Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sissi79 píše:
sem měla pocit že na emimi jsi zanevřel
ono jsem neměl moč času a mimi je žrout, štvalo mě to. hmmm vlastně jsem měl napsat: „stýskalo se mě“ ale to bych lhal ![]()
@Pajaxxx píše:
ono jsem neměl moč času a mimi je žrout, štvalo mě to. hmmm vlastně jsem měl napsat: „stýskalo se mě“ ale to bych lhal
@sissi79 píše:
po bo v průběhu sexu?? to snad ne.. to jsme vážně takový mrchy?
tak věřím, že Ty a většina taky ne, ale kdyby se to nestalo nepsal bych to, teď mě napadá že Kráťa má přesně z tohoto obavu, ale s tím prostě nic neudělá, nevěřím, že ve 30 je panic - možná něco takovýho zažil, tak proto takhle dělá ![]()
@sissi79 píše:![]()
![]()
reakice by byla jak po kom
![]()
![]()
![]()
někdo ti přináší noční můry![]()
![]()
A někoho avatar vlhké sny ![]()
@tigy66 píše:
tak věřím, že Ty a většina taky ne, ale kdyby se to nestalo nepsal bych to, teď mě napadá že Kráťa má přesně z tohoto obavu, ale s tím prostě nic neudělá, nevěřím, že ve 30 je panic - možná něco takovýho zažil, tak proto takhle dělá
o tom.. o té osobě se bavit nehodlám, nestojí za to.. stejně jsi mi na polovinu otázek neodpověděl proč k tomu došlo u Tebe takže nevím ![]()
@Pajaxxx píše:
A někoho avatar vlhké sny
jdi do háje, dneska jsi 4
a já myslela že s mou vyřídilkou jsem tvá noční můra
![]()
@sissi79 píše:
jdi do háje, dneska jsi 4![]()
a já myslela že s mou vyřídilkou jsem tvá noční můra
![]()
![]()
no ono tě totiž jedna dáma celkem zastínila
dostal jsem takový klepec, že na tebe vzpomínám jen s úsměvem ![]()
@Pajaxxx píše:
no ono tě totiž jedna dáma celkem zastíniladostal jsem takový klepec, že na tebe vzpomínám jen s úsměvem
Kratomir ty mas big problem psychickej ja ho mam maleho mensi nez ty a mel jsem spoustu zen ktery byli spokojeny najdou se i zeny kterym je to malo ok tak se rozejdeS a hledas jinou vačici ktera bude spokojena zaklad je dobre lizat skvela prace rukou a pusou to musis se naucit nastudovat. pak hledat polohy kde nas small penis vynikne co nejvice proste vcem je minus musis dohnat jinejma vecma.ted uz si stoho delam srandu meezi chlapama rikam ze ho mam maleho nestydim se za to zase jsrm dobrej lizac treba
mam 12 centimetrove hovado
Kratomir ty mas big problem psychickej ja ho mam maleho mensi nez ty a mel jsem spoustu zen ktery byli spokojeny najdou se i zeny kterym je to malo ok tak se rozejdeS a hledas jinou vačici ktera bude spokojena zaklad je dobre lizat skvela prace rukou a pusou to musis se naucit nastudovat. pak hledat polohy kde nas small penis vynikne co nejvice proste vcem je minus musis dohnat jinejma vecma.ted uz si stoho delam srandu meezi chlapama rikam ze ho mam maleho nestydim se za to zase jsrm dobrej lizac treba
mam 12 centimetrove hovado
@timeforce píše:
Kratomir ty mas big problem psychickej ja ho mam maleho mensi nez ty a mel jsem spoustu zen ktery byli spokojeny najdou se i zeny kterym je to malo ok tak se rozejdeS a hledas jinou vačici ktera bude spokojena zaklad je dobre lizat skvela prace rukou a pusou to musis se naucit nastudovat. pak hledat polohy kde nas small penis vynikne co nejvice proste vcem je minus musis dohnat jinejma vecma.ted uz si stoho delam srandu meezi chlapama rikam ze ho mam maleho nestydim se za to zase jsrm dobrej lizac trebamam 12 centimetrove hovado
jinými slovy: není nad dobře vylízanou ženskou