Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@janet9. Borec mel slabych sest typuji a tak cm a pul prumer.. Fakt pidipindik ale jinak je to bezva kluk a mam ho rada akorat tam lital jak tuzka v hrnku
a to sem byla vzdy za uzkou pipinku ![]()
@magicalee píše:
Vsak sem mela i menšífakt bylo to fiasko mel ho jak ja palec.. Neprehanim a to me tak pritahoval proste poprve sem mela zajem o borce jen tak na sex fakt me to k nemu tahlo.. Uhanela jsem ho v praci a pak sok no byla jsem taktní.. Ale pak jsem to ukoncila rekla jsem ze miluju porad byvaleho a ani ho nemapadlo ze by to bylo tim za tyden uz vrkal s jinou
A ma ted nekoho dyl?
@magicalee píše:
Vsak sem mela i menšífakt bylo to fiasko mel ho jak ja palec.. Neprehanim a to me tak pritahoval proste poprve sem mela zajem o borce jen tak na sex fakt me to k nemu tahlo.. Uhanela jsem ho v praci a pak sok no byla jsem taktní.. Ale pak jsem to ukoncila rekla jsem ze miluju porad byvaleho a ani ho nemapadlo ze by to bylo tim za tyden uz vrkal s jinou
@_BBQ_s myslim ze jo pul roku s nim jedna byla na tuty
on je jeste mláďe 25let
@magicalee píše:
@janet9. Borec mel slabych sest typuji a tak cm a pul prumer.. Fakt pidipindik ale jinak je to bezva kluk a mam ho rada akorat tam lital jak tuzka v hrnkua to sem byla vzdy za uzkou pipinku
Tak z tohohle když by měl někdo mindrák, tak se nedivím. To musí být těžký. Ale koukám borec si to nepřipouštěl a myslím, že je to dobře. Ono še najde taková, která ho bude brát takového jaký je. ![]()
Dámy, já jsem měl tu čest i s penis duplex. To byl teda nářez…
…a v dnešní době různých pomůcek je tolik možnosti jak si pomoct a ještě u toho zpestřit sex.
@Doctus píše:
Dámy, já jsem měl tu čest i s penis duplex. To byl teda nářez…
Pro méně informované- co to je?
![]()
@Doctus píše:
@janet9
Dvojitý penis. Jedna z vývojových odchylek.
A jak to bylo velke? Dohromady a zvlast ![]()
Nó díky bohu