Věříte ovulačním testům?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17359
25.7.10 08:34

marry, ak mas taky nenatahovaci, tak ovulka moze byt kludne aj dnes.

ale asi sa vazne vykasli na ovu testy, normalne funguju tak, ze postupne tmavnu v priebehu niekolkych dni a potom su pozitivne.
ale niektore kocky to maju tak, ze im ta hladina proste vystreli zo dna na den.

radsej sa riad tym hlienikom :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
25.7.10 08:37

wiola

Wiolla píše:
soldi píše:
wiola, sme boli na dovolenke, tak vobec netusim, viem, ze mam lutealnu fazu 14 dni, s tym, ze zacnem tak dva dni pred ms klesat. 36,9 je moja poovu teplota.
ovu mohla byt este ten posledny den nemerania, ale to bol zase sexik rano aj s orgazmikom, takze mozno to vyslo. a mozno nie :-P

sa mi este len telo dava dokopy po brani antiky.

keby si chcela zase zacat merat, tak rada pomozem :srdce:

Teplotu máš stále hodně vysoko, já bych to viděla nadějně i když byl páteční test negativní. A neboj zákony schválnosti platí vždy! :mrgreen: Btw, v tvém profilu pb znamená Povážská Bystrica?

OT: Co znamená ta mega dlouhá první tabulka Chart Overlay?

no, teplotu mam veru dost vysoko, moja normalna po ovu je 36,9.
piatkovy test bol negativny- myslim si, ze vo stvrtok v noci bolo uhniezdenie- mala som taky velmi silny a kratky krc v podbrusku, v piatok vyletela teplota a nasledne som mala slabe spinenie. ale to moze byt len nejaka haluz :nevim:

a ano, pb je povaszka bystrica, preco? poznas? :srdce:

a chart overlay je taka dlha kvoli prvemu nameranemu cyklu, kde som mala ovu az na 42 dc- holt, telo sa dava dokopy po antike :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
25.7.10 08:54

soldi takže ted to znamená že teprve bude ta ovulace?ja myslela že už jako ve mně probíhá :nevim: takže až se to natáhne je ovulace?I když ono už je to jedno jestli dnes nebo zítra když to budem dělat dnes :lol:
http://vimjak.cz/…era-nebo-syn
toto sem četla o tom plození syna jsem opravdu zvědavá zda je to teda pravda :nevim:
soldi ty zítra ráno testuj…já měla špinění kapku a byla jsem těhule!!!!! to je nadějné :palec:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
25.7.10 08:56

mám prostě ten poslední obrázek kapička která je natahuje jako ne uplně do uzká…To jsem napjatá teda po kolika dnech to zas dostanu :cert:

• Citovat
  • Upravit
17359
25.7.10 09:01

marry, vyzera zaujimavo ta metoda, ale moc tomu neverim. keby to bolo take jednoduche, tak by asi ludia neplatili tazke peniaze za jonasove vypocty, ci vyber spermie pri isci. :nevim:

a co sa tyka vytoku, niekto ma viac natahovaci, niekto menej, ale ten pravy plodny je taky klizky, nerobi gulicku.

ale je priesvitny ten co mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
25.7.10 09:25

jojo je to taková bezbarvá bílá tekutina jako voda…tak to vypadá a utvoří to takovou kuličku která se dá natahovat ale uplně natáhnout se nedá…No uvidíme zda je to fakt pravda na pohlaví, ale mně je to už jedno hlavně abychom měli 2 zdravý děti a třeba manžela přemluvím na třetího chlapečka :lol:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
25.7.10 09:27

toto je ono z toho obrázky přesně toto mám…Tak uvidíme zda teda budou dnes 2 čárky a nebo zda se to bude i třeba natahovat dá se to mín natáhnout pak to splaskne.

• Citovat
  • Upravit
Marry11
25.7.10 09:32

tak dá se to tak pár milimetrů natáhnout aniž by to prasklo a bylo to tam zas a to jsem byla už snad 5× na záchod+ a už jsem i po koupeli.

• Citovat
  • Upravit
8911
25.7.10 11:20

Marry - nenapínej nás, už to testni a napiš výsledek. :-)

Soldi - ne pb neznám, já jsem jen zvědavá, kam ta moje „písmenka“ až letí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
25.7.10 11:36

Mery

Mě ty testy tedy docela pomohly. Před testováním 6 měsíců ne a ne otěhotnět . Pak jsem vyhmátla ovulaci a hned za 14dní jsem měla pozitivní test. Příští léto se chci začít snažit tak aspon vím jak na to. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
25.7.10 11:51

no mohu testovat až kolem 16 té hodinky :poblion: :-? musím vydret stále sleduju hlen a stále to stejný no jsem napjatá jak kšandy zda to fakt bude pozitivní :lol: takto to už poznám jak poznat ovulku bez testíku :palec: Jinak já bych byla ráda kdyby to vyšlo ale asi na poprvé neotěhotním ani za prase :lol:

• Citovat
  • Upravit
8911
25.7.10 12:12
Marry11 píše:
no mohu testovat až kolem 16 té hodinky :poblion: :-?

A jooo. Já zapomněla, že testuješ až odpoledne. Já to nedělala přesně ve stejnou hodinu (i když to tam píšou), ale určitě je to lepší, tak ještě vydrž.

stále sleduju hlen a stále to stejný

Moc to nepřeháněj, ať nejsi moc vystresovaná. :wink: Za sebe musím říct, že jsem ten hlen poznala málo kdy, někdy jsem měla pocit, že ten správný vůbec nebyl (i když ovulace ano). A čípek pro měl byl úplně španělská vesnice (jako kdy je tvrdý a vystouplý a kdy měkky a zkrácený), to jsem taky nikdy nepoznala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
25.7.10 12:31

každopadně břicho mně přestalo bolet bolelo mně teda 8,9.10 tý den trošku dnes po bolesti ani památky :palec: no jsem uplně napjatá bylo by to skvělý vědět že jsme pro to udělali maximum :lol:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
25.7.10 16:04

wiala tak tam m8m zase ducha :think: ale zdá se mně že ovu nastane kvůli tomu obrázku z toho článku furt to mááááám tak kvůlii tomu si myslím, ještě mám 2 poslední testy ale už si myslím že 11tý den se musíme trefit, kvůil tomu hlenu :think: no ale já sem doufala že dnes bude čárka jak vyšitá :cert:

• Citovat
  • Upravit
8911
25.7.10 20:35

Marry, já mám doma ovulační testy Comfort. Když krabičku otočím z druhé strany, tak tam je tabulka, ve které jsou uvedeny různé délky cyklů a k nim doporučené DC, od kdy začít testovat. U cyklu průměrně dlouhého 28 dní je doporučen začátek testování 13DC.

Proč si myslíš, že bys měla mít ovulaci 11DC? Kvůli předchozímu krátkému cyklu, který byl výjimka? Nebo kvůli hlenu? Nebo pobolíbání břicha či špinění, které může být libovolně dlouhé, ale také s ovulací vůbec nemusí souvist, spíše se srovnáváním se těla po antikoncepci?

Já to vidím tak, že se k ovulaci blížíš. Proužky na ovu testu jsou slabé, hlen začíná být natahovací, ale ještě to není ono. Ovulace bude v následujících 5 dnech (12-16DC).

Pokud nechceš manžela úplně zničit, tak bych dneska dala pauzu (pokud byl sex včera) a sexovala až zase zítra. Nic neprošvihneš. Otěhotnět můžeš i 1 den po ovulaci, pokud by náhodou tato byla dnes v noci (jako že spíš ne, podle mě bude později). Ještě jeden tejden každý den to nemůžete vydržet… :mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí