Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kallistó píše:
Pošli už konečně prosím tě nějaký link, kde se uvádí důvěryhodný průměr v České republice. Co jsem tak četla, tak statistiky povětšinou uvádí průměr 15 cm. Díky
V tom je právě ten vtip, protože co jsem tak hledal, tak v česku se snad ani žádný důvěryhodný měření pořádně nedělalo. Těch 15 cm nejčastěji uvádí sexuolog Petr Weiss, ovšem pochybuju že každýho chlapa, co za ním přijde osobně přeměří. ![]()
@Kallistó píše:
Pošli už konečně prosím tě nějaký link, kde se uvádí důvěryhodný průměr v České republice. Co jsem tak četla, tak statistiky povětšinou uvádí průměr 15 cm. Díky
Věrohodné údaje naleznete pouze v urologických časopisech a publikacích. Na internetu je nenaleznete ve volně přístupné podobě (a 50 USD za článek či studii asi platit nebudete). Univerzitní knihovny ovšem mají přístup i k těmto online studiím. Mimo PC univerzity je ovšem neotevřete. 15 cm neuvádějí urologické statistiky, to mi věřte. Dokonce ani „mapa penisů“ není statisticky věrohodná. Když už jsme u toho, tak dle mého názoru těch 13 cm odpovídá, zeptejte se nějakého urologa (15 či 17 cm to opravdu není, jsou totiž i muži s menšími penisy, kteří tedy průměr snižují, stejně tak i muži více obdaření jej zvyšují). A ruku na srdce, není snad jedno, zda je to 12 / 14 / 16 cm? Zdravá pochva by měla obemknout i tužku (průměr 1 cm).
@Doctus píše:
Co jste tím myslela? Tou medikamentózní léčbou v mém příspěvku jsem myslel Viagru a spol.
No pokud má někdo vysoký tlak a bere ještě viagru, tak to je potom mazec.
Je to zkrátka těžké některým stačí těch 14-16 třeba a některé napíší že pod 17 nejdou
a co když zrovna narazím na tu co chce 17.
@Anonymnmm píše:
Je to zkrátka těžké některým stačí těch 14-16 třeba a některé napíší že pod 17 nejdoua co když zrovna narazím na tu co chce 17.
A stojí ti za to taková ženská, která tě bude hodnotit jenom podle délky?
@pepek námořník píše:Moji partneři těch 15 cm měli. Jak jsem to měřila? Vím, že moje ruka je od zápěstí po konec ukazováčku 15 cm, tak jsem nenápadně přiměřila
V tom je právě ten vtip, protože co jsem tak hledal, tak v česku se snad ani žádný důvěryhodný měření pořádně nedělalo. Těch 15 cm nejčastěji uvádí sexuolog Petr Weiss, ovšem pochybuju že každýho chlapa, co za ním přijde osobně přeměří.
Jenže o takových tématech nepíšou odborníci. Navíc si nemyslím, že jste měla 100 sexuálních partnerů, abyste mohla dělat nějaké závěry o průměru. Když se průměrná velikost pohybuje okolo 13 cm v okolních zemích, nevidím důvod, proč by evoluce nařídila zvětšení penisu o 2 a více cm právě na území ČR. 13 cm je navíc průměrná délka europoidní rasy (v anglických textech „caucasian“).
Pokud nějaká žena neudrží v pochvě tužku (semkne stěny vagíny okolo), tak má rozvolněné svaly dna pánevního. Často se tak děje po porodu, některé ženy proto podstupují perineoplastiku.
@Doctus tedy ruku na srdce. Co se týče lidských hodnot délka skutečně není důležitá. Nebudu rozepisovat ty omáčky, když někoho miluji, chci s tím člověkem zůstat po zbytek života. V mých očích to tak je. Napíšu na rovinu, že já osobně bych se smířila i s mírou 12 cm. Ano, smířila, ptz. /a to vy chlapi už posoudit nedokážete/, záleží i na intenzitě prožitku a mě osobně větší intenzitu větší penis poskytuje, ačkoliv s přehledem obemknu i tužku
Prostě 17 je pro mě ideál, víc nepotřebuji, stačilo by mi i 15 a byla bych spokojená.
V životě jsem sice neměla víc sexuálních partnerů, než by se dalo spočítat na obou rukou, ale z toho měli skutečně pouze dva chlapi podprůměr, zbytek byl nadprůměr cca 17cm a v jednom případě dokonce více. Dobře, budu si tedy myslet, že jsem měla štěstí /myšleno obrazně, nevypovídá to nic o tom, že víc cm znamená skutečně štěstí/.
Ještě k těm dvěma s podprůměrem. Bylo dost patrné, že to se ženou neuměli. Je to o lidech, o potřebách, o sebevědomí, o tom umět být šťastný s tím, co nám život nadělil. Pokud si chlap dopředu myslí, že díky své délce na to nemá, tak skutečně má prohráno ještě než cokoliv začne.
A teď klidně do mě ![]()
@anoli30 píše:
A stojí ti za to taková ženská, která tě bude hodnotit jenom podle délky?
To je právě to, že by za to stát neměla ![]()
@Anonymnmm píše:
Je to zkrátka těžké některým stačí těch 14-16 třeba a některé napíší že pod 17 nejdoua co když zrovna narazím na tu co chce 17.
Tak potom je buď po více porodech, nebo jí má prostě větší, typ slonice. V tom příladě bych jí poradila: a) černoch, b) Rocco Zifredi, Karel Gott, Robert Rosemberg ![]()
@Anonymnmm píše:
Tak na to existuje jediná pomoc. Nazout si špičaté boty, rozběhnout se a kopnout ji do zádele. Vztah se neodvíjí od velikosti penisu. Takové ženy ani netřeba hodnotit, neznám dostatečně hanlivé slovo pro jejich popis.
Jinak teda pánové abychom si rozuměli. Při sexu jsou důležité i jiné věci než jen samotný…
@Doctus píše:
Jenže o takových tématech nepíšou odborníci. Navíc si nemyslím, že jste měla 100 sexuálních partnerů, abyste mohla dělat nějaké závěry o průměru. Když se průměrná velikost pohybuje okolo 13 cm v okolních zemích, nevidím důvod, proč by evoluce nařídila zvětšení penisu o 2 a více cm právě na území ČR. 13 cm je navíc průměrná délka europoidní rasy (v anglických textech „caucasian“).Pokud nějaká žena neudrží v pochvě tužku (semkne stěny vagíny okolo), tak má rozvolněné svaly dna pánevního. Často se tak děje po porodu, některé ženy proto podstupují perineoplastiku.
Tak to bych asi udržela, ale nevím co bych z toho měla mít. ![]()
@simona.00123 píše:
Tak potom je buď po více porodech, nebo jí má prostě větší, typ slonice. V tom příladě bych jí poradila: a) černoch, b) Rocco Zifredi, Karel Gott, Robert Rosemberg