Věrní muži

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40425
24.5.17 12:29
@Cosmopol píše:
Manzelky jsou v tom casto nevinne. Nejde mozna ani o to, ze by ten chlap chtel sexu VIC, ale ze touzi po vetsi ruznorodosti a vetsim poctu partnerek. To mu proste jedna manzelka namuze splnit, i kdyby se rozkrajela.

Mne mnozstvi sex s mou manzelkou naprosto dostacuje. Nepotrebuji mit vice sexu s ni, ale potrebuju mit vice sexu s jinymi zenami. Ja proste fyzicky citim, ze me telo presne odpovida tomu modelu, o kterem mluvi vedci: muz je prirodou naprogramovan na sex s co mozna nejvetsim poctem partnerek. Ano, je mozne to vuli v sobe zabijet. Nekdo to dokaze, nekdo ne. A dokonce jeste komplikovaneji: i ja to dokazu. 10 let jsem byl verny, jsem s tim prestal a pak jsem byl zase jeste skoro jeden dalsi rok verny, kdyz byla manzelka tehotna. Cili ja to taky dokazu, ale ja NECHCI.

Myslim si, ze tema „sexualni vernost“ se precenuje. A myslim si dokonce, ze v budoucich generacich se to zmeni a sex bude nekde na urovni hobby. Neco jako „jit na squash“, nebo „jit na masaz“.

A ja jsem v tomto smeru liberalni a preji i zenam, aby si v budoucnosti bez zbytecnych vycitek svedomi zasly na manikuru, na pedikuru a na sex.

Já si myslím, že je výborné, že jsi tak liberální a měl bys konečně dopřát své manželce „kamaráda na sex“, at si to pořádně užije.
Určitě chápeš, že po těch letech jsi už pro ni nudný a okoukaný a tuto změnu určitě uvítá.
Navíc i ušetří váš rodinný rozpočet, protože jak známo mají ženy výhodu, že když chtějí milence nebo kamarády na sex, tak jim nemusí nic platit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
24.5.17 12:37
@free333 píše:
Já si myslím, že je výborné, že jsi tak liberální a měl bys konečně dopřát své manželce „kamaráda na sex“, at si to pořádně užije.
Určitě chápeš, že po těch letech jsi už pro ni nudný a okoukaný a tuto změnu určitě uvítá.
Navíc i ušetří váš rodinný rozpočet, protože jak známo mají ženy výhodu, že když chtějí milence nebo kamarády na sex, tak jim nemusí nic platit. :)
:palec: :palec: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
7939
24.5.17 12:38

@free333 az tak liberalni chlapec neni. Byt sam manzelku svym rizikovym chovanim (a to navstevy prostitutek proste jsou) ohrozuje, nehodla ji o tom informovat a mit moznost se rozhodnout, je-li to pro ni akceptovatelne. Ovsem sam by rozhodne chtel byt informovan.
A ta krasna formulace, ze by ji to „dovolil“. Samozrejme za predpokladu, ze by vedel s kym a kdy.
No neni on nakonec zlaticko :mrgreen:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
24.5.17 12:46

@free333
Souhlas, ona prostitutka je normalne v praci a dela to kvuli penezum, dostala zaplaceno za to, any byla prijemna a delala, ze ji to bavi a tesi se, az to skonci a bude po praci…
Ja ani nepovazuju sex s prostitutkou za neveru, ale spis za totalni zoufalost. Na prostitutku nelze zarlit, bo ta by na dotycneho „samce“ zadarmo nesahla. Nikdy me nenapadlo, ze s timhle by se mohl nekdo chlubit…

• Citovat
  • Upravit
40425
24.5.17 12:58

@Klopotkova @vonajebohyne @káťa
Já si i myslím, jestli si tím pán neřeší nějaký problém se sebevědomím, např. nedostatečná výdrž anebo ho má malého, takže by si ani klasickou milenku, která chce v sexu postoupit na ty vyšší příčky, dlouhodobě neudržel.

A zatím ani pán nenapsal, jak chrání milovanou manželku před nemocemi, jestli používá prezervativ i při orálu, jestli chodí na testy, jestli má přehled, kolik kmenů HPV ho už osídlilo a manželku bude případně varovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
24.5.17 13:08
@free333 píše:
Já si i myslím, jestli si tím pán neřeší nějaký problém se sebevědomím, např. nedostatečná výdrž anebo ho má malého, takže by si ani klasickou milenku, která chce v sexu postoupit na ty vyšší příčky, dlouhodobě neudržel.A zatím ani pán nenapsal, jak chrání milovanou manželku před nemocemi, jestli používá prezervativ i při orálu, jestli chodí na testy, jestli má přehled, kolik kmenů HPV ho už osídlilo a manželku bude případně varovat :think:

Kamarád, kterého znám 5 roků měl manželku, 2malé děti, milenku, k tomu ještě chodil do bordelu, kde si platil krásné slečny.
Holt byl příliš rozežraný.
Vzhledově tak nějak normálka, žádný extra krasavec, ale špatně nevypadal a nevypadá. Dokud jsem ho neznala, tak jsem myslela, že do bordelu chodí muži, kteří mají nějaký mindrák, dotyčný ale má sebevědomí tak nějak normálně.
Chodí tam muži, do kterých byste to normálně neřekli. Akorát se tím nechlubí.
Nyní je rozvedený, do bordelu už nechodí, protože nemá peněz nazbyt, ale kdyby byla příležitost, říkal, že by šel zase. V současné době má přítelkyni a jednu milenku. Je mu 46 roků.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.5.17 13:12

@káťa prosím anonymní, nejsem na to právě pyšná, nechci rozdmíchávat své uzavřené vztahy, ale můj ex je to samé, zjistila jsem po více než 10 letech jinak fajn vztahu. On tedy ale tvrdí, že jsem v tomto celkem naiva, že má takto většina, což se mi i snažil otevřít oči poukazováním na muže kolem, kdy to jejich ženy neví, asi fakt naivní jsem a chci

@káťa píše:
@free333
Souhlas, ona prostitutka je normalne v praci a dela to kvuli penezum, dostala zaplaceno za to, any byla prijemna a delala, ze ji to bavi a tesi se, az to skonci a bude po praci…
Ja ani nepovazuju sex s prostitutkou za neveru, ale spis za totalni zoufalost. Na prostitutku nelze zarlit, bo ta by na dotycneho „samce“ zadarmo nesahla. Nikdy me nenapadlo, ze s timhle by se mohl nekdo chlubit…
  • Citovat
  • Upravit
17306
24.5.17 13:22
@Klopotkova píše:
Kamarád, kterého znám 5 roků měl manželku, 2malé děti, milenku, k tomu ještě chodil do bordelu, kde si platil krásné slečny.
Holt byl příliš rozežraný.
Vzhledově tak nějak normálka, žádný extra krasavec, ale špatně nevypadal a nevypadá. Dokud jsem ho neznala, tak jsem myslela, že do bordelu chodí muži, kteří mají nějaký mindrák, dotyčný ale má sebevědomí tak nějak normálně.
Chodí tam muži, do kterých byste to normálně neřekli. Akorát se tím nechlubí.
Nyní je rozvedený, do bordelu už nechodí, protože nemá peněz nazbyt, ale kdyby byla příležitost, říkal, že by šel zase. V současné době má přítelkyni a jednu milenku. Je mu 46 roků.

Chodí tam naprosto všechny sorty mužů, panici, chlapci bez partnerek, tátové od rodin (těch asi nejvíce) a hodně senioři. Nejvíce asi opilé partičky kamarádů, kterým zavřeli hospodu a to je jediné místo, kde jim ještě nalijou. Ale spousta z nich jen koukají, pokecají nebo si objednají taneček, zachlastají, na pokoj jde minimum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37183
24.5.17 13:25
@free333 píše:
Já si i myslím, jestli si tím pán neřeší nějaký problém se sebevědomím, např. nedostatečná výdrž anebo ho má malého, takže by si ani klasickou milenku, která chce v sexu postoupit na ty vyšší příčky, dlouhodobě neudržel.A zatím ani pán nenapsal, jak chrání milovanou manželku před nemocemi, jestli používá prezervativ i při orálu, jestli chodí na testy, jestli má přehled, kolik kmenů HPV ho už osídlilo a manželku bude případně varovat :think:

Hele, argumenty v prvním odstavci jsou vůči nám s malou výbavou nefér. jestli si myslíte, že nemám pravdu, tak pak uveďte REÁLNOU cestu, jak na zvětšení, jinak už to NIKDY nepoužívejte. :oops:
Nicméně s tou ochranou máte pravdu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37183
24.5.17 13:39
@Venetia píše:
Takové určitě jsou…ale to by se mělo dát poznat včas…

Věřte, že ne. I takové dokážou být zamilované a chovat se tomu přiměřeně. Po dvou - třech letech to vyprchá… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106397
24.5.17 13:40
@Shaari90 píše:
@Cosmopol
http://www.lidovky.cz/…y-domov.aspx?…
Průzkumy uvádí o nevěře trochu jiné procenta, než ty uvádíš ve svém příspěvku o svých kamarádech. Podle mě ty kámošíš s podobně založenými kamarády, aby ses udržoval v tom, že prostě muži jsou od přírody hovádka, které mají problém se sebeovládáním. A kdo není, je divný? Ty a tvoje parta jste prostě „normální a přirození“, prostě se potřebuješ sám před sebou trochu obhájit. Nepotřebuješ se bavit s klukama, kteří umí být ve vztahu féroví, protože by ses s nima cítil trapně a uboze. Není to tak?

Já bych ty chlapy tak nehájila, ona jich bude podobných většina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40425
24.5.17 13:49
@M_Vladim píše:
Hele, argumenty v prvním odstavci jsou vůči nám s malou výbavou nefér. jestli si myslíte, že nemám pravdu, tak pak uveďte REÁLNOU cestu, jak na zvětšení, jinak už to NIKDY nepoužívejte. :oops:
Nicméně s tou ochranou máte pravdu. :mavam:

Ale no tak, já myslím, že sex není o centimetrech, ale o napojení na druhého a za sebe musím napsat, že žádné velké rozměry nepotřebuju, naopak :)
O zvětšení nic nevím, nepřemýšlela jsem nad tím nikdy viz. první odstavec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
24.5.17 13:55
@free333 píše:
Ale no tak, já myslím, že sex není o centimetrech, ale o napojení na druhého a za sebe musím napsat, že žádné velké rozměry nepotřebuju, naopak :)
O zvětšení nic nevím, nepřemýšlela jsem nad tím nikdy viz. první odstavec :)

Není to o velikosti, ale nesmí to být zase extrém, pořekadlo, i s malým kašpárkem se dá hrát velké divadlo nesdílím, ani kamarádky, když jsme se tak o tom bavily… 8)

Příspěvek upraven 24.05.17 v 13:56

• Citovat
  • Upravit
7250
24.5.17 14:01

Lidi nic proti, at si kazdej dela co chce ale todle je :poblion: :poblion: :poblion:
kdyby ti chlapi byli svobodni, at si prejedou treba kazdou, ale zenaci a zadani chlapi. to je k zbliti prosim pekne.ale jak rikam, kazdyho vec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
24.5.17 14:05
@Bůča píše:
Lidi nic proti, at si kazdej dela co chce ale todle je :poblion: :poblion: :poblion:
kdyby ti chlapi byli svobodni, at si prejedou treba kazdou, ale zenaci a zadani chlapi. to je k zbliti prosim pekne.ale jak rikam, kazdyho vec :mrgreen:

No vzdyt presne tohle tu pisu ja, ale i ostatni holky.
Kazdeho svobodna volba, jak se svym zivotem nalozi. Ale je silne nefer do toho zatahnout partnera/partnerku, kteri o tom nemaji potuchy. Vlastne hraji nedobrovolne ruskou ruletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí