Věrní muži

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106439
26.5.17 17:27
@M_Vladim píše: Ženatý už jsem. Nerozebírám. Agituju proti lži, že s tím nejde nic dělat, co šíří především doktoři majíce v zádech pojišťovny, co se do jim do placení nechce. ;)
Jiní se pořád otírají, takže by se na to mohli už konečně…dva-tři. :nevim:
Já chci jen svojí slíbenou libru masa. :mavam: :cert:

uz se na to vykasli..zij s tim co mas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37290
26.5.17 17:37
@Venetia píše:
uz se na to vykasli..zij s tim co mas

Nelze odpustit tomu, kdo o to nežádá. Nejde zapomenout ránu, když vás někdo mlátí. Moje vlajka je pořád na konci stožáru a jentak jí sundat nehodlám. :pankac:
Draco est non dominus meus:ego sum dux :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
26.5.17 18:49

Opet po case kratke shrnuti a reakce. Invektivy, urazky a narazky na muj „potencialni“ zevnejsek (delku prirozeni, hustotu vlasu ci BMI) opet ponecham zcela stranou.

@adam75 píše:
@Cosmopol kamaráde, stačí jedna hysterka a sesype se ti celá rodina. Znám to ze svého okolí, můj zadaný známý takhle sbalil přes seznamku holku, zdála se být úplně normální, VŠ, chytrá, veselá, vyrovnaná, i když trochu introvertka, sranda s ní byla, celkem kočka… párkrát spolu někam vyrazili, asi 2× proběhl sex a on to potom utnul, protože v tom vztahu začínalo být něco víc i z jeho strany.

Nutno dodat, že byl velice opatrný, předem si ji prolustroval, téměř nic jí o sobě neřekl, pouze tolik, co bylo potřeba, aby ji sbalil.

Slečna se ale zřejmě zamilovala a navíc neuměla prohrávat. I z toho velice mála informací ho vystopovala, začala po facebooku a instagramu sledovat jeho pubertální děti a kontaktovat je pod různými přezdívkami, jeho přítelkyni posílala podivné anonymy, brzy měla obšancovanou celou jejich širší rodinu a zjistila, kde všichni bydlí, kam děcka chodí do školy, dokonce jednou mluvila s jeho patnáctiletým synem, jemu posílala domu dárky, jezdila za ním do práce, jednou se dokonce vetřela až k nim do baráku pod záminkou toho, že chce koupit nábytek, který nabízeli na internetovém bazaru :-)

celá rodina v pr…, děti v pr… a to kvůli dvěma pohlavním stykům.

Takže good luck, ať při svých testosteronových záchvatech na podobnou nenarazíš :-)

Příspěvek upraven 24.05.17 v 10:35

Prave proto se jak cert krizi vyhybam dlouhodobejsim aferkam. Kolegyne z prace jsou pro mne NAPROSTE TABU - vsechny naznaky v tomto smeru hned v zarodku potiram ;)

Casy se meni. Dnes zijeme v dobe sdilene ekonomiky a dokonce uz i v dobe sdilene sexuality. Oblast placeneho sexu se promenila a nutno rict, ze rozhodne k lepsimu. S jejimi nejspodnejsimi patry nemam skoro zadne zkusenosti, v klasickem „bordelu“ jsem byl naposledy v 90. letech (jeste jako svobodny, nezadany mladik).

Asi nema cenu pripominat puvabnou stranku „amateri“. Tam se daji pri trose stesti najit drobne perlicky. Nicmene pro me ucely je treba dopredu vyloucit vsechny „nezadane, hledajici“. To smrdi prusvihem. Ale treba takova kategorie „par hleda jeho“, nabizi mnoha prijemna prekvapeni. V kategorii „par nabizi sluzby“ se take da narazit treba i na mlade odvazne studentiky, kteri se mohou ukazat velice inspirativnimi. A tak dale… Po par letech sbirani zkusenosti lze potom v pripade pozitivnich zkusenosti navazat i mirne dlouhodobejsi obchodne-pratelsky vztah.

Nekdo se tu ptal, jestli mne placeny sex uspokojuje. Odpoved: ne vzdy a ne kazdy. Zazil jsem dost placeneho i dost neplaceneho sexu. Ale ten nejlepsi sex, ktery kdy jsem mel moznost zazit, byl shodou okolnosti jeden z tech placenych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
26.5.17 21:19

@Cosmopol nevím, co považuješ za dlouhodobější aférku. Tihle dva se znali asi měsíc, ale klidně by stačily i dvě hodiny. Následné peklo trvalo víc než rok. Normální holka, vysokoškolačka, s dobrou prací, usměvavá. Jestli je zadaná nebo ne, je podle mě úplně jedno, zabouchnout se může tak jako tak a jediný rozdíl je v tom, že místo jedné rodiny jsou zničené dvě. Neřekl jí ani svoje celé jméno, kde pracuje, prostě nic. Prý neví, jak k tomu došlo - jednou ji nechal samotnou na pumpě v autě a došel zaplatit benzín. Dvě minuty, zřejmě mu projela auto a našla tam něco, z čeho ho identifikovala. O zbytek už se postaral strýček Google, obchodní rejstřík a sociální sítě. Vypátrala snad i jeho maturitní vysvědčení, no úplná BIS.

Jestli si myslíš, že existuje prevence, tak neexistuje - prostě Boží mlýny melou :nevim: ten známý zpětně přiznává, že si to prostě zasloužil. On ano, děti a manželka ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
26.5.17 21:25

@adam75 Jen plýtváš časem. Cosmovi se přeci nic takového stát nemůže, ten má v této partii všechno propočítané na 5 tahů (totiž zásunů) dopředu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
26.5.17 21:28
@Gnaar píše:
@adam75 Jen plýtváš časem. Cosmovi se přeci nic takového stát nemůže, ten má v této partii všechno propočítané na 5 tahů (totiž zásunů) dopředu :mrgreen:

Tak právě těmto se to stane v momentě, kdy to nejméně čekají :-) já to nepíšu pro něj, spíš možná jako varování pro ty vnímavější a pro ostatní jako potvrzení, že spravedlnost existuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
26.5.17 21:35
@adam75 píše:
Tak právě těmto se to stane v momentě, kdy to nejméně čekají :-) já to nepíšu pro něj, spíš možná jako varování pro ty vnímavější a pro ostatní jako potvrzení, že spravedlnost existuje…

Na tyhle a podobné žádné varování neplatí, sami si musí rozbít dr.ku :mrgreen:
Můj názor zní: každý kdo úmyslně, cíleně a dlouhodobě podvádí svého partner a/ku je jen ubohej šmejd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37290
26.5.17 21:36
@adam75 píše:
Čekám na ní. :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
26.5.17 21:42

@M_Vladim dočkáš se, neboj :-) :cert: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
26.5.17 21:46
@M_Vladim píše: Čekám na ní. :mrgreen: :mrgreen:

Možná už Tě Bůh potrestal preventivně předem? Akorát Ti to jen ještě nedošlo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
26.5.17 21:53

@Cosmopol chodíš do bordelu?

• Citovat
  • Upravit
37290
26.5.17 22:01
@Gnaar píše:
Možná už Tě Bůh potrestal preventivně předem? Akorát Ti to jen ještě nedošlo? :mrgreen:

Tak to jsem i preventivně už zaplatil. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37290
26.5.17 22:07
@adam75 píše:
@M_Vladim dočkáš se, neboj :-) :cert: :mavam:

Adame, vy samozřejmě nemůžete vědět, že jsem pořád věrný jedné a to mojí manželce a ani jednou jsem jí nepodvedl. :mavam: ;)
Nakonec - tady se to jmenuje Věrní muži, že. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
26.5.17 22:53

@M_Vladim v tom není rozdíl, Boží mlýny jsou jednom jedny - dobré činy odmění, špatné potrestají :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
27.5.17 07:36
@Gnaar píše:
@adam75 Jen plýtváš časem. Cosmovi se přeci nic takového stát nemůže, ten má v této partii všechno propočítané na 5 tahů (totiž zásunů) dopředu :mrgreen:

a ja si zas myslim, ze on je jeden z tech borcu, kteri to maj u pr.dele. jestli to praskne nebo ne. on nic z toho co dela, nebere jako spatnou vec. a kdyby to prasklo, nejak to vyresi a jeste u toho mozna zvladne byt nad veci. a asi ani nepremysli co kdyby to prasklo. proste zije ted a tady a nemaluje certa na zed coby kdyby. :think: coz je vlastne pro nej super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí