Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
u nás řízky naruby a to bylo žrádlo
zbyl jen prázdný pekáč ![]()
k tomu brambor
u nás se dneska dojídají halušky a na zítra upeču kuře na pomerančích s rýží a pekla jsem tvarohový koláč
Jako předkrm špenát s mozarellou, jako hlavní jídlo zelenina (žampiony, chřest, mrkev, hrášek), krevety v kokosovém mléce a rýže. Jako zákusek ovčí tvaroh s hruškovou marmeládou.
Klementýnka píše:
Jako předkrm špenát s mozarellou, jako hlavní jídlo zelenina (žampiony, chřest, mrkev, hrášek), krevety v kokosovém mléce a rýže. Jako zákusek ovčí tvaroh s hruškovou marmeládou.
to je nádherný meníčko… přišla bych si jako v restauraci ![]()
makapi píše:Klementýnka píše:to je nádherný meníčko… přišla bych si jako v restauraci
má to jeden háček
z toho menu bych umřela hlady
bych měla jen mozarellu,rýži a hrášek s mrkví
jo a hruškovou marmeládu ![]()
Klementýnka píše:Óóó! Nemám slov.
Hovězí na houbách.
má to jeden háčekz toho menu bych umřela hlady
jo a hruškovou marmeládu
Moji strávníci naštěstí jedí všechny ingredience, takže u nás doma nikdo hlady neumírá. U nás by se hlady umíralo z vepřa knedla zela nebo z rajské knedlíkem …
Klementýnka píše:má to jeden háčekMoji strávníci naštěstí jedí všechny ingredience, takže u nás doma nikdo hlady neumírá. U nás by se hlady umíralo z vepřa knedla zela nebo z rajské knedlíkem …z toho menu bych umřela hlady
jo a hruškovou marmeládu
to není nic proti tobě, já si dám raději pořádnou kynutou buchtu s tvarohem
![]()
Kynutou buchtu s tvarohem já taky moc ráda, nebo s mákem, mňam, ale nějak nemám ten čas a trpělivost na jejich dlouho trvající výrobu. Dělám je jednou ročně na chalupě, tam to k tomu patří … takový čerstvý tvaroh s marmeládou je hotový raz dva …
Klementýnka píše:
Kynutou buchtu s tvarohem já taky moc ráda, nebo s mákem, mňam, ale nějak nemám ten čas a trpělivost na jejich dlouho trvající výrobu. Dělám je jednou ročně na chalupě, tam to k tomu patří … takový čerstvý tvaroh s marmeládou je hotový raz dva …
jó tak to já si dopřávám podstatně častěji
peču denně i když ne denně kynuté ,teď mě manžel nutil týden péct stejnou buchtu -drobenkovou s jablky
Já jsem bohužel přes týden celý dne v práci, ráno odcházím po osmé a vracím se k sedmé večer, takže peču jen o víkendu, a to ne ještě vždy … a rychlovky, včera buchtu, kde byl hrnek otrub, ale manžel si ji nemůže vynachválit …
Pravidelnou dodávku domácích kynutých tvarohových a makových buchet tak jednou za měsíc bych brala …
![]()
Klementýnka píše:
Já jsem bohužel přes týden celý dne v práci, ráno odcházím po osmé a vracím se k sedmé večer, takže peču jen o víkendu, a to ne ještě vždy … a rychlovky, včera buchtu, kde byl hrnek otrub, ale manžel si ji nemůže vynachválit …Pravidelnou dodávku domácích kynutých tvarohových a makových buchet tak jednou za měsíc bych brala …![]()
já taky jsem v práci až do večera , teda teď jsem už tři dny
doma i odpoledne
![]()
ooooooo kynuté buchty ani nebím kdy jsem je mela domácí ![]()
nemám proste čas a jak jsem na te naši dovolene tak uz vůbec ![]()
jinak jsem upekla tvaroznik a jidlo ze včerejska hov.gulás s těs. pol.čočková zítra kuř.nudličky se zeleninou zaliju to kokosovym mlekem a pridam kari s ryzi nebo s hran. ![]()
www.toprecepty.cz/…eb-s-maslem/
Sem se trochu i zasmála,to vám tady musím hodit ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat