Velikost partnerova penisu

• Fotoalbum (99)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
105720
25.10.20 01:08
@MayhemDevil píše:
Tak ja naprosto chapu, ze to nechapes :mrgreen: Pises vzdycky k veci a zajimave ale je z tech prispevku poznat, ze plnohodnotnym emocionalnim spektrem nedisponujes a nejsi zrovna schopna uvazovat mimo svoje nastaveni. Zijes tak jak zijes, jsi tak spokonena a clovek ti nema co vytknout, opravdu. Nicmene casto z prvni zavrhujes veci, ktere nemas zajete. Bez premysleni. A to tak beru celkove pocit z Tebe. S tinhle tematem to ma pramalo spolecbeho.

Asi jo… Na to bych musela být zamilovaná a to se tak často nestává a ještě mít ten správný kus na stejné lajně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
25.10.20 03:23
@divine woman píše:
@akavi Jak pro kterou.

To je taky pravda. Ale pokud někdo nejde jen po svém orgasmu, ale jinak ho to baví, tak to prostě podle mně je jedno a ten druhý by to neměl hodnotit jako nějaký selhání (ať už toho dotyčného nebo svoje).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
25.10.20 03:33
@MayhemDevil píše:
To pripoustim a mam vyzkousene :mrgreen: Teda… „Sex“bez orgasmu je naprd. Myslis to jinak ne? Ja to beru dle sebe a podle holek s kterymi jsem si rozumel a kterym ty orgasmy problem nedelaly. A pri sexu se jen vystrikam.. Pri orgasmu jsem schopny brecet a trese se mi cele telo. Je to o vnitrnim nastaveni, ze jsi ten okamzit s bytosti s kterou chces byt nejvic na svete a dokazes to maximalne prozit. A s holkama co nemeli v hlave nasrano, byli vtipne a v pohode to byla vzdycky jizda ikdyz mechanicky to bylo treba nekde lepsi. A jak jsem s zenami delal a videl jak „premysli“, jak jednaji a jak maji silene trable se soustredit na jednu vec poradne a uvolnit se… Tak uz chapu proc maji po padesatce mnohem lepsi sex. S zenskych se stavaji lidi tak okolo 40ky :mrgreen: Pokud se nestane neco hnusneho driv a diky tomu nezacnou myslet a prozivat jako chlap. Takze.. Souhlasim s Tebou, ale orgasmy k plnohodnotnemu milovani patri.

Sex bez orgasmu není naprd :-D Prostě to je, jak když se jedeš projet na kole. Někdo vyjíždí s tím, že někam jede a dojede tam. Někdo ten cíl má, ale i kdyby vypustil duši, tak tam nedojede. A někdo se jde jen tam projet, užívá si cestu a je mu jedno, jestli nějaký super cíl najde nebo ne, jde mu o jiné věci na té cestě.
Ale souhlasím, že se to věkem a situací hodně mění, byť teda úplně nesouhlasím s Tvou formulací ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
25.10.20 12:05
@akavi píše:
Sex bez orgasmu není naprd :-D Prostě to je, jak když se jedeš projet na kole. Někdo vyjíždí s tím, že někam jede a dojede tam. Někdo ten cíl má, ale i kdyby vypustil duši, tak tam nedojede. A někdo se jde jen tam projet, užívá si cestu a je mu jedno, jestli nějaký super cíl najde nebo ne, jde mu o jiné věci na té cestě.
Ale souhlasím, že se to věkem a situací hodně mění, byť teda úplně nesouhlasím s Tvou formulací ;)

Podle me neni dobre, kdyz zena neni dlouhodobe s muzem uspokojena. Pokud orgasmus nema temer nikdy, tak je neco spatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105720
25.10.20 12:07
@Josefuna píše:
Podle me neni dobre, kdyz zena neni dlouhodobe s muzem uspokojena. Pokud orgasmus nema temer nikdy, tak je neco spatne.
:,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
25.10.20 12:14
@Josefuna píše:

A já zase myslím, že pokud to nevadí té dotyčné, tak absence orgasmu v partnerství nic špatného neznačí. A i tak může sex s mužem vnímat jako velice uspokojivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
25.10.20 12:34

Orgasmus mi působí bolest hlavy, proto jej nepraktikuju

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
25.10.20 12:47
@Josefuna píše:

Orgasmus s mužem nemám nikdy, ani a tím, koho miluji. Se ženou se udělám vždy.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
25.10.20 12:49
@akavi píše:
A já zase myslím, že pokud to nevadí té dotyčné, tak absence orgasmu v partnerství nic špatného neznačí. A i tak může sex s mužem vnímat jako velice uspokojivý.
:palec: Souhlasím do puntíku, přesně tak to mám já.
  • Citovat
  • Upravit
12501
25.10.20 13:32
@akavi píše:

Kazdy ma asi jine naroky, mne by to prislo po letech frustrujici a rikala bych si, ze se k sobe asi nehodime a bylo by mi lito, ze o neco prichazim. Vadila by mi i ta rezignace muze, ze je mu to uz jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
25.10.20 13:32
@Mango_Lassi píše:
Orgasmus mi působí bolest hlavy, proto jej nepraktikuju

Jak to vis, vzdyt jsi ho doma jeste nezazila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
25.10.20 13:34
@Klopotkova píše:
Orgasmus s mužem nemám nikdy, ani a tím, koho miluji. Se ženou se udělám vždy.

Ty, takova sexualni masina, za kterou se zde vydavas? Proc to ty sve muze nenaucis? Melo by to jit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
25.10.20 13:36
@Josefuna píše:
Kazdy ma asi jine naroky, mne by to prislo po letech frustrujici a rikala bych si, ze se k sobe asi nehodime a bylo by mi lito, ze o neco prichazim. Vadila by mi i ta rezignace muze, ze je mu to uz jedno.

Ano. Každý má jiné nároky a jiné životní priority. Proč furt mluvíš o rezignaci muže a frustraci ženy? Tobě to vadí, přijmi i to, že to někomu jinému nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
25.10.20 13:36
@Klopotkova píše: :palec: Souhlasím do puntíku, přesně tak to mám já.

A to potom jste vzrusene, konec nikde a v klidu usnete? To vubec nepotrebujete uvolnit to vznikle sexualni napeti nebo ho ani nepocitujete? Jak vidim, musim si muze vazit, ze to se mnou umi, kdyz vidim, jak jsem mohla dopadnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105720
25.10.20 13:41
@Josefuna píše:
Ty, takova sexualni masina, za kterou se zde vydavas? Proc to ty sve muze nenaucis? Melo by to jit.

Výuka orgasmu…desiva představa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria