Věrní muži

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10287
27.5.17 22:17

@Aenne ale já nepsala o sebevědomí ve smyslu jak moc člověk zná svoji cenu, jak moc si sám sebe váží, jak moc dobrý pocit ze sebe má. Mluvím o sebevědomí ve směru jak druhého znáš, jak moc umíš odhadnout jeho chování, jak moc víš, že on by nikdy.
Takových sebevědomých jsou plné kanceláře rozvodových právníků a čekáren psychologů. Tak jako člověk nemůže žít se stihomamem, tak stejně tak nemůže fungovat s tímhle pseudo psychologickým přesvědčením, že on přeci ví. S nevěrou je to jako se smrtí, nezavírat před ní oči a dělat, že se mě to netýká není cesta jak vyváznout.
V případě nevěry, pokud by někdo po dejme tomu 40 letech společného života řekne, od doby co jsem poznal svou ženu/muže už nikdo jiný nebyl, smeknu klobouk. Bude to opravdu mít váhu, ale pokud mi to řekne někdo, kdo je s někým "pár " let no tak to tedy hodně štěstí. Jen bych ten nosánek dala trochu níž, protože oprašovat hvězdy není potřeba, jednou stejně spadnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
27.5.17 22:29

@Inaris :palec: přesně tak, provalí se jen co dovolíme aby se provalilo, ať už vědomě nebo nevědomky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
27.5.17 22:37
@bozska-mrcha píše:
@Inaris :palec: přesně tak, provalí se jen co dovolíme aby se provalilo, ať už vědomě nebo nevědomky.

to určitě ne ;)jelikož v té chvíli na vás defacto nezaleží, si myslím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
27.5.17 23:00
@Inaris píše:
Vysvětli. :)

nemyslím si, že pokud, člověk navštívil nějakým způsobem bordel, tak manželky jako racionální figurky v tom mají nějaký podíl, jelikož jde o potěšení člověka. A tak mi to bylo taky řečeno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
27.5.17 23:02
@Cosmopol píše: …
Sorry za to vecny vykani, ja se toho proste nemohu zbavit.

Tak jestli kurvičkám tykáš, nevím jestli to mám považovat za poctu nebo urážku? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
27.5.17 23:15
@ontario7 píše:
nemyslím si, že pokud, člověk navštívil nějakým způsobem bordel, tak manželky jako racionální figurky v tom mají nějaký podíl, jelikož jde o potěšení člověka. A tak mi to bylo taky řečeno ;)

Tak zase na druhou stranu, nějaké takové častější potěšení asi taky musí dost lézt do peněz? Pokud to má být na úrovni, o které píše Cosmo, tak nejlevnější to zrovna nebude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
27.5.17 23:22
@Inaris píše: :D :D Musím se smát formulaci „pokud, člověk navštívil nějakým způsobem bordel“… :D Jakým asi způsobem se dá bordel navštívit? :D kromě toho, že tam chlap prostě vejde dveřmi…

nejde o to jakým způsobem, ale proč :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
27.5.17 23:26
@Gnaar píše:
Tak zase na druhou stranu, nějaké takové častější potěšení asi taky musí dost lézt do peněz? Pokud to má být na úrovni, o které píše Cosmo, tak nejlevnější to zrovna nebude?

no anoo, místní domorodci vynechají nedělní akci v kaufu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76046
27.5.17 23:50
@Gnaar píše:

Vždyť taky psal, že jeho výpady za mimomanzelskym sexem bohužel nejsou tak časté, jak si možná myslíme a jak on by si zřejmě přál. Nasporovat na společnici na jakes takes úrovni par let trvá. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
28.5.17 06:27
@ontario7 píše:
no anoo, místní domorodci vynechají nedělní akci v kaufu :mrgreen:

A v bordelu slevové akce nemají? Nebo alespoň nějakou permici? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
28.5.17 06:36

Tvl, asi jsem se dal na špatné zaměstnání :mrgreen:

http://tn.nova.cz/…-000-kc.html

ale dá se i ušetřit: :mrgreen:

http://www.extra.cz/…-nepochopite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
28.5.17 06:45

Myslite, ze maji kurvy vouchery ve slevomatu, ju??? :mrgreen:
Jinak ja nejsem ve strehu, proste partnerovi verim. Stojim nohama na zemi a nezaviram pred neverou oci, ale vychazim z toho, ze se s chlapem milujeme a verime si. A dokud bych na neveru neprisla, preventivne ho podezirat nebudu…

• Citovat
  • Upravit
7250
28.5.17 08:05
@káťa píše:
Myslite, ze maji kurvy vouchery ve slevomatu, ju??? :mrgreen:
Jinak ja nejsem ve strehu, proste partnerovi verim. Stojim nohama na zemi a nezaviram pred neverou oci, ale vychazim z toho, ze se s chlapem milujeme a verime si. A dokud bych na neveru neprisla, preventivne ho podezirat nebudu…

milovat a verit si nema s neverou nic spolecnyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
28.5.17 08:18

Verit si a nevera nemaji nic spolecneho???
Vzdyt i zaklad slova je stejny. Partnerovi verim ( tj. duveruji mu ve vsem, vcetne vernosti). Pokud se v nem spletu a spalim se, tak to budu resit pak. Preventivne a predem ho podezirat nebudu, nemam k tomu duvod, verim mu.

• Citovat
  • Upravit
106906
28.5.17 08:37
@Bůča píše:
milovat a verit si nema s neverou nic spolecnyho.

Jak to? Vždyť přece chlapi často říkají..přece mi věris ne :D?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí