Velké přirození

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.9.20 19:13

@Zumpa ne, 20 při maximu, záleží na více okolnostech, kolik přesně to kdy je. Anonym proto, že na emiminu jsem dlouho a přispívám často, ale rozměry manžela nemusí každý vědět.

• Citovat
  • Upravit
15332
28.9.20 19:24

Když se naše Veličenstvo ještě zajímalo o něco tak jednoduchého a poklesleho jako jsou muži, tak nás nikdy nezajímalo jak to tam mají dole. Bylo nám to jedno. Veličenstvo na mužích vždy oceňovalo odvahu, pracovitost a hlavně PRAVDOMLUVNOST. K čemu je nám Pták Ohnivák, když to lže kudy to chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.20 19:36
@Anonymní píše:
@Zumpa ne, 20 při maximu, záleží na více okolnostech, kolik přesně to kdy je. Anonym proto, že na emiminu jsem dlouho a přispívám často, ale rozměry manžela nemusí každý vědět.

Ale pochopily jste doufám že těch dvacet cm není penis ale pytel? O penise tu nemluvím.

• Citovat
  • Upravit
15179
28.9.20 19:37
@Venetia píše:
Určitě?

Tak třeba to řeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.20 19:38
@Sedmnactnulajedna píše:
Mne se mi tyhle partie libi. Fakt. Ja bych s tebou byla super spokojena, jak se popisujes - teda na pohled. Ale souhlasim, ze dulezitejsi je pristup k zene a pristup k „veci“. :palec:

Tak to jsi asi první od koho to slyším. Co se ti na tom může líbit? :think:

• Citovat
  • Upravit
4043
28.9.20 19:42
@Anonymní píše:
Ale pochopily jste doufám že těch dvacet cm není penis ale pytel? O penise tu nemluvím.

Jasně. Pytel 20, penis 10 :mrgreen:

Příspěvek upraven 28.09.20 v 19:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
28.9.20 19:43
@Anonymní píše:
Tak to jsi asi první od koho to slyším. Co se ti na tom může líbit? :think:

Vsechno. Proste cista zivocisnost. Ja jsem fakt milovnice. To neni mozny, ze bych byla jedina na svete.
Nedelej si starosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.20 19:52

@Moringa v klidném stavu těch deset 😁 @Sedmnactnulajedna no zatím ano. Jiná partnerka mi nic takového neřekla. Spíš se lekla.

• Citovat
  • Upravit
9023
28.9.20 19:54

Moje představivost jede naplno :P

taky se přimlouvám za foto, z popisu to není úplně přesné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.20 19:55
@Anonymní píše:

Tak přiznám se, že já jsem to nepochopila. Obvykle se měří penis, koule atd jsem ještě hodnotit a měřit nezažila. Taky záleží jestli je horko nebo zima.

• Citovat
  • Upravit
3121
28.9.20 19:55
@Anonymní píše:
Já chápu, že žena řeší chlapa jako celek. Ale mě teď zajímá čistě ta estetická stránka. Jistě když vidíte nahého chlapa, si řeknete, hm ten má hezkýho nebo tak. Mě minulá přítelkyně řekla, že mám hrozně velké koule a že ji vadí to pleskání o zadek. Promiňte za upřímnost.
Teď se skoro bojím před nějakou svléct.

O vzhled pohlavních orgánů většině žen nejde. Bát se svléct opravdu nemusíš.

Pokud ti přítelkyně řekla, že jí vadí pleskání koulí o její zadek tak to není o vzhledu. To pleskání jí bylo nepříjemné nebo jí to bolelo. Taky je možné, že tě chtěla jen urazit a vyvolat v tobě mindrák (ale nechci jí křivdit).

Pokud máš pohlavní orgány větší než je běžné, budeš se s tím muset smířit (stejně s tím nejde nic dělat).

Sex je třeba provozovat v polohách, které budou tobě i přítelkyni příjemné (ale to platí u všech velikostí). Hlavně nesmíš být u sexu sobec, je třeba myslet na potěšení svoje i partnerky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.20 19:58

Manžel vzkazuje, že řešíš blbosti, že problémy začnou, až by ti chybělo jedno varle například. Když jsem se ho zeptala, jak dlouhý má šourek, tak na mě zavolal " to se blbě měří..tak asi po kok. t" :mrgreen:
Podle mě fakt zbytečně řešíš.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.20 20:00
@bublinek píše:
Moje představivost jede naplno :Ptaky se přimlouvám za foto, z popisu to není úplně přesné

Tak fotku se mi sem opravdu dávat nechce. Navíc ne každý je na to zvědavý. Jedine kdo chce tak že bych ji poslal soukromě do zpráv. At teda máte představu.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
28.9.20 20:02

Jeste jsem neslysela o nikom, kdo by si meril pytlik. Ze si chlapi merej bambana je bezne, ale pytel? :mrgreen: :mrgreen: predstava mereni pytliku mne fakt pobavila… :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.20 20:03
@Pajka2020 píše:
O vzhled pohlavních orgánů většině žen nejde. Bát se svléct opravdu nemusíš.

Pokud ti přítelkyně řekla, že jí vadí pleskání koulí o její zadek tak to není o vzhledu. To pleskání jí bylo nepříjemné nebo jí to bolelo. Taky je možné, že tě chtěla jen urazit a vyvolat v tobě mindrák (ale nechci jí křivdit).

Pokud máš pohlavní orgány větší než je běžné, budeš se s tím muset smířit (stejně s tím nejde nic dělat).

Sex je třeba provozovat v polohách, které budou tobě i přítelkyni příjemné (ale to platí u všech velikostí). Hlavně nesmíš být u sexu sobec, je třeba myslet na potěšení svoje i partnerky.

To pleskání ji vadilo ale bolelo to spíše mě :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí