Věrní muži

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
24.5.17 14:21
@Bůča píše:
ty blaho, tak chlap, kterej piha prostitutky bez gumy je total vybranej v palici :mrgreen: :zed: to nemuze byt zdravej clovek :mrgreen:

To může udělat jen totální de.bil, když už být nevěrný, ať v bordelu nebo mít stabilní milenku, tak jedině s gumou, to, že si ji nenasadí tak tím dává i najevo, jak mu je vlastně jeho žena totál volná, znám muže, kteří si dokonce v bordelu připlatí za sex bez gumy :poblion:

• Citovat
  • Upravit
7250
24.5.17 14:22
@vonajebohyne píše:
Nikdo nemluvi o sexu bez ochrany. Ale i treba pri oralu bez muzes chytnout HPV apod.
Chodilas vubec na biologii?Příspěvek upraven 24.05.17 v 14:20

co hned rypes? :mrgreen: vzdyt jsou,,gumy" i na zenskej oral :mrgreen: ale jak to funguje v praxi…a chlap co by lizal stetku..no ty kjaaavo :mrgreen: :poblion: to je humus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
24.5.17 14:22
@Bůča píše:
se vsema vzdy a jedine s gumou. cpu to chlapovi do hlavy porad. :pankac:

Já taky. :mrgreen: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
7250
24.5.17 14:23
@Klopotkova píše:
To může udělat jen totální de.bil, když už být nevěrný, ať v bordelu nebo mít stabilní milenku, tak jedině s gumou, to, že si ji nenasadí tak tím dává i najevo, jak mu je vlastně jeho žena totál volná, znám muže, kteří si dokonce v bordelu připlatí za sex bez gumy :poblion:

presne. to je fakt na bliti. kdybych ja stridala chlapy, tak taky jedine s gumou.ale chlapy v tu chvili nemysli. ti myslej jen na to, jak ho co nejrychlejc zasunout :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
24.5.17 14:24
@Klopotkova píše:
Já taky. :mrgreen: :pankac: :pankac:
:lol: :mavam: balicek mu davam i na sluzebku :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
24.5.17 14:25
@Bůča píše:
presne. to je fakt na bliti. kdybych ja stridala chlapy, tak taky jedine s gumou.ale chlapy v tu chvili nemysli. ti myslej jen na to, jak ho co nejrychlejc zasunout :roll:

Já být chlap a třeba i totál zpitej pod obraz a nadrženej, tak vždy guma, to je základ a pro jistotu radši dvě gumy 8)

• Citovat
  • Upravit
40437
24.5.17 14:26
@Klopotkova píše:
Kdyby mi byl chlap nevěrný, nevím, možná je, nejsem vědma, tak bych radši brala, kdybych si mohla vybrat, ať chodí do bordelu než aby měl stabilní milenku…

@vonajebohyne
Já bych byla všemi deseti pro stabilní dlouholetou milenku, tím jsem si jistá. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
24.5.17 14:27
@Klopotkova píše:
Já být chlap a třeba i totál zpitej pod obraz a nadrženej, tak vždy guma, to je základ a pro jistotu radši dvě gumy 8)

nebud zla :mrgreen: nez 2 gumy, to bych si radsi vyhonila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40437
24.5.17 14:30
@Klopotkova píše:
Já být chlap a třeba i totál zpitej pod obraz a nadrženej, tak vždy guma, to je základ a pro jistotu radši dvě gumy 8)

Ty jsi viděla nějakého chlapa, který si sám nasadil dvě gumy?
Já tedy né…i k té jedné jsem je musela donutit já, nedělám si v tomto směru u chlapů moc iluze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106899
24.5.17 14:30
@M_Vladim píše:
Hele, argumenty v prvním odstavci jsou vůči nám s malou výbavou nefér. jestli si myslíte, že nemám pravdu, tak pak uveďte REÁLNOU cestu, jak na zvětšení, jinak už to NIKDY nepoužívejte. :oops:
Nicméně s tou ochranou máte pravdu. :mavam:

nefér je toho v životě mnoho…je dobré se s mířit s tím, že dost žen má i nějaké nároky a k těm patří i velikost a výdrž :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106899
24.5.17 14:31
@vonajebohyne píše:
Vladime, ale @freee to uvadela jako jednu z moznosti, ne jako uzus tech mene vyvinutych muzu. Mezi tim zadna prima umera neni, neber to tak vztahovacne.
Sex prece neni jen o centimetrech, ale predevsim o chemii, napojeni, o tom jak mi ten chlap voni atd…tedy ten dobry sex a prida-li se i citova stranka, tak tedy milovani.

A o centimetrech taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
24.5.17 14:34
@Bůča píše:
co hned rypes? :mrgreen: vzdyt jsou,,gumy" i na zenskej oral :mrgreen: ale jak to funguje v praxi…a chlap co by lizal stetku..no ty kjaaavo :mrgreen: :poblion: to je humus

A felace bez kondomu?
Oblibena praktika za priplatek, protoze ty blbky netusi, co tim mohou chytnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106899
24.5.17 14:36
@Bůča píše:
co hned rypes? :mrgreen: vzdyt jsou,,gumy" i na zenskej oral :mrgreen: ale jak to funguje v praxi…a chlap co by lizal stetku..no ty kjaaavo :mrgreen: :poblion: to je humus

to si taky nedovedu představit… to je snad placená služba pro chlapa, proč by on měl dělat dobře prostitutce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
24.5.17 14:37
@Venetia píše:
A o centimetrech taky :mrgreen:

Pro me treba take ;), ale je spousta zen, ktere si potrpi spis na petting nebo oral a delka pro ne zase tak dulezita neni (pokud to neni 10 cm atd.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37669
24.5.17 14:43
@free333 píše:
@vonajebohyne
Já bych byla všemi deseti pro stabilní dlouholetou milenku, tím jsem si jistá. :)

Dlouholetá milenka zavání trvalým vztahem. A to my už máme doma… ;) Jedině ta kamarádka. :*
P. S.:Dělám teď advocatus diavoli :jazyk:

Příspěvek upraven 24.05.17 v 14:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí