Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
pro vsechny urcite ne… jeden v tom byva nevinne nebo neni radne informovan
Ale neví o tom a žije spokojeně.
Jak už jsem psal. Bylo by lepší, kdyby byl věrný. Pokud však věrnost není možná, tak je tento stav nejlepší možný.
Nebo je lepší mluvit pravdu a rozbít rodinu? Co děti?
@trokar píše:
Ale neví o tom a žije spokojeně.
Jak už jsem psal. Bylo by lepší, kdyby byl věrný. Pokud však věrnost není možná, tak je tento stav nejlepší možný.
Nebo je lepší mluvit pravdu a rozbít rodinu? Co děti?
to je pripad od pripadu… zalezi opravdu na kvalite toho svazku
@pohledmuze píše:
Jit bez gumy s fetackou z Karlaku je snad nejaka forma masochismu.Nebo nekdo ma rad rusku ruletu.
No ta ruleta je naprosto správné označení, ostatně na to existuje prý i hra: http://www.lui.cz/…snych-chorob
Každopádně mi přijde divné do této hry zapojovat i nic netušící manželku, která v této hře nechce participovat.
Nad dopisy divaku (odpoved na par polozenych dotazu):
Manzelsky sex:
ANO. Myslim, ze frekvence a kvalita bude mirne (ale fakt asi jen mirne) nad prumerem paru v nasem veku (ja ponekud pokrocilejsi ctyricatnik / manzelka ctyricitka zacatecnice). Rikam to proto, ze manzelka cas od casu prijde s tim, ze nejaka jeji kamaradka si stezuje, ze ten jeji uz s ni vubec nechce spat. Tak na tom asi nejsme tak spatne.
Tema placeneho sexu:
Jednak musim podotknout, ze v mem uvodnim prispevku, kde jsem komentoval nevery mne a mych pratel, to bylo formulovano takto: „…dnes uz v drtive vetsine pripadu placeny sex.“ Z cehoz plyne, ze ne u kazdeho a ne pokazde jde o sex placeny. Navic zijeme v dobe sdilene ekonomiky a ty obchodni modely se dost zmenily. Doby poulicnich stetek a devadesatkovejch bordelu jsou pryc. Ale ja tu asi nechci posunovat tu diskusi jeste dal od puvodniho tematu. Ale tema je to strasne zajimave a ja v teto oblasti zazil velice interesantni pribehy. Jeden priklad za vsechny: sexualne nesmirne apetentni manazerka, ktera s vedomim sveho manzela provozovala jako hobby sexualni sluzby nekolika malo stalym „znamym“ (tak jsem ji poznal ja). Bavilo ji to natolik, ze nakonec sekla s manazerovanim a dotahla to na luxusni spolecnici v pomerne vysokem cenovem segmentu (…ale tam uz to bylo beze mne).
Docela by mne bavilo zalozit o tom samostatne tema, pribehy tech zen jsou casto dost zajimave, ale na webu pro maminky by to asi bylo trochu pres caru.
@Cosmopol píše:
Asi zaverecne slovo:
Nemam potrebu se zde obhajovat, ani nic vice vysvetlovat. Zakladatelce fora jsem sve zkusenosti snad vylicil dostatecne.Ta mira nenavisti a urazek mne sice ponekud prekvapila (jsem zde novy), ale ani na to nehodlam nijak vice reagovat.
(Jen snad na okraj: predstavy mnohych diskuterek o situaci v oblasti placeneho sexu jsou dost naivni a zkreslene. Mozna by stalo za to otevrit na toto tema samostatne forum)
Příspěvek upraven 23.05.17 v 20:44
@zoidberg píše:
Na to se dá říct jediné: muži nejsou ženy. Co se stalo ve Vegas, zůstane ve Vegas. Vždy a za všech okolností.
@Gnaar píše:
@Cosmopol Někdo fetuje, jiný pije, jiný zase gamblí a jiný se kurví. Je to závislost jako každá jiná. Jen nechápu, proč z toho děláš něco víc a ještě o tom vypisuješ takový skoro oslavný elaboráty? Hlavně když si uvědomuješ možné důsledky provalení a navíc píšeš o tom, že z toho máš pak výčitky? Tohle bych nedal, dělat potom doma ťuťuňuňu jen proto, abych přebil svědomí. Tvoje výčitky, Tvůj boj…Příspěvek upraven 22.05.17 v 23:15
Pít, fetovat, ani gamblit nemáme vrozené…Stěžujte si u prapředků. ![]()
@Venetia píše:
to je teda fakt desny![]()
Víte, co je považováno u společnosti za největší trest?
Vyloučení. ![]()
Je to i institualizované a jmenuje se to vězení. ![]()
Příspěvek upraven 23.05.17 v 22:31
@trokar píše:
Uff. Tak jsem to tu pročetl.
Jak to vidím já.
A. Jde o nevěru pouze v sexu - manželku miluje jen mu nestačí sex pouze s ní.
B. Řeší to přes placený sex - podle toho jak zní, tak to nevypadá že si na ulici kupuje feťačky za pár korun. Asi bychom se divili, kolik studentek má tuto „brigádu“ a stačí jím třeba jen jeden „sponzor“.
C. Ví, že to co dělá není správné.Zajímavé je zamyslet se nad tím, proč tolik opovržení.
Podle vás nejvíc štve ten placený sex a to, že to má v hlavě celkem srovnané.
Kdyby využíval sekretářky, tak by to takový povyk nevzbudilo. Přitom vztah sekretářka - šéf může být prostituci velmi blízko.
@Venetia píše:
@trokarkdyz miluju, touzim po sexu s tou milovanou osobou nebo ne?
Jistě, ale často chci toho sexu víc, než milovaná. ![]()
@Aenne píše: žádna sebevědomá žena, která si váži sama sebe a která má zdravou duší, se neživí jako prostitutka.
Někde jsem četla o prostituci, jsou dvě skupíny : Inteligentní, obhrublé, vychcané holky s plechovým žaludkem, které mají tolik citu asi jak kus objrublého dřeva, anebo neinteligenné holky z patologického rodinného a socialniho prostředí, v detstvi zneuživané a tak dále… klienti prostitutek jsou třeba takoví slizouni, jak tenhle, ale taky ruzni zoufalci, uchýlní, bohatí sociopati a tak dále, oni si ženu kupují, aby s ní pak mohli nakladat jak se nakládá s koupenou věcí.Když jdeme k lékaři, tak taky vyžadujeme, aby se jeho ruce dotýkali našeho tela s respektem…protože telo a duše nelze oddelit a pokud nekto jedná bez respektu s naším telem, tak následuje bolest duše…proto je prostituce vnímaná tak, jako je vnímaná, protože člověk téměř instinktivne v hloubce srdce cíti, že žádná lidská bytost není na prodej.
Hmm, tak já nepocházím z patologického rodinného a sociálního prostředí, sebevědomí mám myslím tak akorát a přece… kdysi, byť jen chvíli…
a věř, že muži co tam chodí jsou z větší části úplně normální muži, třeba takoví, kterého máš zrovna doma ![]()
Příspěvek upraven 23.05.17 v 20:58
@Aragua píše:
Neříkám, že to je případ všech zákazníků, ale rozhodně se to nedá rozdělit ve smyslu: vzdělaný muž=šlapka na úrovni. O tom by mohly vykládat třeba prostitutky z Karlova náměstí v Praze. Tam pánové chodí, když chtěj jít bez gumy nebo si pronajmout boxovací pytel a zdaleka se nejedná o chudé zákazníky, spíše se tu vyskytují známé osobnosti, manažeři apod.
Ještě pořád? ![]()
@M_Vladim píše:
Jistě, ale často chci toho sexu víc, než milovaná.
Právě.
@M_Vladim píše:… a potom co?
No klasika, většina mužů to řeší milenkou nebo bordelem, neříkám, že je to správné, ale je to tak… ![]()
Příspěvek upraven 23.05.17 v 21:06