Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bůča píše:
nebud zlanez 2 gumy, to bych si radsi vyhonila
A zkusily jste to někdy? - Teď myslím technicky…
![]()
EDIT: cit úúúplně v čudu ![]()
@Venetia píše:
to si taky nedovedu představit… to je snad placená služba pro chlapa, proč by on měl dělat dobře prostitutce?
pze rad lize. doma mu to mlada treba nedopreje (ja to taky nemusim, mela bych se nad sebou zamyslet
).
@M_Vladim píše:
A zkusily jste to někdy? - Teď myslím technicky…![]()
![]()
EDIT: cit úúúplně v čudu
praaave
nebo ty gumy durex extra safe
to ten chlap nemuze nic citit ![]()
@vonajebohyne píše:
Pro me treba take, ale je spousta zen, ktere si potrpi spis na petting nebo oral a delka pro ne zase tak dulezita neni (pokud to neni 10 cm atd.).
no právě..každá jsme na něco jiného..to by si to ten chlap musel zjistit předem a to by se mu třeba u mně nepodařilo ![]()
@M_Vladim píše:
Dlouholetá milenka zavání trvalým vztahem. A to my už máme doma…Jedině ta kamarádka.
P. S.:Dělám teď advocatus diavoliPříspěvek upraven 24.05.17 v 14:46
a co té kamarádce nabizíš z té sexuální oblasti? Nějak mi to u tebe není jasné.
@Bůča píše:
pze rad lize. doma mu to mlada treba nedopreje (ja to taky nemusim, mela bych se nad sebou zamyslet).
Já nevěřím, že zrovna tohle by chlapovi tak chybělo, že by šel vylizovat prostitutky…opačně ano
@Venetia píše:
Já nevěřím, že zrovna tohle by chlapovi tak chybělo, že by šel vylizovat prostitutky…opačně ano
Přítel to má rád, ale že by šel kvůli tomu do bordelu a ještě si prostitutku potáhl igelitem, tomu moc nevěřím ![]()
@free333 píše:
Přítel to má rád, ale že by šel kvůli tomu do bordelu a ještě si prostitutku potáhl igelitem, tomu moc nevěřím
http://www.nornik.net/debata/
![]()
varovani: po precteni ztratite iluze o chlapech ![]()
@Bůča píše:![]()
no ja tomu verim. po tom, co jsem procetla par stranek diskuzi na nornicich
to by clovek blil. resili tam i spatne umytou pr.del tapiny. ze prej smrdela. co ji asi tak delali, kdyz mohli napsat, ze mela blbe umytou pr.del?
![]()
![]()
![]()
![]()
Nevím, možná si hráli na doktora ![]()
No, já být ten zákazník, tak si tu prostitutku v rámci předehry vykoupu, když to tam tedy není zvykem a neřeším to pak na internetu ![]()
@free333 píše:
Nevím, možná si hráli na doktora
No, já být ten zákazník, tak si tu prostitutku v rámci předehry vykoupu, když to tam tedy není zvykem a neřeším to pak na internetu
chlapi takhle neuvazujou
oni si tam sdelujou, kde to je nejlepsi a kde to stoji za houno. ![]()
@Bůča píše:
chlapi takhle neuvazujouoni si tam sdelujou, kde to je nejlepsi a kde to stoji za houno.
já si ted chystám v práci chlebíčky na svačinu, tak si to přečtu až po jídle, aby mě nepřešla chut! ![]()
@free333 píše:
já si ted chystám v práci chlebíčky na svačinu, tak si to přečtu až po jídle, aby mě nepřešla chut!
to dobre delas
strasnej ekl to je ![]()
@Venetia píše:
a co té kamarádce nabizíš z té sexuální oblasti? Nějak mi to u tebe není jasné.
Co by u mě jako mělo být jasné? Reagoval jsem už dříve se stejnou věcí. Kamarádka je prostě kamarádka.
…Když mi něco nesedí
Dělám si službu medvědí… ![]()