Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ale to kurveni se je
to zas jo
a zjistit to u myho chlapa, vezmu nuzky a fiknu mu ho a necham vypreparovat ![]()
@Venetia píše:
@BůčaAenne mi uz dlouho pripada jako zvestovatel spravnych postoju a nazoru.
A kdo to ma jinak, neco s nim neni v poradku. Zbytecne reagovat, pokud nechcete cist dalsi elaborat.
jojo uz jsem zjistila.
ale ja to nemyslela blbe, nebo jako rypani. jen takovej muj postreh.
@Cosmopol Mému otci též celý život testosteron nescházel a podle toho také žil. Myslel si, že to nikdo o něm neví, manželka, děti, příbuzní. Jen se o tom tiše mlčelo, ale věděli to všichni v naší rodině, máma se trápila a postupem času svůj smutek utápěla v alkoholu. Čím jsem byla jako dítě starší a starší, tím jsem se více za něj styděla a vnitřně ho za jeho chování nenáviděla. Po odchodu nás dětí z domova se rodiče na popud mamky rozvedli. Tam někde si uvědomil, že ztratil to nejcennější co měl, co svým chováním zničil jednou provždy a že za peníze si lze koupit pouze něco! Nikdy jsem mu neodpustila.
Možná si myslíš, že o Tvém sexuální koníčku nikdo neví, ale všude jsou lidé a mnohdy někdo vidí až za roh. Abys nebyl jednou nemile překvapen.
@Aenne píše:
Vždyť já znám tvé názory, jsou uplne protichodné s mojími…je mi jasné, že si ti nelíbi.
Pokud by se ti moje názory začali líbit a taky lidem z tvé skupiny, tak pak teprv bych se začala znepokojovat, že se mnou něco není v pořádku…Dokud se moje názory tobě a tvé skupine nelíbí, tak je vše v nejlepším pořádku, vše je tak, jak má být, mužeme být klidní
@Jedna babička Aby to nakonec nebylo tak, že všichni, včetně domovnice a babky z trafiky, o tom vědí a klepou si na čelo a jediný Cosmo si myslí, že vše dokonale tají?
Ale já si spíš myslím, že nás ten Cosmo tak trošku krmí…?
@Bůča v tomhle případě jde hlavně o ty děti. Ty k tomu přijdou jak?
@adam75 píše:
@Bůča v tomhle případě jde hlavně o ty děti. Ty k tomu přijdou jak?
no budou se s tim prat celej zivot ![]()
@Aenne no neni to tak davno cos psala, ze se ti libi, ze si na nic nehraju a jsem statecna. takze jsi nazor zmenila. ![]()
@Gnaar Je to zcela možné, že to všichni vědí. On bude asi Cosmo finančně za vodou a myslí si, že penězmi si koupí vše a všechny. I můj táta si to myslel. Těžce se to vše obrátilo proti němu. A jeho styl života měl nedozírné následky na další můj život. Konkrétně to bylo, že jsem na všechny chlapi automaticky nahlížela jako na děvkaře a teprve postupem mých odžitých let a zejména díky trpělivosti mého muže jsem se přesvědčila, že jsou chlapi, kteří neběhají za lehkými ženami a rodina je pro ně skutečně to jediné, pro co žijí a hlavně žít chtějí. Jako dnes vidím tu otcovu komedii, ty jeho proslovy o rodině, toleranci, důvěře a lásce, a přitom jsme všichni věděli, že chodí souložit někam jinam. A mámina závislost, ze které se nikdy nedostala, kdy na mě v delíriu řvala, táhni si za tatínkem a těma jeho kurvami… Tak takové dětství bych milému zlatému panáčkovi Cosmovi přála, aby věděl, co může jeho sexuální koníček také způsobit, jak to taky může vypadat z té druhé strany!
@Jedna babička píše:
@Gnaar Je to zcela možné, že to všichni vědí. On bude asi Cosmo finančně za vodou a myslí si, že penězmi si koupí vše a všechny. I můj táta si to myslel. Těžce se to vše obrátilo proti němu. A jeho styl života měl nedozírné následky na další můj život. Konkrétně to bylo, že jsem na všechny chlapi automaticky nahlížela jako na děvkaře a teprve postupem mých odžitých let a zejména díky trpělivosti mého muže jsem se přesvědčila, že jsou chlapi, kteří neběhají za lehkými ženami a rodina je pro ně skutečně to jediné, pro co žijí a hlavně žít chtějí. Jako dnes vidím tu otcovu komedii, ty jeho proslovy o rodině, toleranci, důvěře a lásce, a přitom jsme všichni věděli, že chodí souložit někam jinam. A mámina závislost, ze které se nikdy nedostala, kdy na mě v delíriu řvala, táhni si za tatínkem a těma jeho kurvami… Tak takové dětství bych milému zlatému panáčkovi Cosmovi přála, aby věděl, co může jeho sexuální koníček také způsobit, jak to taky může vypadat z té druhé strany!
zazila jsem neco dosti podobnyho ![]()
@Jedna babička ale o chlapech si myslim, ze jsou skoro vsichni devkari tak nejak porad.
@Aenne @Bůča Asi budu nyní strašně zlá, ale milému Cosmovi bych to ze srdce přála, aby to na něj prasklo a rodina se od něj odvrátila. Pak bych teprve pochopil spousty věcí.
Věrnost
fyzická
no pokud je protějšek impotent či frigidní, tak na pohodu. Mentální.. no pokud protějšek není debilní, malicherný a neskáče kvůli každé blbině metr vysoko, tak ano, lze být věrný celý zbytek života
To ja mu zas nepreju. jeho volba, jeho zivot. myslet si muzu co chci, ale to je uplne jedno, co si mysli nejakej cizi clovek. on se s tim nesveril, ze by mel vycitky nebo tak. spis aby se asi pochlubil. podle nej to delaj vsichni a zije se mu tak fajn.
@Bůča Taky jsem si to myslela a byla tím vším strašně ovlivněná. Dalo to strašně práce se o tohoto názoru odprostit, spousty času strávenou vlastní psychohygienou, pomoc a trpělivost mému skvělého mužského. Svému otci nikdy neodpustím, že mi jako jediné dceři dal do života takovýto vzorec chování. Mému muži jsem naopak vděčná za to, že svým chováním dal pozitivní vzorec chování našim dcerám pro jejich další partnerský život.
Držím moc palečky, abys i Ty našla někoho, kdo Ti pomůže onu bariéru z dětství překonat.