Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bůča píše:
pze rad lize. doma mu to mlada treba nedopreje (ja to taky nemusim, mela bych se nad sebou zamyslet).
Já nevěřím, že zrovna tohle by chlapovi tak chybělo, že by šel vylizovat prostitutky…opačně ano
@Venetia píše:
Já nevěřím, že zrovna tohle by chlapovi tak chybělo, že by šel vylizovat prostitutky…opačně ano
Přítel to má rád, ale že by šel kvůli tomu do bordelu a ještě si prostitutku potáhl igelitem, tomu moc nevěřím ![]()
@free333 píše:
Přítel to má rád, ale že by šel kvůli tomu do bordelu a ještě si prostitutku potáhl igelitem, tomu moc nevěřím
http://www.nornik.net/debata/
![]()
varovani: po precteni ztratite iluze o chlapech ![]()
@Bůča píše:![]()
no ja tomu verim. po tom, co jsem procetla par stranek diskuzi na nornicich
to by clovek blil. resili tam i spatne umytou pr.del tapiny. ze prej smrdela. co ji asi tak delali, kdyz mohli napsat, ze mela blbe umytou pr.del?
![]()
![]()
![]()
![]()
Nevím, možná si hráli na doktora ![]()
No, já být ten zákazník, tak si tu prostitutku v rámci předehry vykoupu, když to tam tedy není zvykem a neřeším to pak na internetu ![]()
@free333 píše:
Nevím, možná si hráli na doktora
No, já být ten zákazník, tak si tu prostitutku v rámci předehry vykoupu, když to tam tedy není zvykem a neřeším to pak na internetu
chlapi takhle neuvazujou
oni si tam sdelujou, kde to je nejlepsi a kde to stoji za houno. ![]()
@Bůča píše:
chlapi takhle neuvazujouoni si tam sdelujou, kde to je nejlepsi a kde to stoji za houno.
já si ted chystám v práci chlebíčky na svačinu, tak si to přečtu až po jídle, aby mě nepřešla chut! ![]()
@free333 píše:
já si ted chystám v práci chlebíčky na svačinu, tak si to přečtu až po jídle, aby mě nepřešla chut!
to dobre delas
strasnej ekl to je ![]()
@Venetia píše:
a co té kamarádce nabizíš z té sexuální oblasti? Nějak mi to u tebe není jasné.
Co by u mě jako mělo být jasné? Reagoval jsem už dříve se stejnou věcí. Kamarádka je prostě kamarádka.
…Když mi něco nesedí
Dělám si službu medvědí… ![]()
Ono hlavne te prostitutce je jedno, jestli ho ma chlap 2 cm nebo 20 cm. Ta si tam odheka a odpredstira to, za co dostala zaplaceno a je rada, ze ma padla…
To je asi duvod, proc zensky nemaj svy bordely a prostituty (nebo uplny minimum). Normalni, byt sebenadrzenejsi zensky by se eklovalo spat s chlapem, ktery to dela ciste a jen pro prachy a kteryho ani trosku nevzrusuje a neimponuje mu..
@M_Vladim píše:
Co by u mě jako mělo být jasné? Reagoval jsem už dříve se stejnou věcí. Kamarádka je prostě kamarádka.…Když mi něco nesedí
Dělám si službu medvědí…
Pises hrozně složite
@káťa píše:
Ono hlavne te prostitutce je jedno, jestli ho ma chlap 2 cm nebo 20 cm. Ta si tam odheka a odpredstira to, za co dostala zaplaceno a je rada, ze ma padla…
To je asi duvod, proc zensky nemaj svy bordely a prostituty (nebo uplny minimum). Normalni, byt sebenadrzenejsi zensky by se eklovalo spat s chlapem, ktery to dela ciste a jen pro prachy a kteryho ani trosku nevzrusuje a neimponuje mu..
Máš úplnou pravdu.
Chybělo by mi to nadšení u chlapa, ty pohledy, jiskry v očích.
A myslím, že i sebeatraktivnější ženská by měla trochu pochyby, jestli je pro toho chlapa aspoň přitažlivá, jestli přitom nemyslí na to, aby už byl konec…
Fuj, tak jsem koukla na toho nornika a o to vic si vazim svyho chlapa. Nejen kvuli tomu, ze je vernej, ale i kvuli tomu, ze je svuj a na nic si nehraje, nefrajeri a nemachruje ![]()
@káťa píše:
Fuj, tak jsem koukla na toho nornika a o to vic si vazim svyho chlapa. Nejen kvuli tomu, ze je vernej, ale i kvuli tomu, ze je svuj a na nic si nehraje, nefrajeri a nemachruje
Budu muset poslat manželce odkaz na norníka.
![]()