Vídáme se s tchyní až moc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26747
4.6.19 14:29
@Anonymní píše:
@Bubla_Bučková prosim? Cim sem vas tak nastvala ze se tu do me poustite? Vy me vubec neznate.. Ano rikaly protože ani jemu se tohle nelibi taky chce ohlasenou navstevu.. Resily sme my dva spolu naplno pouze neohlasene navstevy.. Bohuzel sme ji to řekli a nic se nedeje.. Prosim vas opravdu to ted nemam lehke a tohle nepotrebuju dekuji za ppchopeni

Tak jednou píšeš, že řekl, že maminka má u vás dveře vždy otevřené, že mu vše jen zatím naznačuješ a teď opět píšeš, že on o všem ví a taky to nechce. Těžko pak radit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.19 14:34

@Bubla_Bučková ale vyste mi nic neporadila vy do me jen negativne jedete ja nejsem clovek co ma rad konflikty a takovehle dusno a to aji kdyz se nezname.. Prave to je ten problem ze jednou rekne to a podruhe zas to.. Treba priklad jo.. Kdyz sme spolu zacinaly stezoval si na matku sve bývalé ze u nich byla v jednom kuse a ze jely v noci z prahy a prisli knim v pet rano na kafe. Ale pak rekne a to doslova cituji.. Mámo kdybys tu zazvonila v pet rano mas dvere otevrene.. Proto pisi ze je to i ze strany pritele

• Citovat
  • Upravit
26747
4.6.19 14:36
@Anonymní píše:
@Bubla_Bučková po jakých letech proboha vy snad vite jak dlouho spolu zijem nebo jak? Vy mate tezke nesimpatie vuci me… Neco mi napovida ze zenu ci pritelkyni sveho syna taky nemusíte kdyz uz ste teda zacala stim konstatováním

Mám doma kojence :P tchýni mám normální, je to o vzájemné komunikaci. Jak s partnerem tak směrem ke tchyni. Tak předpokládám, že když plánujete dítě a píšeš, že se to v tobě všechno už sbírá, tak měsíc spolu nejste :nevim: nejsi první ani poslední, kdo má tu nejhorší tchyni na světě, tak buď si o tom s partnerem mluvila a on ji doma denně nechce, řekl jí to a ona stále chodí, tak se odstěhujte, když to oběma vadí. Nebo jestli si o tom s ním nemluvila, tak mu řekni, že je tam často. Ale to je furt dokola, jednou si s ním mluvila, pak zas, že ne… Pak zas, že trochu. Se s ním rozejdi no, jiná oblizne všech deset :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
4.6.19 14:37
@Anonymní píše:
@Martha03 spis sem se mu do ted to snazila nejak naznacit ale bez odezvy a jelikoz se to v poslední dobe stupňuje prisla sem poprosit o radu jak mu to rict na plnou pusu jak se rika…

Nenaznacovat, říct. Tohle krouzeni a natukavani leze na nervy i mně a to nejsem chlap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
4.6.19 14:40
@Anonymní píše:
@Bubla_Bučková ale vyste mi nic neporadila vy do me jen negativne jedete ja nejsem clovek co ma rad konflikty a takovehle dusno a to aji kdyz se nezname.. Prave to je ten problem ze jednou rekne to a podruhe zas to.. Treba priklad jo.. Kdyz sme spolu zacinaly stezoval si na matku sve bývalé ze u nich byla v jednom kuse a ze jely v noci z prahy a prisli knim v pet rano na kafe. Ale pak rekne a to doslova cituji.. Mámo kdybys tu zazvonila v pet rano mas dvere otevrene.. Proto pisi ze je to i ze strany pritele

Jen jestli to nebylo obráceně :lol: ex třeba taky zdrhla kvůli jeho mamince. No jako řeš rychle, její vnouče bych teda mít doma nechtěla, to je teprv fičák s hormonama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
4.6.19 15:18
@Bubla_Bučková píše:
Tak vy jste (oba) ji prosili několikrát (oba) a pak přítel si ji tam furt vodí sám a chce ji tam mít? Tak jak to teda je doopravdy? Přítel má maminku rád, byť je to zřejmě v dnešní době sebebrutalnejsi zločin proti lidskosti, možná kvůli tobě párkrát něco ti odkyve, ale chce ji tam. Tak možná bude radši, že to ukončis. PS:najdeš si pravděpodobně partnera s daleko horsima vlastnostma nebo ještě s horší tchyni :P PS2:přeju syna a pak ochutnat vlastní medicínu :*Příspěvek upraven 04.06.19 v 14:02
proc se tech tchyni tak zastavas ? Ze ma rad maminku neznamena, ze ji bude mit nasackovanou denne doma ? S kym chce tedy zit ….to by si mel ujasnit on .
@Anonymní píše:
@Mamazkoncesveta a co kdyz vnimam fakt ze nemam pravo odmitnout navstevu… Argument typu moje mama tu ma vzdy dvere otevrene…
A chodi , kdyz jste doma oba nebo i jen za tebou ?
@Anonymní píše:
@Bubla_Bučková no me teda normalni neprijde abysme meli treba hezkou chvilku a ona zaklepe na dvere a se vsi uctou si vsichni uprdnete ze ja sem tady.. To jsem spatna ze chci byt panem sveho casu?

myslim, ze rozchod bude nejlepsi reseni, s ditetem bys byla uplne nestastna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.19 15:20

@Venetia ano chodi i jen zamnou ale treba vi ze jde pritel do prace o pul pate zaklepe za pet pet a je jakoze prekvapena ze ho nezastihla.. Fakt nevim jak to mam vnimat? Hraje to nejakou roli ze chodi i kdyz on neni doma?? Jednu chvili sem myslela ze hlida jestki tu nekoho nemam

• Citovat
  • Upravit
26747
4.6.19 15:25
@Venetia píše:
myslim, ze rozchod bude nejlepsi reseni, s ditetem bys byla uplne nestastna.

Protože znám dobře dejme tomu 20 šedesátiletý ženských a žádná rozhodně nedělá nic z toho, co se tady kde píše a prostě tomu nevěřím nebo tomu, že se s tím nedá nic dělat a myslím, že ty daný snachy jsou spíš takový věčně si něco dokazující (Ludvo je víc máma nebo manželka?!) štěkny. Pokud by mi vadila manželova maminka, kamarád, pes nebo koníček, taky bych se rozešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.19 15:30

@Bubla_Bučková ale prece to ze nemate takovou zkusenost neznamená ze se nic takového nedeje nebo nestava.. A uprimne vam preju abyste to takovy nemela 8)

• Citovat
  • Upravit
2085
4.6.19 15:35

Já bych úplně normálně přítele posadila a bez výčitek mu řekla, že mě obtěžuje chování jeho maminky. Že ji mám ráda a budu ráda, pokud se občas zastaví na návštěvu. Třeba jednou týdně. Ale že jsme již dospělí, plánujeme vlastní rodinu a k tomu patří i jistá dávka soukromí a respektu ze strany rodičů. Také jim tam nechodím a neobtěžuju je. Pokud by přítel byl na straně maminky a odmítal stanovit nějakou normální hranici (je to přeci jen jeho matka, hlavně on by s ní měl jednat), aby to vyhovovalo všem, zcela bez legrace bych mu řekla, že nemám zájem dál ve vztah pokračovat. Sama nemám ráda ultimáta, ale jsou jisté věci v životě, ve kterých se nedají dělat kompromisy, protože když ho tam uděláte, v podstatě jen oddálíte konec. Celý život několikrát týdně zatínat zuby… To bych tedy nechtěla. A s dítětem to bude jenom horší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
4.6.19 15:37
@Bubla_Bučková píše:
Mám doma kojence :P tchýni mám normální, je to o vzájemné komunikaci. Jak s partnerem tak směrem ke tchyni. Tak předpokládám, že když plánujete dítě a píšeš, že se to v tobě všechno už sbírá, tak měsíc spolu nejste :nevim: nejsi první ani poslední, kdo má tu nejhorší tchyni na světě, tak buď si o tom s partnerem mluvila a on ji doma denně nechce, řekl jí to a ona stále chodí, tak se odstěhujte, když to oběma vadí. Nebo jestli si o tom s ním nemluvila, tak mu řekni, že je tam často. Ale to je furt dokola, jednou si s ním mluvila, pak zas, že ne… Pak zas, že trochu. Se s ním rozejdi no, jiná oblizne všech deset :nevim:
v tomhle pripade asi tezko :D
@Anonymní píše:
@Venetia ano chodi i jen zamnou ale treba vi ze jde pritel do prace o pul pate zaklepe za pet pet a je jakoze prekvapena ze ho nezastihla.. Fakt nevim jak to mam vnimat? Hraje to nejakou roli ze chodi i kdyz on neni doma?? Jednu chvili sem myslela ze hlida jestki tu nekoho nemam

pokud by chodila za nim jako za mamankem, tak by se to jeste snad dalo, pokud mas kam utect, ale pokud chodi i kdyz neni oma, tak proste prudi nebo se silene nudi…a az budes mit dite, tak se ji nezbavis, protoze bude mit zase o duvod vic, proc k vam lezt.
(mam dva dospele syny )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
4.6.19 15:42
@Bubla_Bučková píše:
Protože znám dobře dejme tomu 20 šedesátiletý ženských a žádná rozhodně nedělá nic z toho, co se tady kde píše a prostě tomu nevěřím nebo tomu, že se s tím nedá nic dělat a myslím, že ty daný snachy jsou spíš takový věčně si něco dokazující (Ludvo je víc máma nebo manželka?!) štěkny. Pokud by mi vadila manželova maminka, kamarád, pes nebo koníček, taky bych se rozešla.

No jo, to mas pravdu
Já mám dva syny a dokonce bydlí spolu a nedovedu si představit, že bych za nima pořad lezla domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
4.6.19 16:08

@Bubla_Bučková Moje tchyne ma 3 syny, jejich partnerky ji maji rady, rodiny se spolu pravidelne stykaji, dva z tech synu bydli velmi blizko a k nikomu neohlasena neleze a uz vubec ne co druhy den. Ja nechodim neohlasena taky k nikomu, ani k vlastni mame nebo sestre. Reapektuju jejich soukromi a pusa mi neupadne, kdyz nejdriv zavolam nebo napisu a zeptam se. Tvuj prispevek vyzniva, jako by potreba soukromi u sebe doma nebo potreba mit svuj volny cas byla hrdelni zlocin „bo maminka se rozhodla“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
4.6.19 18:57

Razne si to vyrikat s partnerem. Pokud na tohle mate kazdy jiny pohled, tak jit urychlene od sebe. Protoze to pak nejake ustupovani nema cenu. Ja bych tohle taky nesnesla a s ditetem zesilis. Myslim, ze ta prvni pritelkyne to proste pochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hegy
4.6.19 20:06

@HoA Mai..tak nějak :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat