Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hanikely39 hlídej si ovulaci, kdy ji máš, ať to nepromarnite.
@belladonna já tomu moc nevěřím zkoušela jsem ovu testy, ale jeden den dvě čárky druhy den jedna a přitom měla být ovulace tak nevím. Podle teploty je to blbost a nestíhám to tak už nevím jak jinak to poznat
@hanikely39 píše:
@belladonna já tomu moc nevěřím zkoušela jsem ovu testy, ale jeden den dvě čárky druhy den jedna a přitom měla být ovulace tak nevím. Podle teploty je to blbost a nestíhám to tak už nevím jak jinak to poznat
Testy většinou fungují. Však kup testy, pouzivej dle návodu, každý den po menses. Uvidís, jak test postupně třeba během tří dnů sílí, když je nejsilnější do 42 hodin by měla být ovulace. Po roce jít na gyndu, pokud je ti přes 35 let, šla bych hned.
@hanikely39 to tezko rict, me pres ms vetsinou boli prsa.Sex ob den a ovulaci neprosvihnete, ale jestli to vyjde ti nikdo nerekne
Ovu sem měla mít podle aplikace dnes 2.1. Ale včera mi vyšel test negativní na ovu a sex byl 30.12. hlen byl včera mokrý a čirí a táhl se tak nevím ![]()
@hanikely39 mne to podle aplikace nevychazi, to bys musela mit pravidelnou ms na den
@hanikely39 píše:
Ovu sem měla mít podle aplikace dnes 2.1. Ale včera mi vyšel test negativní na ovu a sex byl 30.12. hlen byl včera mokrý a čirí a táhl se tak nevím
Jen na aplikaci se dívat nemůžeš.