Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak k původnímu tématu.
S ženou jsem 15 let a po tu dobu jsem absolutně věrný. I když naše potřeby sexu jsou velmi rozdílné.
Ale jsem introvert. Milionář taky nejsem. Takže jsem nikdy neměl ani moc příležitostí.
@trokar píše:
Uff. Tak jsem to tu pročetl.
Jak to vidím já.
A. Jde o nevěru pouze v sexu - manželku miluje jen mu nestačí sex pouze s ní.
B. Řeší to přes placený sex - podle toho jak zní, tak to nevypadá že si na ulici kupuje feťačky za pár korun. Asi bychom se divili, kolik studentek má tuto „brigádu“ a stačí jím třeba jen jeden „sponzor“.
C. Ví, že to co dělá není správné.Zajímavé je zamyslet se nad tím, proč tolik opovržení.
Podle vás nejvíc štve ten placený sex a to, že to má v hlavě celkem srovnané.
Kdyby využíval sekretářky, tak by to takový povyk nevzbudilo. Přitom vztah sekretářka - šéf může být prostituci velmi blízko.
opovrzeni proto, ze uvadi svou zenu a celou rodinu v omyl.
Tobe by se to taky asi nelibilo, kdyby si zena pravidelne vyrazela na podobne akce.
@Venetia píše:
@trokarkdyz miluju, touzim po sexu s tou milovanou osobou nebo ne?
Podle mě láska a sex nejsou jedno slovo.
Může ženu milovat, toužit po sexu s ní. Zároveň mu to však nemusí stačit.
Podle mě milovat někoho není ta zamilovanost prvního roku vztahu. To je to co vydrží do smrti. To co se sexem a vášní nemá nic společného.
ASi slovo milovat používáme pro více věcí zároveň.
@trokar píše:
Podle mě láska a sex nejsou jedno slovo.
Může ženu milovat, toužit po sexu s ní. Zároveň mu to však nemusí stačit.
Podle mě milovat někoho není ta zamilovanost prvního roku vztahu. To je to co vydrží do smrti. To co se sexem a vášní nemá nic společného.
ASi slovo milovat používáme pro více věcí zároveň.
mne to nejak nejde dohromady, k sexu jinde bych pristoupila, az kdyz prestanu milovat toho soucasneho… jit si nekam za…kat a pak delat tutununu doma na partnera…to by mi opravdu neslo, nehlede na to, ze to je podvod a hlavne neucta k tomu, s kym ziju
@Venetia píše:
@trokarkdyz miluju, touzim po sexu s tou milovanou osobou nebo ne?
S tou samozřejmě taky, ale prcačka venku je za tři body ![]()
@zoidberg píše:
S tou samozřejmě taky, ale prcačka venku je za tři body
hmm… jeste, ze to mate tak jednoduchy. U zen tech co by stali bokem za to moc neni.
@Luca82 píše:
Pan na me kvalitou sveho psaneho projevu zrovna nepusobi tak, ze by bral devcata od silnic.
V tohle můžeme jen doufat!
Jednou v baru jsem viděla na vlastní oči, jak známý, prac. banky (atraktivní vzdělaná manželka) pod vlivem alkoholu obíral takovou tu od pohledu jednodušší obézní ženu, navlečenou ve strašné růžové elestáky a tričko s nápisem…nic proti nikomu, ale evidentně ho tam rajcoval jiný typ ženy než co má doma.
On si může platit třeba podobně zoufalý typ, neví nikdo ![]()
@Venetia píše:
opovrzeni proto, ze uvadi svou zenu a celou rodinu v omyl.
Tobe by se to taky asi nelibilo, kdyby si zena pravidelne vyrazela na podobne akce.
Ano samozřejmě, že žít věrně a v pravdě je nejlepší. On to však nedovede.
Nevím, jak bych reagoval, kdyby toto provozovala moje žena. Nikdo to podle mě neví dokud se to nestane. Myslím, že bych se cítil zklamaný, že jsem jí nestačil já. Ale kdo ví.
Příspěvek upraven 23.05.17 v 10:06
@Venetia píše:Musíš počítat s tím, že chlapi jsou jednodušší.
hmm… jeste, ze to mate tak jednoduchy. U zen tech co by stali bokem za to moc neni.
@Venetia píše:
mne to nejak nejde dohromady, k sexu jinde bych pristoupila, az kdyz prestanu milovat toho soucasneho… jit si nekam za…kat a pak delat tutununu doma na partnera…to by mi opravdu neslo, nehlede na to, ze to je podvod a hlavne neucta k tomu, s kym ziju
Ano, ale je možné, že tento stav je nejlepší výsledek, jaký je možný.
@Aenne píše:
no já jsem kdysi s devčatami od silnic v rámci streetworku mluvila…to jsem zírala, co za úlisáci je vyhledávají, nejen chudí tatíci, nadržení adolescenti a kamionisti, ale taky prachatí haute manažeri.
Byla tam třeba jedna mentálne retardovaná a ona tak i vypadala, chodila oblečená jako fest schizofrenička, byla obézna, já jsem nechápala, který chlap je ochotný jí zaplatit za sex… a měla toho pracháča pravidelního klienta, který si ji odvážel domu, když mi to ostatní říkali, že je o ní speciální zájem, to se težko věřilo, ten pracháč s ní provádel absurdní ale fest úuchylárny a ona udelala vše, co se jí řeklo, ten uchyl vyhledával záměrne takhle šeredné, mentálne postižené holky.
Pak tam byli holky narkomanky, ale taky docela intaligentní maminy, třeba jedna, která měla dvě deti, bez bytu, byla na ne sama a brala tu práci jako nutné zlo, té mi bylo fakt líto, byla o neco citlivější a chtela s tím přestat hned, jak se dostane z nejhoršího, nevím jak to s ní dopadlo..Příspěvek upraven 23.05.17 v 10:12
Neříkám, že to je případ všech zákazníků, ale rozhodně se to nedá rozdělit ve smyslu: vzdělaný muž=šlapka na úrovni. O tom by mohly vykládat třeba prostitutky z Karlova náměstí v Praze. Tam pánové chodí, když chtěj jít bez gumy nebo si pronajmout boxovací pytel a zdaleka se nejedná o chudé zákazníky, spíše se tu vyskytují známé osobnosti, manažeři apod.
@trokar píše:
Ano samozřejmě, že žít věrně a v pravdě je nejlepší. On to však nedovede.Nevím, jak bych reagoval, kdyby toto provozovala moje žena. Nikdo to podle mě neví dokud se to nestane. Myslím, že bych se cítil zklamaný, že jsem jí nestačil já. Ale kdo ví.
Příspěvek upraven 23.05.17 v 10:06
no to ja zase dokazu predpokladat, jak bych reagovala… no musim doufat, ze partner uz je dostatecne vyskakany nebo ze se to nedozvim ![]()
@trokar píše:
Ano, ale je možné, že tento stav je nejlepší výsledek, jaký je možný.
neni to fer ![]()
@Venetia píše:
neni to fer
Není. Ale to neznamená, že to není pro všechny nejlepší možný výsledek.
@trokar píše:
Není. Ale to neznamená, že to není pro všechny nejlepší možný výsledek.
pro vsechny urcite ne… jeden v tom byva nevinne nebo neni radne informovan