Věrní muži

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1571
23.5.17 21:39
@Alinal píše:
@Cosmopol Jen se zeptám - co dlouhodobý milenecký vztah Tvé ženy - vadil by Ti? Nebo bys jí ho dopřál. Protože co si budeme povídat, my ženy spíš pěstujeme dlouhodobé vztahy ;). Vše za za předpokladu, že by neplánovala rozvracet rodinu a doma by sex normálně fungoval.

Ano. To by mi vadilo velmi.

Tak jako nemam velky problem s neverou sexualni, tak mam docela velky problem s neverou vztahovou. Navic moc neverim na to, ze zeny dokazou jasne oddelit vztah a sex.

Co by mi ale treba nevadilo by bylo to, pokud bysme meli par, se kterym bysme se vzajemne sexualne setkavali a manzelka by si obcas prilezitostne zasexovala jenom s nim (kdyz bych byl treba nekde dlouhodbe pryc). Ale chtel bych, aby mi o tom vzdycky rekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
23.5.17 21:40
@Cosmopol píše:
Nad dopisy divaku (odpoved na par polozenych dotazu):

Manzelsky sex:
ANO. Myslim, ze frekvence a kvalita bude mirne (ale fakt asi jen mirne) nad prumerem paru v nasem veku (ja ponekud pokrocilejsi ctyricatnik / manzelka ctyricitka zacatecnice). Rikam to proto, ze manzelka cas od casu prijde s tim, ze nejaka jeji kamaradka si stezuje, ze ten jeji uz s ni vubec nechce spat. Tak na tom asi nejsme tak spatne.

Tema placeneho sexu:
Jednak musim podotknout, ze v mem uvodnim prispevku, kde jsem komentoval nevery mne a mych pratel, to bylo formulovano takto: „…dnes uz v drtive vetsine pripadu placeny sex.“ Z cehoz plyne, ze ne u kazdeho a ne pokazde jde o sex placeny. Navic zijeme v dobe sdilene ekonomiky a ty obchodni modely se dost zmenily. Doby poulicnich stetek a devadesatkovejch bordelu jsou pryc. Ale ja tu asi nechci posunovat tu diskusi jeste dal od puvodniho tematu. Ale tema je to strasne zajimave a ja v teto oblasti zazil velice interesantni pribehy. Jeden priklad za vsechny: sexualne nesmirne apetentni manazerka, ktera s vedomim sveho manzela provozovala jako hobby sexualni sluzby nekolika malo stalym „znamym“ (tak jsem ji poznal ja). Bavilo ji to natolik, ze nakonec sekla s manazerovanim a dotahla to na luxusni spolecnici v pomerne vysokem cenovem segmentu (…ale tam uz to bylo beze mne).

Docela by mne bavilo zalozit o tom samostatne tema, pribehy tech zen jsou casto dost zajimave, ale na webu pro maminky by to asi bylo trochu pres caru.

Tak ti nevím, ale čím víc píšeš, tím větší chuť mám říkat Ti ne Cosmopol, ale Hans Christian Andersen :mrgreen: Takový příběhy vysoce postavených menežerů, to je tak žrádlo pro slabomyslné nanynky… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
23.5.17 21:42
@Alinal píše:
@Cosmopol Jen se zeptám - co dlouhodobý milenecký vztah Tvé ženy - vadil by Ti, nebo bys jí ho dopřál? Protože co si budeme povídat, my ženy spíš pěstujeme dlouhodobé vztahy ;). Vše za za předpokladu, že by neplánovala rozvracet rodinu a doma by sex normálně fungoval.Příspěvek upraven 23.05.17 v 21:35

O tom už psal, že by to byl problém a když už by na to došlo, nechtěl by o tom vědět (už jsem se ptal včera na to samé)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
23.5.17 21:46
@Cosmopol píše: …10 let jsem byl verny, jsem s tim prestal a pak jsem byl zase jeste skoro jeden dalsi rok verny, kdyz byla manzelka tehotna. Cili ja to taky dokazu, ale ja NECHCI.

Takže udeřila krize středního věku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6006
23.5.17 21:46

@Gnaar Aha, já myslela, že jste se bavili obecně o nevěře manželky (bez toho, abyste specifikovali jestli jde o dlouhodobý vztah nebo nárazovou nevěru). Ale nečetla jsem nikterak pozorně, takže jsem možná něco přehlédla.

Edit. překlep

Příspěvek upraven 23.05.17 v 21:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
23.5.17 21:47
@Alinal píše:
@Gnaar Aha, já myslela, že jste se bavili obecně o nevěře manželky (bez toho, abyste specifikkovali jestli jde o dlouhodobý vztah nebo nárazovou nevěru). Ale nečetla jsem nikterak pozorně, takže jsem možná něco přehlédla.

Tak dlouhodobý/krátkodobý se asi ani neřešilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
23.5.17 21:49
@Gnaar píše:
Tak ti nevím, ale čím víc píšeš, tím větší chuť mám říkat Ti ne Cosmopol, ale Hans Christian Andersen :mrgreen: Takový příběhy vysoce postavených menežerů, to je tak žrádlo pro slabomyslné nanynky… :mrgreen:
…verte tomu, ze tento svet je fascinujici. Nekdy i ty nejneuveritelnejsi a nejpripitomelejsi scenare, ktere bych, pokud by slo o film, zurive odsoudil jako naprosty skvar, dojdou naplneni ve skutecnem zivote.

Ale je treba hledat! Ptat se, zit, objevovat! Pokud budete sedet doma, zadny podivuhodny pribeh asi nezazijete. Ja jsem moc stastny, ze tech alespon nekolik, ktere jsem mohl prozit na vlastni kuzi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
23.5.17 21:53
@Cosmopol píše: …verte tomu, ze tento svet je fascinujici. Nekdy i ty nejneuveritelnejsi a nejpripitomelejsi scenare, ktere bych, pokud by slo o film, zurive odsoudil jako naprosty skvar, dojdou naplneni ve skutecnem zivote.Ale je treba hledat! Ptat se, zit, objevovat! Pokud budete sedet doma, zadny podivuhodny pribeh asi nezazijete. Ja jsem moc stastny, ze tech alespon nekolik, ktere jsem mohl prozit na vlastni kuzi ;)

Po pravdě řečeno, nemusím zažít všechno a tuhle sféru pekla radši přenechám masochistům :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
23.5.17 21:57
@Gnaar píše:
Takže udeřila krize středního věku?

Kdo vi. Mozna ano. Ale ja mam trochu problem s oznacenim „krize“. Ja jsem se proste odhodlal k nejakemu rozhodnuti a zpetne toho rozhodnuti nelituji. Zazil jsem od te doby mnoho strasne zajimavych pribehu. Ano - pribeh, to je asi to slovo. Rad prozivam pribehy a ty me pribehy jsou navic okoreneny sexem.

Navic se strednim vekem to asi nemelo co do cineni. Bylo mi neco kolem 35.

Mozna to dokonce byla urcita „prevence“ te krize: ja si nyni nepotrebuji nic zpetne dokazovat, nekupuji si silny motocykl ani sportovni auto, nepotrebuji menit manzelku za mladsi model, neprahnu po milence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6006
23.5.17 22:02
@Cosmopol píše:
Ano. To by mi vadilo velmi.

Tak jako nemam velky problem s neverou sexualni, tak mam docela velky problem s neverou vztahovou. Navic moc neverim na to, ze zeny dokazou jasne oddelit vztah a sex.

Co by mi ale treba nevadilo by bylo to, pokud bysme meli par, se kterym bysme se vzajemne sexualne setkavali a manzelka by si obcas prilezitostne zasexovala jenom s nim (kdyz bych byl treba nekde dlouhodbe pryc). Ale chtel bych, aby mi o tom vzdycky rekla.

Problém vidím v tom, že v modelu otevřeného vztahu, který by pro Tebe byl přijatelný, by žena musela uvažovat (alespoň v oblasti sexu) jako chlap (respektive jako Tobě podobní chlapi)- tedy uměla oddělit sex od citů - aby z toho taky něco měla. Pokud by tento předpoklad neplatil, tak bys nenabízel rovnocennou variantu volného vztahu. Je to stejné, jako kdyby Ti (hypoteticky) manželka nabídla, že smíš mít stálou milenku /kamarádku na sex - to by Tě předpokládám také neuspokojilo, protože by to neřešilo Tvůj problém :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
23.5.17 22:10
@Alinal píše:
Problém vidím v tom, že v modelu otevřeného vztahu, který by pro Tebe byl přijatelný, by žena musela uvažovat (alespoň v oblasti sexu) jako chlap (respektive jako Tobě podobní chlapi)- tedy uměla oddělit sex od citů - aby z toho taky něco měla. Pokud by tento předpoklad neplatil, tak bys nenabízel rovnocennou variantu volného vztahu. Je to stejné, jako kdyby Ti (hypoteticky) manželka nabídla, že smíš mít stálou milenku /kamarádku na sex - to by Tě předpokládám také neuspokojilo, protože by to neřešilo Tvůj úproblém :think:.

To je zajimavy pohled: nevim, jestli to spravne chapu. Myslis jako, ze bych mel manzelce, aby to bylo fair, doprat nejen sex, ale i paralelni vztah, protoze to je to, co naplnuje zeny?

Pokud to myslis takhle, tak uz se pohybujeme na strasne tenkem lede. Jednak si nemyslim, ze by nekdo dokazal ukocirovat dva VZTAHY soucasne a jednak si ted (jak nad tim premyslim) uvedomuji, ze tak jako nijak prilis nezarlim na to, pokud by s ni nekdo mel sex, tak bych asi dost zarlil na to, pokud by milovala nekoho jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6006
23.5.17 22:15
@Cosmopol píše:
To je zajimavy pohled: nevim, jestli to spravne chapu. Myslis jako, ze bych mel manzelce, aby to bylo fair, doprat nejen sex, ale i paralelni vztah, protoze to je to, co naplnuje zeny?Pokud to myslis takhle, tak uz se pohybujeme na strasne tenkem lede. Jednak si nemyslim, ze by nekdo dokazal ukocirovat dva VZTAHY soucasne a jednak si ted (jak nad tim premyslim) uvedomuji, ze tak jako nijak prilis nezarlim na to, pokud by s ni nekdo mel sex, tak bych asi dost zarlil na to, pokud by milovala nekoho jineho.

Ano, přesně tak. Záleží pak na nátuře ženy, jestli by šlo o milence v pravém slova smyslu (tedy sex + city) nebo o „kamaráda na sex“ (tj. sex bez lásky /zamilovanosti čistě kvůli kvalitnímu sexu). My ženy totiž jdeme v této oblasti spíš po kvalitě a trvá nám obvykle déle, než se s protějškem sehrajeme tak, aby nám udělal požadovaný počet orgasmů.

Příspěvek upraven 23.05.17 v 22:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
23.5.17 22:24
@pohledmuze píše:
Klicove je tady to slovo kdysi. :mrgreen: Dneska je sex za prachy spolecensky prijatelnejsi. Bezne to delaj vdany zeny, studentky ke skole atd. Taky se uz asi nestoji na ulicich jako kdysi…

Ale prosim tě, to jsou kecy… moc čteš Ona Dnes. Sex za prachy není o nic přijatelnější než kdykoli dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37290
23.5.17 22:32
@Venetia píše:
Tak pokud je v tom nemoc, je to úplně něco jiného.
Tomu zbytku nerozumím.

Jak něco jiného? :nevim: Čím doplníte druhou misku vah? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37290
23.5.17 22:36
@Gnaar píše:
Nějakej chytrej ne? :mrgreen: Závislost na čemkoli má stejné kořeny, na obměnách nezáleží. Gambler gemblí, žrout žere a sériový vrah zabíjí, ale ve výsledku jim jde možná o to samé a to jen o ten pocit?

A nejste trochu pod vlivem? :think: Srovnávat sériového vraha s polovinou mužů? :cert: 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí