Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak o víkendu uzená polívka+ uzený a uvidim co k tomu…
Dneska jdeme na večeři:-) ![]()
Tak já tu dneska mám vepřovou panenku, tak ji udělám se sušenými rajčátky a parmezánkem s těstovinkami
Snad bude mit úspěch ![]()
u nás taky.. nevaříme.. My s mojim máme polotovar a malému mám polevku z včerejška - odpoledne jedeme na výlet..
Jenom pěcu buchtu, tak spoň něco, aby doma někdo nefrflal, že nic neni k jídlu ![]()
Ač nemám luštěniny v lásce, dnes jsem se překonala a uvařila fazolovou omáčku s bramborem. Oběma nám chutnala, holky jedly ve škole, ale budou to mít na večeři
A mimi mělo svoji zeleninku už se žloutkem. Snědla plný talíř ![]()
Holky, poraďtě, co z hovězí klížky. Nejím hovězí a proto z něj moc nevařím, ale manžel si sem tam dá.
LucieHo píše:
Holky, poraďtě, co z hovězí klížky. Nejím hovězí a proto z něj moc nevařím, ale manžel si sem tam dá.
guláš,kližku na houbách......
kližkajá nakrájím maso na kostky ,připravím si cibuli a nastrouhám mrkev a celer ,podusím cibuli,přidám zeleninu pak orestuji maso. Přidám sojovou omáčku,sůl,pepř a dusím doměkka. Nakonec zahustím smetanou-moukou. Podávám s těstovinami ,rýží ,bramborem i haluškami
damy, tak tatinek dnes prinesl silenou mexickou omacku na kureci maso, vepr. maso v jedne mexicke delaji silene vyhlaseny kridla prave s touhle omackou takze mame o zabavu na cele leto postarano
na grilovacky apod. akorat me teda s… ze v restauraci kde na tom profituji a kde jsme meli prvni rande prave s temito kridly uz je odzvonino:D bohuzel jsme zjistili jejich pellmell tak si to budeme vyrabet doma sami
holky prosím,prosím.......v receptu je psáno sklenice podmáslí a sklenice mouky a tak si s tím nevím rady
![]()
A s čím si nevíš rady? Že není napsáno, jaká mouka? Dala bych zlatý střed polohrubou ![]()
To bude ta buchta se zelím, že?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat