Velikost partnerova penisu

• Fotoalbum (99)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3968
20.5.14 14:35

menopauza

Existuje hodně žen, kterým se po menopauze naopak sexuální život i orgasmy zlepší. takzvaně se teprve prožitkově rozjedou. To je u chlapů v andropauze nemožné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
20.5.14 14:39
@Bobulenk píše:
@Kraťomír jasně, ale já jen nedokážu pochopit proč? vždyť délka je normální o tomhle něco vím :) tak proč?? zůstává mi nad tím rozum stát :nevim: nechápu..

bobulenko prosim te neeeee neptej se ho…zacne to tu nanovo…radeji si prolistuj dozadu…

• Citovat
  • Upravit
98
20.5.14 14:40

@Hanka1 jak to, tak sleduju, tak na to sééru protože tohle není ani na mě :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.14 14:41

@Kraťomír Píšu sem naposledy, měla jsem partnera s zhruba tvými rozměry a byly to nejkrásnější roky mého života, nyní mám partnera nadměrně vyvinutého a zdaleka nejsem tak spokojená, tako s předchozím partnerem, ono to není o velikosti penisu, ale o to to s ním umět a poslouchat partnerku a spoustu věcí vypozorovat, ne jen tam a zpět…ale už tě přesvědčovat nebudu, nemá to cenu.

• Citovat
  • Upravit
33916
20.5.14 14:57
@Anonymní píše:
nevim, ale co jsem tak slysela u tchanu, tak pry s tchyninou menoupauzou skoncil tchanovi v 55 letech sexualni zivot a ona se divila, ze si nasel milenku. Podotykam, ze ona nebyla nemocna nic… :roll:

děkuji za poznatek. Já má jednu známou co je kolem 60 a ta říkala něco podobného. Sice nepřestala souložit úplně, ale dost rapidně tak chut klesla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
20.5.14 14:58
@Heinich píše:
Existuje hodně žen, kterým se po menopauze naopak sexuální život i orgasmy zlepší. takzvaně se teprve prožitkově rozjedou. To je u chlapů v andropauze nemožné..

no doufám, že já budu patřit mezi ně a nebo do tý doby vynaleznou ženskou viagru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
21.5.14 18:50
@Hanka1 píše:
boze muj, uz je to tady zase, neeeee :zed: :pocitac: :evil:

Treba chce aby nektera z vas rekla ze zrovna ona bude jeho prava laska a 13 cm ji nevadi a ne nebude se mu smat hele je to deb. l ze tu s nim vubec nekdo ztraci cas to je jasna sranda post pubertaka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.14 19:14
@Denisa76 píše:
no doufám, že já budu patřit mezi ně a nebo do tý doby vynaleznou ženskou viagru :mrgreen:

už snad brzy - http://www.osel.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
22.5.14 16:39

@aspagi Sranda to z mé strany opravdu není, ale to vy asi nemůžete chápat… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.14 17:53

:)

@Kraťomír

No já to taky nechápu. Ale v jedný věci to mám podobný jako ty, taky bych si přál tu PRAVOU! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
22.5.14 19:07
@Kraťomír píše:
@aspagi Sranda to z mé strany opravdu není, ale to vy asi nemůžete chápat… :think:

Kdybysi mel aspon iq jablone vedel by jsi ze vetsina zen ma pouze klitoralni orgasmus na to je ti velkej penis uplne k nicemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
22.5.14 20:33
@aspagi píše:
Kdybysi mel aspon iq jablone vedel by jsi ze vetsina zen ma pouze klitoralni orgasmus na to je ti velkej penis uplne k nicemu

jo jenže tohle s myšlením šumicího rákosí se těžko chápe :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
23.5.14 10:37

@aspagi Jenže ženy jsou vzrušivé hlavně také vizuálně a pohled na malý penis asi žádnou jen tak nerozpálí - to spíš vyvolá jen pěkný záchvat smíchu… :! Bez normálně velkého penisu holt nemá muž moc jiných šancí, jak opravdu plnohodnotně uspokojit ženu, to je prostě fakt… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
23.5.14 10:48

@Kraťomír mě tedy vzrušují úplně jiné věci než pohled na penis :roll: :zed: vzpamatuj se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
23.5.14 10:59
@Kraťomír píše:
@aspagi Jenže ženy jsou vzrušivé hlavně také vizuálně a pohled na malý penis asi žádnou jen tak nerozpálí - to spíš vyvolá jen pěkný záchvat smíchu… :! Bez normálně velkého penisu holt nemá muž moc jiných šancí, jak opravdu plnohodnotně uspokojit ženu, to je prostě fakt… ;)

uz je to tady, uz je to tady, uz je to tady… :zed: :pocitac: :evil: :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí