Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dice píše:
Já taky dělám sýrový špizy: dam kousky kuř. masa, kostky, kostky sýra (eidam) a napichuju střídave na spejli jako spiz…pak to obalim jako klasickej rizek a usmazimje to rychly a fakt dobry:-)
Hmm, to je svkělý nápad…vyzkoušíme ![]()
http://majka57.cz/…iti/2/j2.gif
my jdem zítra na oběd k našim-prý bude roštěná s rýží ![]()
Příspěvek upraven 25.03.11 v 16:26
Já dělám ty sýrové špízy ze salámu,sýra a žampionů a klasický trojobal…
dzarunka píše:
my jdem zítra na oběd k našim-prý bude roštěná s rýží
A my do Polska na trhy a potom do Ostravy na nákupy a do IKEY
na oběd. A to hlavní: BEZ DĚTÍ
(ale mám je ráda, to jo
)
ale bez deti pohodicka
My zitra budem mit cocku s parkem a upecu bublaninu a v nedeli zapecene testoviny s brokolici..
já své děti taky miluju ale dát si oběd bez vylitého pití,aniž by byla polévka na stole nebo jídlo v klíně atd. atd. to je můj momentální sen http://www.celysvet.cz/…e/s12213.gif
To jsem ráda, že to nevyznělo zle a že jste mě pochopily. A že mi ve skrytu duše závidíte
Ne promiňte holky, blbé rýpnutí ja vím
![]()
šóšannáh píše:mom.kri píše:
dnes vepřové maso se zeleninou, s kečupovou omáčkou, a rýže.Mom jak děláš tu kečupovou omáčku něco extra ??? to by klukům šmakovalo
zeleninová polévka - mě to stačí nikdo neni doma a večeře sýrové chlebíčky
Není to vysloveně omáčka - orestuju cibuli, přidám maso na kousky, nechám dusit, okořením podle chuti. Pak přidám zeleninu, podle toho co je doma, dnes to byla mražená kupovaná, a když je maso měkké tak zaleju kečupem, nechám trochu povařit a je to.
Hovězí omáčka se žampiony ♥♥♥
rychlá, jednoduchá a chutná mňamka ![]()
Maso nakrájíme na jemné nudličky osolíme a opepříme, přidáme lžíci oleje, lžíci solamylu a dobře promícháme.
Na pánvi orestujeme cibulku do zlatova. Pak přidáme maso a žampiony. Nakonec přidáme protlak, podlijeme trochou vody a krátce podusíme. ![]()
Mom díky za tip
to zkusím
dneska domácí noky se špenátem a volským okem, zeleninová polévka ![]()
Teď jsme dojedli, vařil syn, dělal těstoviny a kuřecí se zeleninou a zázvorem…mňam ![]()
laducha píše:
Teď jsme dojedli, vařil syn, dělal těstoviny a kuřecí se zeleninou a zázvorem…mňam
hmmm, tomu říkám servis. Dcera (skoro 10) dnes pod mým dohledem pekla makovec. A dobrý… ať se holka učí ![]()
palošek píše:laducha píše:hmmm, tomu říkám servis. Dcera (skoro 10) dnes pod mým dohledem pekla makovec. A dobrý… ať se holka učí
Teď jsme dojedli, vařil syn, dělal těstoviny a kuřecí se zeleninou a zázvorem…mňam
Trénovat je potřeba ![]()
Rajska polivka a kynute jahodove knedle(obchod)
Zitra: Kureci salat kureci kousky s nudlemi,cinskym zelim,tvrdym syrem,kukurici a dresingem a mozna k tomu bagetka ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat