Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
noo-asi je to trochu omezený postavou a velikostí partnera
,ale jooo-dosáhne i na stolek pro pití
ale to spíš až pak a rovnou pro pivo
![]()
třeba studuje on-line ![]()
to on studuje a já si myslela ,že teda úplně nějaké jiné zaměření ..no já mu ukážu ..
já mu jí ukážu to bude vidět ![]()
tak jo u nás už je to jasné ..problém vyřešim a co jinak?myslíte ,že i s kašpárkem jdou všechny polohy?
ahoj, přidám svou zkušenost..: Manžel je dost vyvinutý a neexistovala poloha ze zadu nebo na něm, děsně mě to vždy bolelo, nikdy jsem to ale moc neřešila a sex s ním mě nebavil.Jsme v odluce a budeme se rozvádět, nyní mám přítele a ten naštěstííííí není takový macek a je to skvělé, můžeme pěkně všechny polohy, nikde nic nebolí, konečně si milování vychutnávám bez bolesti. Ted mě sex hrozně baví a pokaždé se na něj těším:-))
Takže u mě na velikosti záleží.
patri a myslíš ,že to bylo fakt tim klackem ? nebyly v tom ty city spíš?
třeba nefungovala ta chemie..jak měla
já o tý chemii vim svoje teda ..
No to jsou tady hlody teda zase dámy, a co včéééra, kdo mněl středu? ![]()
saracenka píše:
tak jo u nás už je to jasné ..problém vyřešim a co jinak?myslíte ,že i s kašpárkem jdou všechny polohy?
no to se odvíjí od toho, jestli ti záleží, aby zůstal uvnitř ![]()
sicilka píše:
No to jsou tady hlody teda zase dámy, a co včéééra, kdo mněl středu?
u nás teda středa byla se vším všudy, ale nejde mi do hlavy, když má týden 7 dní, u nás je středa tak 3-4 v týdnu, které dny to chybí ![]()
K-a-č-i-k píše:saracenka píše:no to se odvíjí od toho, jestli ti záleží, aby zůstal uvnitř
twe visící polohy se nepočítají ,myslim ty ,,dovnitř ,ven,,
K-a-č-i-k píše:sicilka píše:u nás teda středa byla se vším všudy, ale nejde mi do hlavy, když má týden 7 dní, u nás je středa tak 3-4 v týdnu, které dny to chybí
já ti s tou matematikou trošku pomůžu ,ty totiž souložíš i za mě .. ![]()
saracenka píše:K-a-č-i-k píše:twe visící polohy se nepočítají ,myslim ty ,,dovnitř ,ven,,saracenka píše:no to se odvíjí od toho, jestli ti záleží, aby zůstal uvnitř
tak to nevím, nemám zkušenost, ale nebude jich míň?
Asi i za mně
ale dneska budu mít středu snad já, teda doufám, už se mi sbíhají sliny ![]()
Ani s klackem nejdou všechny polohy ani s kašpárkem nejdou všechny polohy, páč s klackem některý polohy bolí a kašpárek zase někdy nedosáhne tam kam má nebo to tam úplně nevyplní, pak to netěsní nebo vypadává a musí se pořád dokola zastrkovat.
![]()
Jinak středu jsme měli včer hned ráno a vlastně teď mám zrovna období, kdy se můj týden skládá jen ze samých střed.
![]()
saracenka píše:K-a-č-i-k píše:já ti s tou matematikou trošku pomůžu ,ty totiž souložíš i za mě ..sicilka píše:u nás teda středa byla se vším všudy, ale nejde mi do hlavy, když má týden 7 dní, u nás je středa tak 3-4 v týdnu, které dny to chybí
safra s tim kurzem ,mno…
asi ne holka, je furt doma
ale já už si na něj posvítim