Věrní muži

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106410
24.5.17 15:21
@Bůča píše:
pze rad lize. doma mu to mlada treba nedopreje (ja to taky nemusim, mela bych se nad sebou zamyslet :mrgreen: ).

Já nevěřím, že zrovna tohle by chlapovi tak chybělo, že by šel vylizovat prostitutky…opačně ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
24.5.17 15:28
@Venetia píše:
Já nevěřím, že zrovna tohle by chlapovi tak chybělo, že by šel vylizovat prostitutky…opačně ano

Přítel to má rád, ale že by šel kvůli tomu do bordelu a ještě si prostitutku potáhl igelitem, tomu moc nevěřím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
24.5.17 15:42
@free333 píše:
Přítel to má rád, ale že by šel kvůli tomu do bordelu a ještě si prostitutku potáhl igelitem, tomu moc nevěřím :D
:mrgreen: :lol: no ja tomu verim. po tom, co jsem procetla par stranek diskuzi na nornicich :mrgreen: to by clovek blil. resili tam i spatne umytou pr.del tapiny. ze prej smrdela. co ji asi tak delali, kdyz mohli napsat, ze mela blbe umytou pr.del? :mrgreen: :lol: :poblion: :poblion: :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
24.5.17 15:43

http://www.nornik.net/debata/ :pankac: :pankac: :pankac:
varovani: po precteni ztratite iluze o chlapech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
24.5.17 15:47
@Bůča píše: :mrgreen: :lol: no ja tomu verim. po tom, co jsem procetla par stranek diskuzi na nornicich :mrgreen: to by clovek blil. resili tam i spatne umytou pr.del tapiny. ze prej smrdela. co ji asi tak delali, kdyz mohli napsat, ze mela blbe umytou pr.del? :mrgreen: :lol: :poblion: :poblion: :poblion:

Nevím, možná si hráli na doktora :)
No, já být ten zákazník, tak si tu prostitutku v rámci předehry vykoupu, když to tam tedy není zvykem a neřeším to pak na internetu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
24.5.17 15:49
@free333 píše:
Nevím, možná si hráli na doktora :)
No, já být ten zákazník, tak si tu prostitutku v rámci předehry vykoupu, když to tam tedy není zvykem a neřeším to pak na internetu :nevim:

chlapi takhle neuvazujou :mrgreen: oni si tam sdelujou, kde to je nejlepsi a kde to stoji za houno. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
24.5.17 15:51
@Bůča píše:
chlapi takhle neuvazujou :mrgreen: oni si tam sdelujou, kde to je nejlepsi a kde to stoji za houno. :nevim:

já si ted chystám v práci chlebíčky na svačinu, tak si to přečtu až po jídle, aby mě nepřešla chut! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
24.5.17 15:52
@free333 píše:
já si ted chystám v práci chlebíčky na svačinu, tak si to přečtu až po jídle, aby mě nepřešla chut! :D

to dobre delas :palec: strasnej ekl to je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37228
24.5.17 15:55
@Venetia píše:
a co té kamarádce nabizíš z té sexuální oblasti? Nějak mi to u tebe není jasné.

Co by u mě jako mělo být jasné? Reagoval jsem už dříve se stejnou věcí. Kamarádka je prostě kamarádka. :mrgreen:…Když mi něco nesedí
Dělám si službu medvědí… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
24.5.17 16:06

Ono hlavne te prostitutce je jedno, jestli ho ma chlap 2 cm nebo 20 cm. Ta si tam odheka a odpredstira to, za co dostala zaplaceno a je rada, ze ma padla…
To je asi duvod, proc zensky nemaj svy bordely a prostituty (nebo uplny minimum). Normalni, byt sebenadrzenejsi zensky by se eklovalo spat s chlapem, ktery to dela ciste a jen pro prachy a kteryho ani trosku nevzrusuje a neimponuje mu..

• Citovat
  • Upravit
106410
24.5.17 16:09
@M_Vladim píše:
Co by u mě jako mělo být jasné? Reagoval jsem už dříve se stejnou věcí. Kamarádka je prostě kamarádka. :mrgreen:…Když mi něco nesedí
Dělám si službu medvědí… :mrgreen:

Pises hrozně složite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
24.5.17 16:14
@káťa píše:
Ono hlavne te prostitutce je jedno, jestli ho ma chlap 2 cm nebo 20 cm. Ta si tam odheka a odpredstira to, za co dostala zaplaceno a je rada, ze ma padla…
To je asi duvod, proc zensky nemaj svy bordely a prostituty (nebo uplny minimum). Normalni, byt sebenadrzenejsi zensky by se eklovalo spat s chlapem, ktery to dela ciste a jen pro prachy a kteryho ani trosku nevzrusuje a neimponuje mu..

Máš úplnou pravdu.
Chybělo by mi to nadšení u chlapa, ty pohledy, jiskry v očích.
A myslím, že i sebeatraktivnější ženská by měla trochu pochyby, jestli je pro toho chlapa aspoň přitažlivá, jestli přitom nemyslí na to, aby už byl konec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
24.5.17 16:22

Fuj, tak jsem koukla na toho nornika a o to vic si vazim svyho chlapa. Nejen kvuli tomu, ze je vernej, ale i kvuli tomu, ze je svuj a na nic si nehraje, nefrajeri a nemachruje :hug:

• Citovat
  • Upravit
37228
24.5.17 16:26
@Venetia píše:
Pises hrozně složite

Nejsem plochá osobnost. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37228
24.5.17 16:34
@káťa píše:
Fuj, tak jsem koukla na toho nornika a o to vic si vazim svyho chlapa. Nejen kvuli tomu, ze je vernej, ale i kvuli tomu, ze je svuj a na nic si nehraje, nefrajeri a nemachruje :hug:

Budu muset poslat manželce odkaz na norníka. :think:  :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria