Věrní muži

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40426
24.5.17 14:26
@Klopotkova píše:
Kdyby mi byl chlap nevěrný, nevím, možná je, nejsem vědma, tak bych radši brala, kdybych si mohla vybrat, ať chodí do bordelu než aby měl stabilní milenku…

@vonajebohyne
Já bych byla všemi deseti pro stabilní dlouholetou milenku, tím jsem si jistá. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
24.5.17 14:27
@Klopotkova píše:
Já být chlap a třeba i totál zpitej pod obraz a nadrženej, tak vždy guma, to je základ a pro jistotu radši dvě gumy 8)

nebud zla :mrgreen: nez 2 gumy, to bych si radsi vyhonila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40426
24.5.17 14:30
@Klopotkova píše:
Já být chlap a třeba i totál zpitej pod obraz a nadrženej, tak vždy guma, to je základ a pro jistotu radši dvě gumy 8)

Ty jsi viděla nějakého chlapa, který si sám nasadil dvě gumy?
Já tedy né…i k té jedné jsem je musela donutit já, nedělám si v tomto směru u chlapů moc iluze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106410
24.5.17 14:30
@M_Vladim píše:
Hele, argumenty v prvním odstavci jsou vůči nám s malou výbavou nefér. jestli si myslíte, že nemám pravdu, tak pak uveďte REÁLNOU cestu, jak na zvětšení, jinak už to NIKDY nepoužívejte. :oops:
Nicméně s tou ochranou máte pravdu. :mavam:

nefér je toho v životě mnoho…je dobré se s mířit s tím, že dost žen má i nějaké nároky a k těm patří i velikost a výdrž :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106410
24.5.17 14:31
@vonajebohyne píše:
Vladime, ale @freee to uvadela jako jednu z moznosti, ne jako uzus tech mene vyvinutych muzu. Mezi tim zadna prima umera neni, neber to tak vztahovacne.
Sex prece neni jen o centimetrech, ale predevsim o chemii, napojeni, o tom jak mi ten chlap voni atd…tedy ten dobry sex a prida-li se i citova stranka, tak tedy milovani.

A o centimetrech taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
24.5.17 14:34
@Bůča píše:
co hned rypes? :mrgreen: vzdyt jsou,,gumy" i na zenskej oral :mrgreen: ale jak to funguje v praxi…a chlap co by lizal stetku..no ty kjaaavo :mrgreen: :poblion: to je humus

A felace bez kondomu?
Oblibena praktika za priplatek, protoze ty blbky netusi, co tim mohou chytnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106410
24.5.17 14:36
@Bůča píše:
co hned rypes? :mrgreen: vzdyt jsou,,gumy" i na zenskej oral :mrgreen: ale jak to funguje v praxi…a chlap co by lizal stetku..no ty kjaaavo :mrgreen: :poblion: to je humus

to si taky nedovedu představit… to je snad placená služba pro chlapa, proč by on měl dělat dobře prostitutce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
24.5.17 14:37
@Venetia píše:
A o centimetrech taky :mrgreen:

Pro me treba take ;), ale je spousta zen, ktere si potrpi spis na petting nebo oral a delka pro ne zase tak dulezita neni (pokud to neni 10 cm atd.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37208
24.5.17 14:43
@free333 píše:
@vonajebohyne
Já bych byla všemi deseti pro stabilní dlouholetou milenku, tím jsem si jistá. :)

Dlouholetá milenka zavání trvalým vztahem. A to my už máme doma… ;) Jedině ta kamarádka. :*
P. S.:Dělám teď advocatus diavoli :jazyk:

Příspěvek upraven 24.05.17 v 14:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37208
24.5.17 14:45
@Bůča píše:
nebud zla :mrgreen: nez 2 gumy, to bych si radsi vyhonila :mrgreen:

A zkusily jste to někdy? - Teď myslím technicky… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
EDIT: cit úúúplně v čudu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
24.5.17 14:51
@Venetia píše:
to si taky nedovedu představit… to je snad placená služba pro chlapa, proč by on měl dělat dobře prostitutce?

pze rad lize. doma mu to mlada treba nedopreje (ja to taky nemusim, mela bych se nad sebou zamyslet :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
24.5.17 14:52
@M_Vladim píše:
A zkusily jste to někdy? - Teď myslím technicky… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
EDIT: cit úúúplně v čudu 8o

praaave :mrgreen: nebo ty gumy durex extra safe 8o to ten chlap nemuze nic citit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
24.5.17 14:54

Ja si nemuzu pomoct, ale ja ty gumy tak rada nasazuju :dance: :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106410
24.5.17 15:18
@vonajebohyne píše:
Pro me treba take ;), ale je spousta zen, ktere si potrpi spis na petting nebo oral a delka pro ne zase tak dulezita neni (pokud to neni 10 cm atd.).

no právě..každá jsme na něco jiného..to by si to ten chlap musel zjistit předem a to by se mu třeba u mně nepodařilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106410
24.5.17 15:20
@M_Vladim píše:
Dlouholetá milenka zavání trvalým vztahem. A to my už máme doma… ;) Jedině ta kamarádka. :*
P. S.:Dělám teď advocatus diavoli :jazyk:Příspěvek upraven 24.05.17 v 14:46

a co té kamarádce nabizíš z té sexuální oblasti? Nějak mi to u tebe není jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí