Věčné téma: Co dnes uvařit?

• Fotoalbum (163)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2639
25.3.11 14:44
Dice píše:
Já taky dělám sýrový špizy: dam kousky kuř. masa, kostky, kostky sýra (eidam) a napichuju střídave na spejli jako spiz…pak to obalim jako klasickej rizek a usmazim :-) je to rychly a fakt dobry:-)

Hmm, to je svkělý nápad…vyzkoušíme :palec:

• načítám...
15054
25.3.11 16:17

http://majka57.cz/…iti/2/j2.gif
my jdem zítra na oběd k našim-prý bude roštěná s rýží :palec:

Příspěvek upraven 25.03.11 v 16:26

• načítám...
3643
25.3.11 16:20

Já dělám ty sýrové špízy ze salámu,sýra a žampionů a klasický trojobal…

• načítám...
QQQQ
25.3.11 16:38
dzarunka píše:
my jdem zítra na oběd k našim-prý bude roštěná s rýží :palec:

A my do Polska na trhy a potom do Ostravy na nákupy a do IKEY :srdce: na oběd. A to hlavní: BEZ DĚTÍ :dance: :dance: :dance: (ale mám je ráda, to jo :mrgreen: )

• Upravit
9219
25.3.11 17:13

ale bez deti pohodicka :-D My zitra budem mit cocku s parkem a upecu bublaninu a v nedeli zapecene testoviny s brokolici..

• načítám...
15054
25.3.11 17:21

já své děti taky miluju ale dát si oběd bez vylitého pití,aniž by byla polévka na stole nebo jídlo v klíně atd. atd. to je můj momentální sen http://www.celysvet.cz/…e/s12213.gif

• načítám...
QQQQ
25.3.11 17:25

To jsem ráda, že to nevyznělo zle a že jste mě pochopily. A že mi ve skrytu duše závidíte :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ne promiňte holky, blbé rýpnutí ja vím :oops: :oops: :oops: :kytka:

• Upravit
4417
25.3.11 19:02
šóšannáh píše:
mom.kri píše:
dnes vepřové maso se zeleninou, s kečupovou omáčkou, a rýže.

Mom jak děláš tu kečupovou omáčku něco extra ??? to by klukům šmakovalo :think:

zeleninová polévka - mě to stačí nikdo neni doma a večeře sýrové chlebíčky :mrgreen:

Není to vysloveně omáčka - orestuju cibuli, přidám maso na kousky, nechám dusit, okořením podle chuti. Pak přidám zeleninu, podle toho co je doma, dnes to byla mražená kupovaná, a když je maso měkké tak zaleju kečupem, nechám trochu povařit a je to.

• načítám...
2803
26.3.11 10:38

Hovězí omáčka se žampiony ♥♥♥

rychlá, jednoduchá a chutná mňamka :palec:

Maso nakrájíme na jemné nudličky osolíme a opepříme, přidáme lžíci oleje, lžíci solamylu a dobře promícháme.
Na pánvi orestujeme cibulku do zlatova. Pak přidáme maso a žampiony. Nakonec přidáme protlak, podlijeme trochou vody a krátce podusíme. :-D

• načítám...
4509
26.3.11 12:11

Kulajda…spagety s mletym a kecupovou omackou, syr

• načítám...
5799
26.3.11 12:51

Mom díky za tip :palec: :mrgreen: to zkusím

dneska domácí noky se špenátem a volským okem, zeleninová polévka :-D

• načítám...
30627
26.3.11 12:55

Teď jsme dojedli, vařil syn, dělal těstoviny a kuřecí se zeleninou a zázvorem…mňam :palec:

• načítám...
2639
26.3.11 14:04
laducha píše:
Teď jsme dojedli, vařil syn, dělal těstoviny a kuřecí se zeleninou a zázvorem…mňam :palec:

hmmm, tomu říkám servis. Dcera (skoro 10) dnes pod mým dohledem pekla makovec. A dobrý… ať se holka učí :lol:

• načítám...
30627
26.3.11 14:08
palošek píše:
laducha píše:
Teď jsme dojedli, vařil syn, dělal těstoviny a kuřecí se zeleninou a zázvorem…mňam :palec:
hmmm, tomu říkám servis. Dcera (skoro 10) dnes pod mým dohledem pekla makovec. A dobrý… ať se holka učí :lol:

Trénovat je potřeba :wink:

• načítám...
19692
26.3.11 15:28

Rajska polivka a kynute jahodove knedle(obchod)
Zitra: Kureci salat kureci kousky s nudlemi,cinskym zelim,tvrdym syrem,kukurici a dresingem a mozna k tomu bagetka :wink:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová