Věrní muži

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37292
24.5.17 14:45
@Bůča píše:
nebud zla :mrgreen: nez 2 gumy, to bych si radsi vyhonila :mrgreen:

A zkusily jste to někdy? - Teď myslím technicky… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
EDIT: cit úúúplně v čudu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
24.5.17 14:51
@Venetia píše:
to si taky nedovedu představit… to je snad placená služba pro chlapa, proč by on měl dělat dobře prostitutce?

pze rad lize. doma mu to mlada treba nedopreje (ja to taky nemusim, mela bych se nad sebou zamyslet :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
24.5.17 14:52
@M_Vladim píše:
A zkusily jste to někdy? - Teď myslím technicky… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
EDIT: cit úúúplně v čudu 8o

praaave :mrgreen: nebo ty gumy durex extra safe 8o to ten chlap nemuze nic citit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
24.5.17 14:54

Ja si nemuzu pomoct, ale ja ty gumy tak rada nasazuju :dance: :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106439
24.5.17 15:18
@vonajebohyne píše:
Pro me treba take ;), ale je spousta zen, ktere si potrpi spis na petting nebo oral a delka pro ne zase tak dulezita neni (pokud to neni 10 cm atd.).

no právě..každá jsme na něco jiného..to by si to ten chlap musel zjistit předem a to by se mu třeba u mně nepodařilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106439
24.5.17 15:20
@M_Vladim píše:
Dlouholetá milenka zavání trvalým vztahem. A to my už máme doma… ;) Jedině ta kamarádka. :*
P. S.:Dělám teď advocatus diavoli :jazyk:Příspěvek upraven 24.05.17 v 14:46

a co té kamarádce nabizíš z té sexuální oblasti? Nějak mi to u tebe není jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106439
24.5.17 15:21
@Bůča píše:
pze rad lize. doma mu to mlada treba nedopreje (ja to taky nemusim, mela bych se nad sebou zamyslet :mrgreen: ).

Já nevěřím, že zrovna tohle by chlapovi tak chybělo, že by šel vylizovat prostitutky…opačně ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
24.5.17 15:28
@Venetia píše:
Já nevěřím, že zrovna tohle by chlapovi tak chybělo, že by šel vylizovat prostitutky…opačně ano

Přítel to má rád, ale že by šel kvůli tomu do bordelu a ještě si prostitutku potáhl igelitem, tomu moc nevěřím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
24.5.17 15:42
@free333 píše:
Přítel to má rád, ale že by šel kvůli tomu do bordelu a ještě si prostitutku potáhl igelitem, tomu moc nevěřím :D
:mrgreen: :lol: no ja tomu verim. po tom, co jsem procetla par stranek diskuzi na nornicich :mrgreen: to by clovek blil. resili tam i spatne umytou pr.del tapiny. ze prej smrdela. co ji asi tak delali, kdyz mohli napsat, ze mela blbe umytou pr.del? :mrgreen: :lol: :poblion: :poblion: :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
24.5.17 15:43

http://www.nornik.net/debata/ :pankac: :pankac: :pankac:
varovani: po precteni ztratite iluze o chlapech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
24.5.17 15:47
@Bůča píše: :mrgreen: :lol: no ja tomu verim. po tom, co jsem procetla par stranek diskuzi na nornicich :mrgreen: to by clovek blil. resili tam i spatne umytou pr.del tapiny. ze prej smrdela. co ji asi tak delali, kdyz mohli napsat, ze mela blbe umytou pr.del? :mrgreen: :lol: :poblion: :poblion: :poblion:

Nevím, možná si hráli na doktora :)
No, já být ten zákazník, tak si tu prostitutku v rámci předehry vykoupu, když to tam tedy není zvykem a neřeším to pak na internetu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
24.5.17 15:49
@free333 píše:
Nevím, možná si hráli na doktora :)
No, já být ten zákazník, tak si tu prostitutku v rámci předehry vykoupu, když to tam tedy není zvykem a neřeším to pak na internetu :nevim:

chlapi takhle neuvazujou :mrgreen: oni si tam sdelujou, kde to je nejlepsi a kde to stoji za houno. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
24.5.17 15:51
@Bůča píše:
chlapi takhle neuvazujou :mrgreen: oni si tam sdelujou, kde to je nejlepsi a kde to stoji za houno. :nevim:

já si ted chystám v práci chlebíčky na svačinu, tak si to přečtu až po jídle, aby mě nepřešla chut! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
24.5.17 15:52
@free333 píše:
já si ted chystám v práci chlebíčky na svačinu, tak si to přečtu až po jídle, aby mě nepřešla chut! :D

to dobre delas :palec: strasnej ekl to je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37292
24.5.17 15:55
@Venetia píše:
a co té kamarádce nabizíš z té sexuální oblasti? Nějak mi to u tebe není jasné.

Co by u mě jako mělo být jasné? Reagoval jsem už dříve se stejnou věcí. Kamarádka je prostě kamarádka. :mrgreen:…Když mi něco nesedí
Dělám si službu medvědí… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria