orechy? my pojedeme na barak ke konci listopadu, doufam ze najemnici nepodarovali pribuzenstvo a nam nezbyde ani ho..

Zalezi u nas na chalupe rodi co rok.Takze letos nic a od kamosky tchani maji plnou zahradu :roll:

• načítám...
3968
3.11.11 13:04

holky já by jsem chtěla zkusit v sobotu udělat bavorské vdolečky :lol: ale ještě nikdy jsem je nedělala-neměla by jste některá nějakej osvědčenej recept děkuju :lol:

• načítám...
Rose-k
3.11.11 13:38

Ahoj,
u nás dnes Anglická omáčka s knedlem mňam :-)

• Upravit
3200
3.11.11 13:39

u nás dneska rajská s masovými kuličkami a těstoviny,ale malej tomu moc nedal,protože na sladký jídla není :roll: ,takže suchý těstoviny :roll:

Rajskou dělám tak,že si udělám na cibulce s máslem jíšku na to hodím čerstvá rajčata nakrájená na kousky,když nejsou dobré tak loupané z plechovky,nové koření,pepř celý,bobkáč a vařím asi 20 min.Pak to propasíruju,trochu zředím a dochutím solí,cukrem a octem a ještě teda přidám protlak(když je) :-)

• načítám...
3200
3.11.11 13:39
christy píše:
Ahoj,
u nás dnes Anglická omáčka s knedlem mňam :-)

Co je Anglická omáčka? :-)

• načítám...
Rose-k
3.11.11 13:44
kecačka píše:
christy píše:
Ahoj,
u nás dnes Anglická omáčka s knedlem mňam :-)
Co je Anglická omáčka? :-)

To je výýýborná omáčka :wink: :jazyk:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii