Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Rozhodně nepodporuji. V děctví mě jednou chlapy jak ztřískali že jsme museli do nemocnice. ![]()
@Zmatka A co takhle naucit deti, ze proutkem se nesviha?
Nemyslim, ze by mely problem to pochopit.
@Avari78 píše: Více
jak se to mohlo stát a proč to tvoji rodiče dovolili?
No neotvirej… chodime na obed k tchyni a kdyz na me sel svagr a jeho 2 syni, tak mi nezbylo nez rict, ze si to nepreju. A to jsem hned byla za divnou a ze je to hezky a bla bla. Jasne, nebolelo to, ale nikdo nebral moje ne v potaz. Takze si dovedu predstavit situace, kdy s tim zena stejne nic neudela.
@větvička1 píše: Více
Ale mne je jedno, jakou silou a cim se do nekoho boucha, je to bouchani do ciziho cloveka. Ja je naopak ucim, ze druhych lidi se ani nedotyka, pokud s tim ten druhy nesouhlasi
A i s tim ma rada lidi problem..
@Denisa56 píše: Více
Jo, a o tom závèru tu celou dobu píšu.
Jsme dospělé, zeptáme se děcek, chcete-nechcete, případně samy sebe, a ožralí strejdové mají rázem po tradici.
My všechny jsme tu v pozici, ve které se můžeme rozhodnout.
@stinga Já jsem žila s babičkou a dědou, rodice se na me vykaslali a byl s nami i strýc a otec občas přišel, jednou se totiz se strýcem tak opili že to trochu přehnaly. Trauma na cely zivot, zitra se zamykám.
@xammy píše: Více
Tak to rict znovu a důrazně. Kdyby švagr nebral moje ne v potaz, dostal by pár facek
To on je ten primitiv! A teda, tohle je přesně to, co vede k recem jako „ženská říká ne a myslí ano“ ![]()
Jednou jsi řekla ne, tak prostě ne! ![]()
Příspěvek upraven 31.03.24 v 17:35
@stinga píše: Více
Ale tím přesně potvrzuješ to, co píšu
Jaký si to kdo udělá, takový to má - bez dodržení tradic, když je držet nechce ![]()
A jinak, já trauma z Velikonoc nemám. Jen mi to přišlo vždycky trapné a proto je jako dospělá neslavím. A co dělají ostatní mě vůbec netrápí.
Příspěvek upraven 31.03.24 v 17:39
@Annonymní_007 píše: Více
Kvuli detem jsem to se skripajicimi zuby pretrpela, nechtela jsem delat scenu. Ale hned po akci jsem rekla, ze to ne jsem myslela doopravdy, tuhle tradici nesnasim a ze se to nebude opakovat. Nastesti pochopil.
A teda, tohle je přesně to, co vede k recem jako „ženská říká ne a myslí ano“ ![]()
Jednou jsi řekla ne, tak prostě ne! ![]()
A promiň, ale tenhle argument je jako manžel mě bije, ale kvůli dětem nemůžu odejít. Jako co si z toho ty deti měli vzít? Že ne neplatí? Že budeme lidem dělat věci, které si nepřeji?
@Annonymní_007 píše: Více
Tak to bylo cely asi tak 1 min. Proste me zacli supat, ja rekla, ze ne, tak jeste parkrat placli, byly 3, z toho 2 deti. To jsem mela zacit hysteticky jecet a zdrhnout? Vsak pisu, ze hned po akci jsem se vymezila.
@Buba mara píše: Více
Nevidím nejmenší důvod dodržovat stupidní tradice. Kdyby se tradice dodržovaly podle tvého mínění, tak tu máme ještě stále krvavé obětiny, protože to přeci taky byly tradice.
Jo. Hlasitý křik (proč zesměšňuješ bránící se ženy tím, že obranu popisuješ jako hysterii a jekot?) a případně pár facek ![]()