Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Existuje hodně žen, kterým se po menopauze naopak sexuální život i orgasmy zlepší. takzvaně se teprve prožitkově rozjedou. To je u chlapů v andropauze nemožné..
@Hanka1 jak to, tak sleduju, tak na to sééru protože tohle není ani na mě
![]()
@Kraťomír Píšu sem naposledy, měla jsem partnera s zhruba tvými rozměry a byly to nejkrásnější roky mého života, nyní mám partnera nadměrně vyvinutého a zdaleka nejsem tak spokojená, tako s předchozím partnerem, ono to není o velikosti penisu, ale o to to s ním umět a poslouchat partnerku a spoustu věcí vypozorovat, ne jen tam a zpět…ale už tě přesvědčovat nebudu, nemá to cenu.
@Anonymní píše:
nevim, ale co jsem tak slysela u tchanu, tak pry s tchyninou menoupauzou skoncil tchanovi v 55 letech sexualni zivot a ona se divila, ze si nasel milenku. Podotykam, ze ona nebyla nemocna nic…
děkuji za poznatek. Já má jednu známou co je kolem 60 a ta říkala něco podobného. Sice nepřestala souložit úplně, ale dost rapidně tak chut klesla
@Heinich píše:
Existuje hodně žen, kterým se po menopauze naopak sexuální život i orgasmy zlepší. takzvaně se teprve prožitkově rozjedou. To je u chlapů v andropauze nemožné..
no doufám, že já budu patřit mezi ně a nebo do tý doby vynaleznou ženskou viagru ![]()
@Hanka1 píše:
boze muj, uz je to tady zase, neeeee![]()
![]()
Treba chce aby nektera z vas rekla ze zrovna ona bude jeho prava laska a 13 cm ji nevadi a ne nebude se mu smat hele je to deb. l ze tu s nim vubec nekdo ztraci cas to je jasna sranda post pubertaka
@Denisa76 píše:
no doufám, že já budu patřit mezi ně a nebo do tý doby vynaleznou ženskou viagru
už snad brzy - http://www.osel.cz/index.php?…
@aspagi Sranda to z mé strany opravdu není, ale to vy asi nemůžete chápat… ![]()
No já to taky nechápu. Ale v jedný věci to mám podobný jako ty, taky bych si přál tu PRAVOU! ![]()
@Kraťomír píše:
@aspagi Sranda to z mé strany opravdu není, ale to vy asi nemůžete chápat…
Kdybysi mel aspon iq jablone vedel by jsi ze vetsina zen ma pouze klitoralni orgasmus na to je ti velkej penis uplne k nicemu
@aspagi píše:
Kdybysi mel aspon iq jablone vedel by jsi ze vetsina zen ma pouze klitoralni orgasmus na to je ti velkej penis uplne k nicemu
jo jenže tohle s myšlením šumicího rákosí se těžko chápe ![]()
@aspagi Jenže ženy jsou vzrušivé hlavně také vizuálně a pohled na malý penis asi žádnou jen tak nerozpálí - to spíš vyvolá jen pěkný záchvat smíchu…
Bez normálně velkého penisu holt nemá muž moc jiných šancí, jak opravdu plnohodnotně uspokojit ženu, to je prostě fakt… ![]()
@Kraťomír mě tedy vzrušují úplně jiné věci než pohled na penis
vzpamatuj se
@Kraťomír píše:
@aspagi Jenže ženy jsou vzrušivé hlavně také vizuálně a pohled na malý penis asi žádnou jen tak nerozpálí - to spíš vyvolá jen pěkný záchvat smíchu…Bez normálně velkého penisu holt nemá muž moc jiných šancí, jak opravdu plnohodnotně uspokojit ženu, to je prostě fakt…
uz je to tady, uz je to tady, uz je to tady…
![]()