Velký nákup na celý měsíc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
20.1.20 11:44
@cecetka píše:
Treba jsem. Ale nechapu, proc pokladni zavodi v rychlosti? :nevim: Tim ji davam najevo, at zpomali, protoze to nema ona kam posunovat.
Nakup vyskladavam na pas v poradi, v jakem to potrebuji ulozit (prvni tezke veci, posledni lehke). A vadi mi, ze pokladni tim svym zavodem mi to narusuje. Takze v klidu odebiram nejprve namarkovane tezke veci a pak ty lehke, pokud mi to ona sklada na hromadu.
Pokud by se vsichni chovali slusne a vse delali plynule, pak by takove fronty u pokladen ani nebyly. Ale to, jak pokladni zavodi v rychlosti, zbytecne stresuje zakazniky a ti kolikrat panikari pri placeni. Navic dalsi zakaznik treba ani nestihne cely nakup vylozit na pas, takze stejne musi cekat. Proto pak vznikaji ty fronty :think:

Ja za pokladnou delala a nejakeho ostentativniho zpomaleni bych si stejne nevsimla. Tak snad staci rict, at jede pomaleji, ne?
Jestli rychlost sledujou netusim. Za me to nebylo. Nebo mi to nerekli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
20.1.20 13:45

Jo tohle delaji v Lidlu ze to projizdi strasne rychle uplne jak o zavod a pritom tam maji jen malinky prostor na odkladani, i kdyz si to do tech tasek nedavam nijsk v klidu a pomalu tak to proste kolikrat nestiham. Ale nevzrusuju se, oni pak musi proste zpomalit pac uz to nema kam dat. Slysela jsem ze jim tu rychlost skenovani meri nebo co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
20.1.20 13:48

Jednu chvilku jsem pracovala, jako pokladní v menším obchodě a co si občas lidí dovolí to je hrůza. Když mi bylo i cca 17, tak v Tescu za kasou. A z vlastní zkušenosti vím, že to občas není fakt sranda, jak si každý pořád myslí.
A kdo vše vždycky slízne? Prodavačka.
Stačila fronta na kase a hned už si šel stěžovat na informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33447
20.1.20 13:55

@Lucie1906 Kam to chodíš nakupovat? Nikdy se mi nestalo, že by na mě někdo koukal co nakupuju, nebo někoho zajímalo množství v košíku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
20.1.20 13:55

@Lucie1906 2500,– je moje běžná cena u týdenního nákupu. Taky jsem teď těhotná (31 tt) a nikdo na mě v Kauflandu nikdy blbě nekoukal. Je pravda, že jezdím autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
20.1.20 14:03
@tini píše:
Mne se treba stalo, ze prodavacka komentovala vysi platby, No to je teda darda apod., taky slo o nakup na dlouhou dobu a i obleceni detem a taky jsem se stydela, misto abych se nejak prsila

To se mi taky jednou stalo. Měla jsem větší nákup před synovoi oslavou narozenin, vše vždy peču a chystám sama, takže oproti běžnému nákupu suroviny navíc. Cena asi okolo 3000 a prodavačka si nedopustila něco v tom smyslu:" To je teda nákup."

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
20.1.20 14:05
@Baba píše:
Ja za pokladnou delala a nejakeho ostentativniho zpomaleni bych si stejne nevsimla. Tak snad staci rict, at jede pomaleji, ne?
Jestli rychlost sledujou netusim. Za me to nebylo. Nebo mi to nerekli :D

Nestíhám u nás v Kauflandu. Mají miniaturní odkládací prostor a než stihnu vyskladat z košíku na pás nákup na týden pro pětičlennou rodinu, tak ona už nemá kam dávat to naskenovane zboží. Já fakt dělám, co můžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.20 16:36

Ovoce, zelenina, maso, mléko, jogurty, pití, těstoviny, rýže, olej, šťávy,… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13102
1.3.20 18:22

Ač s víc jak měsíčním zpožděním, odpovím, proč pokladní rychle pípa zboží. Musí. Jsou dané limity vedením. Jak rychlost sjenu, počet skenovaných věcí, tak prodlení mezi Aleny Dostávají pak i vynadáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22858
3.3.20 08:49
@lucka_mac píše:
Nestíhám u nás v Kauflandu. Mají miniaturní odkládací prostor a než stihnu vyskladat z košíku na pás nákup na týden pro pětičlennou rodinu, tak ona už nemá kam dávat to naskenovane zboží. Já fakt dělám, co můžu.

Mě teď vyhovují v Kauflandu ty scannery, hned vím, kolik mě stojí nákup, žádná fronta u kasy a je to hned.Fakr super nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
3.3.20 09:06
@lucynka25 píše:
Mě teď vyhovují v Kauflandu ty scannery, hned vím, kolik mě stojí nákup, žádná fronta u kasy a je to hned.Fakr super nápad :palec:

Scannery jsou super věc. S nimi nakupuji v Globuse. Pokud jedu s dětmi, tak ani nikam jinam nechodím. Všechno si napípám, vidím cenu a hned pak platím. Žádné vyskládávání nákupu na pás a skládání zpátky. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22858
3.3.20 10:10

@lucka_mac jediný co mi štve, že když si něco rozmyslím, není cesty zpět :lol:
Nebo možná to jde vymazat, ale nezkoušela jsem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
3.3.20 11:16
@lucynka25 píše:
@lucka_mac jediný co mi štve, že když si něco rozmyslím, není cesty zpět :lol:
Nebo možná to jde vymazat, ale nezkoušela jsem :nevim:

V Kauflandu u nás ještě nemají, ale v Globuse to Jde normálně vymazat. Dáš odstranit a znova naskenuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák